Drzite li stranu i u prevari

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
recimo zena ste tajkuna ili magnata a on svoje radnike izrabljuje i ili sponzorise sekretarice na sitno
vama ide dzip,kuca finansije al da se ne obazirete na te nepravilnosti ako vas uopste i pogadjaju
onda dodje neko donatorsko vece i on glumi humanistu a vi mu drzite svecu i sta mislite u sebi i jer mislite stogod
koliko su vam bitne finansije u odnosu na opsti drustveni kontekst koji tvori vas izabranik

recimo zena ste tajkuna ili magnata a on svoje radnike izrabljuje i ili sponzorise sekretarice na sitno
vama ide dzip,kuca finansije al da se ne obazirete na te nepravilnosti ako vas uopste i pogadjaju
onda dodje neko donatorsko vece i on glumi humanistu a vi mu drzite svecu i sta mislite u sebi i jer mislite stogod
koliko su vam bitne finansije u odnosu na opsti drustveni kontekst koji tvori vas izabranik

nisam zena tajkuna te me nista ne pogadja :malav:

tako e
i jel bi vam smetali svi ti naoruzani ljudi oko vas il bi vam to davalo osecaj sigurnosti ali sto ako niste vi nikog ostetile onda znaci da e poistovecujete sa izabranikom sto je u neku ruku i ljubav ako je iz srca a ne iz straha ili koristi
Pa smetalo bi mi da popijem metak u celo jednog lepog dana,da budem sa covekom koji sva dobra pribavlja preko tudje muke,tudje krvi.Dusevni mir mi je najbitniji a i ne zelim da razmisljam da li ce neko da mi baci bombu u spavacu sobu.Nije to vredno.Nema te ljubavi,nema tog novca.Deca da mi budu deca krimosa? Jok

nisam zena tajkuna te me nista ne pogadja :malav:

ma mogu i sitne prevare zaposljavanje preko veze uvodjenje preko reda nije valjda da ne bi usla preko reda da ti se moze ili bez karte na koncert
dobar je osecaj zar ne
al gde je tu savest:eek:

- - - - - - - - - -

Pa smetalo bi mi da popijem metak u celo jednog lepog dana,da budem sa covekom koji sva dobra pribavlja preko tudje muke,tudje krvi.Dusevni mir mi je najbitniji a i ne zelim da razmisljam da li ce neko da mi baci bombu u spavacu sobu.Nije to vredno.Nema te ljubavi,nema tog novca.Deca da mi budu deca krimosa? Jok

e aj mi promeni topic u ,,Pravednica,, ovaj tvoj post me podstakao

na koncerte i ulazim bez karte :lol:

preskaces ogradu:mrgreen:
tako se ne ulazi u bekstejdz,mora neko te uvede bre u VIP lozu
a onda paznja bum,zablistas pored svog izabranika i dignes mu cenu

- - - - - - - - - -

Zasto? Iritira te tudja vrlina?

malo,kvari prosek prosecnosti u slicnom nacinu vrednovanja
ocu da kazem neko to juri a nekom se slucajno ukaze prilika pa onda nenadano ima cast da odreaguje
vremenska zadrska u razmisljanju povodom toga je odrednica tvoje resenosti

- - - - - - - - - -

ocu da kazem neko to juri a nekom se slucajno ukaze prilika pa onda nenadano ima cast da odreaguje

ne preskacem, ulazim na ulaz, ja sam bre fina gospodža

Ma kakvi, nema tih para zbog kojih bih bila sa kriminalcem.
Možda bih bila sa pljačkašem - osigurane - banke... to mi je negde kul, i profi, i pošteno, ipak stavljaju svoju glavu u torbu... Ali to samo ovako forumski maštam.

A ništa od toga ne mora da se radi, ko voli kintu može da se smuva sa rok zvezdom.
Muzičari su super, još sav provod za džabe, da ne ulazim sad u detalje.

- - - - - - - - - -

To sto te iritira tvoj je problem a ne moj.Nauci da bivstvujes sa ljudima koji su drugaciji od tebe.

Osnovi problem je sto niko ne razmislja kad mu je lepo sta je sve trebalo da se skocka da bi mu bilo lepo...I lakse je reci ma takavje svet nego odbiti plodove koji vuku ko zna kakve korene....

Nisam ni jedno ni drugo.
Nikad ne bih bila sa covekom koji radi gore navedeno.

I suludo je poredjenje lopova obicnih i Arkana koji je ubio hiljade ljudi.

Jel u tvojim dobrim predskazanjima ima i neke robije od bar 10 godina ili vise?;)

zato i jeste zanimljivo :mrgreen: al dobro, jasno mi je da ne znas da se zabavljas. :lol: u mojim snovima mi putujemo (msm taj moj haker i ja) po svetu, zivimo u elitnim hotelima, treniramo borilacke sportove, jasemo konje uzivamo i kraduckamo. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

mozda bismo isli i na tibet da vezbamo jogu i pravilno disanje :lol:

Back