Posto je grupa studenata sa beogradskih univerziteta (BK, Megatrend i BU) i jos nekih srednjih skola pobedila juce, medju jakom konkurencijom 8 evropskih univerzitetskih centara, na veslackoj regati na Adi Ciganliji, mislim da je saradnja moguca. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa idi onda pa zavrsi nesto na Pristinskom! Dosta vise sa tom predrasudom sto juznije to tuznije. Nasli ste zrtvenog jarca po tom istom principu. Pa svu odgovornost za katastrofalno stanje u skolstvu i drustvu uopste svaljujete na Pristinu. Setite se tako ste i Kosovo optuzivali za glasove Milosevicu, a zaboravljali da se pitate sta je sa milionima glasova iz Srbije? Na Kosovu je zivelo samo 200.000 Srba! Riba smrdi od glave upamti! Pa taj isti Milosevic je kadar beogradskog Pravnog fakulteta. Cela tupava vrhuska koja je i dovela sve nas do ovde je beogradska. Pa, sta su ucili tamo? Sto se to ne zapitas? Tako ste stalno potcenjivali i Zagreb, Sarajevo, Ljubljanu, Skoplje, Pristinu, a svi ispali pametniji od vas. Vama je ostala samo smesna nabedjenost! Slusaj, da sam imao novca studirao bih na Sorboni. Ali, devedesete su bile devedesete zbog beogradskih kadrova, pa sam ja Pristevac morao da se zadovoljim Pristinom. I ucio sam i ucio. Plakao i ucio. Stekao znanje. Otisao u Beograd na poslediplomske studije i najbolji sam veruj mi. Bolji od svih beogradskih poslediplomaca. Dosao da dokazem ko ste i ko sam. Razbijam vas veruj mi. Nesposobni ste da se suprotstavite svakom malo sposobnijem i hrabrijem. Sto se ne zapitate zasto vam Kosovari zauzimaju radna mesta?!roxy135:Ko je bre ovaj lik?
Lici na StrsljenaBG, stalno se dere.
Kakva bre privredna akademija? Niko ovde nije sa Privredne akademije.
Fakultet tehnickih nauka "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu i citav Pristinski univerzitet su lake visokoskolske ustanove, a drzavne su. I sta ja sad treba da po ovim fakultetima da dajem sud o celom drzavnom skolstvu kod nas.
Jeste:Pa idi onda pa zavrsi nesto na Pristinskom! Dosta vise sa tom predrasudom sto juznije to tuznije. Nasli ste zrtvenog jarca po tom istom principu. Pa svu odgovornost za katastrofalno stanje u skolstvu i drustvu uopste svaljujete na Pristinu. Setite se tako ste i Kosovo optuzivali za glasove Milosevicu, a zaboravljali da se pitate sta je sa milionima glasova iz Srbije? Na Kosovu je zivelo samo 200.000 Srba! Riba smrdi od glave upamti! Pa taj isti Milosevic je kadar beogradskog Pravnog fakulteta. Cela tupava vrhuska koja je i dovela sve nas do ovde je beogradska. Pa, sta su ucili tamo? Sto se to ne zapitas? Tako ste stalno potcenjivali i Zagreb, Sarajevo, Ljubljanu, Skoplje, Pristinu, a svi ispali pametniji od vas. Vama je ostala samo smesna nabedjenost! Slusaj, da sam imao novca studirao bih na Sorboni. Ali, devedesete su bile devedesete zbog beogradskih kadrova, pa sam ja Pristevac morao da se zadovoljim Pristinom. I ucio sam i ucio. Plakao i ucio. Stekao znanje. Otisao u Beograd na poslediplomske studije i najbolji sam veruj mi. Bolji od svih beogradskih poslediplomaca. Dosao da dokazem ko ste i ko sam. Razbijam vas veruj mi. Nesposobni ste da se suprotstavite svakom malo sposobnijem i hrabrijem. Sto se ne zapitate zasto vam Kosovari zauzimaju radna mesta?!
savomilosevic:DECKO NE TREBAS DA IMAS FRUSTRACIJE STO NISI MOGAO DA MRDNES NA DRZAVNOM,TO TI JE MOJ SAVET...
STUDIRAM BG PRAVNI,NIKAD NISAM PREPISAO ISPIT,NAUCIM,IZADJEM POLOZIM,DESI SE I DA PADNEM,STUDIRAM SKORO PET GODINA A ZAVRSICU DO NOVE GODINE...USPUT STIGNEM DA IZADJEM,DA SE REKREIRAM,PROPUTOVAO SAM POLA SVETA I STO JE NAJVAZNIJE POMAZEM OKO PORODICNOG BIZNISA...NE VOLIM DA PRICAM O SEBI ALI ******* STA CU KAD JE SVE TAKO!!!KAD SAM JA(JA,JAJ,JA
ZIV PRIMER DA SE SVE MOZE
CESTITAM,TI SI PRVI ZA KOJEG SAM CUO DA JE OBNOVIO GODINU NA MEGATRENDU..CAK JE I ONA IZ VELIKOG BRATA(ANAMARIJA) UZORAN STUDENT TVOG FAKULTETA
IMA OVDE JOS NEKIH LJUDI SA MEGATRENDA I JA IH RESPEKTUJEM JER NISU KAO TI OPTRERECENI PREDRASUDAMA A TEBI SAM MORAO DA KAZEM KAKO STOJE STVARI...
roxy135:Ja sam pisao ovde o Megatrendu ko zna koliko, a evo samo nekoliko najbitniji detalja sto se tice prolaznosti.
Prolaz iz prve u drugu godinu je 40%.
Prolaz iz druge u trecu i iz trece u cetvrtu je oko 80%.
Prolaznost na ispitima na prve dve godine je od 20% (trzisna, marketing) do 80% (uvod u biznis).
Znam bar 20 ljudi koji su obnovili godinu na Megatrendu. Neki su stvarno lenji, a neki su ucili, ali nisu stigli da nauce sve potrebne ispite da bi upisali sledecu godinu.
mafijadog:Pravni fakultet... I nisi prepisao nijedan ispit... Ja tebi CESTITAM. Nazalost secam se nekih 300-400 studenata pravnog fakulteta koji nikad nisu i izasli na ispit a pologali bi ih a neki su cak dobili diplome. Secas se mozda toga?
ja nisam opterecen predrasudama. Procitaj svoj post. treci pasus... jel to bila uvreda? ili cestitka? da li je anamarija kreten ili sam ja kreten. samo po sebi to je vec omalovazavanje u zavisnosti kako ga shvatis. A ja ne zelim ni da se trudim da shvatim. znas zasto nisam imao prodju na drzavnom? zato sto sam pri upisu bio na sredini rang liste a onda sam se nasao 15 mesta ispod crte. dok je devojka koju sam upoznao dan pre prijemnog bila na dnu liste da bi na konacnoj bila 2! A onda jos veci sok... kada sam isao da se zalim u sekreterijat nakon ne uspesne molbe prilazi mi lik i bukvalno mi kaze da se sve sredi po odredjenoj ceni. Pa cak mi je i cenovnik pruzio... nije ni bitna ustanova niti sta. to je bilo pre 3 godine.
ono sto zelim da kazem a ti nisi shvatio... Vreme je da se zaborave razlike. svi smo isti.
madjide:Hvala ivchonny sto objasnjavas drugim ljudima da ja to ne razumem...Srecni smo sto ti razumes...Nije mi bila namera da provociram nikog na ovom forumu.
Znam da je roxy u pravu, samo sto nasa zemlja nije razvijena i sto ih ima vise od 50% i sto je efikasnost 3 puta manja nego u razvijenim zemljama... Iz mene govori revoltiranost trenutno, jer ti koji treba da mi obezbede da normalno radim ne samo da ne mogu to da obezbede, vec unazadjuju i ono postojece i uveliko otezavaju i ono sto bi moglo da se uradi...