Elem, dobio je on to nakon 2 meseca. Muke... Nego, da vam ispričam sad ovo: rešim i ja da izvadim državljanstvo, treba da obnovim neka dokumenta. Kao što sam već negde napred rekla, novo srpsko državljanstvo sam vadila neke 2008/2009. godine. I odem u Majke Jevrosime, šalter u prizemlju, kažem šta mi treba, čovek pogleda u kompjuter i kaže da državljanstvo treba da tražim u Crnoj Gori, u mestu rođenja mog oca. Ja šokirana! Pa kako pobogu kad sam vadila srpsko državljanstvo, tačno se sećam, drugi sprat, soba 16.... Kaže on, tako ovde piše... idite na II sprat, soba 16, pitajte tamo, možda oni nešto imaju. (?!?) Odem gore, žena mi takođe kaže da nemaju nikakve podatke da sam upisana u knjigu državljana Srbije i da moram u CG tražiti državljanstvo. Ali totalno sam bila u šoku. Ko je ovde lud? Izađem kao pokisla i krenem do opštine da izvadim Izvod iz matične knjige rođenih. I tamo, na vratima, lepo piše.... Državljanstva, Izvodi iz matične knjige rođenih. Popunih obrazac za oba dokumenta i žena mi za 10 sekundi odštampala oba dokumenta... za dž. U Državljanstvu čak piše i datum kad sam uzela srpsko - 2009. A u MUP-u gde sam ga i vadila - nema. Verujete li vi to?