Gost 435821
Početnik
- Poruka
- 34
Mogu li ja kao drzavljanin BiH, Republike Srpske dobiti drzavljanstvo Srbije iako ne zivim u Srbiji? Treba mi srpski pasos. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš.Za pasoš ti ne treba prebivalište u Srbiji,a za ličnu kartu treba.Mogu li ja kao drzavljanin BiH, Republike Srpske dobiti drzavljanstvo Srbije iako ne zivim u Srbiji? Treba mi srpski pasos. Hvala.
Mozes ako se uclanis odmah u SNS.Mogu li ja kao drzavljanin BiH, Republike Srpske dobiti drzavljanstvo Srbije iako ne zivim u Srbiji? Treba mi srpski pasos. Hvala.
Можеш сигурно, знам доста људи из РС који имају и држављанство СрбијеMogu li ja kao drzavljanin BiH, Republike Srpske dobiti drzavljanstvo Srbije iako ne zivim u Srbiji? Treba mi srpski pasos. Hvala.
сексомA kako se dobija drzavljanstvo Srbije ako nisi iz Bosne? Recimo si iz Albanije ili dole negde..Indija ..japan..
Mogu li ja kao drzavljanin BiH, Republike Srpske dobiti drzavljanstvo Srbije iako ne zivim u Srbiji? Treba mi srpski pasos. Hvala.
JAvi mu se i to pred neke izboreSamo se javi Vucicu b'lan
можеш наравно.Mogu li ja kao drzavljanin BiH, Republike Srpske dobiti drzavljanstvo Srbije iako ne zivim u Srbiji? Treba mi srpski pasos. Hvala.
ви хрвати из хрватске не можете.Samo se javi Vucicu b'lan
Хрвати у БиХ аутоматски имају држављанство Хрватскеви хрвати из хрватске не можете.
али како код вас могу хрвати из бих тако и овђе могу срби.
наши ако пожеле ево им га без проблема.Хрвати у БиХ аутоматски имају држављанство Хрватске
Имају проблема. Тек су најавили да сви медведи добијају пасоше 13. децембра прошле године да би могли да гласају за Вучићанаши ако пожеле ево им га без проблема.
немају никаквих проблема.Имају проблема. Тек су најавили да сви медведи добијају пасоше 13. децембра прошле године да би могли да гласају за Вучића
зашто је додик рекао да су процедуре зајебане и компликоване и да раде на томе да се поправинемају никаквих проблема.
од 1992 ко го жели од њих да му се изда држављанство србије он веома брзо добије.
а ти можеш само да кмечиш
не знам шта ти то наклапашзашто је додик рекао да су процедуре зајебане и компликоване и да раде на томе да се поправи
Нигде овде не пише да је процес лак, заправо је тежак и често не добијеш одговор 5 месецине знам шта ти то наклапаш
људи дођу и заврше посао. знам да се разумеш у наргилу а за ово ипак прочитај :
Pogledajte prilog 1489623
Niko nije ni rekao da je za pet minuta.U svakoj zemlji se ceka na drzavljanstvo,tako da pet mjeseci nije nista.Mada,mislim da je taj rok i kraci.Нигде овде не пише да је процес лак, заправо је тежак и често не добијеш одговор 5 месеци
To su laži.Нигде овде не пише да је процес лак, заправо је тежак и често не добијеш одговор 5 месеци
овај господин је рекао да лажем, а сврбија србима у бејхоа не даје ништа јер је граџанска држава, док хрватска даје држављанство аутоматски свим хрватима рођеним тамоNiko nije ni rekao da je za pet minuta.U svakoj zemlji se ceka na drzavljanstvo,tako da pet mjeseci nije nista.Mada,mislim da je taj rok i kraci.