Državljanstvo Srbije

Silvia 108

Početnik
Poruka
2
Dragi članovi u. Podnela sam zahtev za državljanstvo Srbije. Vlasnik sam nepokretnosti i Srpkinja sam ali imam državljanstvo BiH federacija. Da li neko zna koliko se dugo čeka. Potrebno mi je najviše zbog posla jer ne mogu da dobijem ličnu radnji dozvolu pošto mi je boravak odobren na godinu dana. Službenica u MUP-u mi je rekla unutar 6 meseci. Mnogi su mi rekli da su više godina čekali. Ima li neko iskustva u zadnje vreme da li je to ubrzano? Hvala unapred

da me otvaram novu temu
vezana je usko... sa ovom temom...
Kako i gde nekoga mogu prijaviti za uznemirivanje i nametanje javnog reda... preko interena?
https://youtube.com/channel/UCVqviN4ICWkk2DuJvbOLjhQ
ovaj svuda pise kako ce madjarska zavladati?
Ajde u redu da je to balavac...
Ali covek... i to pop, i to katolicke vere... koji ne samo da ne postuje svoju, vec vredja na osnovu rasne pripadnosti i tudju crkvu...
Razumeo bih da je to neki tamo klinac, takvih je milion.
Ali ovog coveka hocu bas bas nekome da prijavim... ali ne znam kome?

da me otvaram novu temu
vezana je usko... sa ovom temom...
Kako i gde nekoga mogu prijaviti za uznemirivanje i nametanje javnog reda... preko interena?
https://youtube.com/channel/UCVqviN4ICWkk2DuJvbOLjhQ
ovaj svuda pise kako ce madjarska zavladati?
Ajde u redu da je to balavac...
Ali covek... i to pop, i to katolicke vere... koji ne samo da ne postuje svoju, vec vredja na osnovu rasne pripadnosti i tudju crkvu...
Razumeo bih da je to neki tamo klinac, takvih je milion.
Ali ovog coveka hocu bas bas nekome da prijavim... ali ne znam kome?
oce li mi neko odgovoriti?

Dragi članovi u. Podnela sam zahtev za državljanstvo Srbije. Vlasnik sam nepokretnosti i Srpkinja sam ali imam državljanstvo BiH federacija. Da li neko zna koliko se dugo čeka. Potrebno mi je najviše zbog posla jer ne mogu da dobijem ličnu radnji dozvolu pošto mi je boravak odobren na godinu dana. Službenica u MUP-u mi je rekla unutar 6 meseci. Mnogi su mi rekli da su više godina čekali. Ima li neko iskustva u zadnje vreme da li je to ubrzano? Hvala unapred
Supruga je cekala godinu ipo na rešenje a na upis čeka od aprila

Back