- Poruka
- 30.116
svako koga interesuje ukuca u google njegov nik ili njegovu organizaciju za promovisanje prisilne vakcinacije pa moze da proveri ko laze
Evo još jednog priznanja da si slagala, to ti je navika postalo, više te nije ni sramota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svako koga interesuje ukuca u google njegov nik ili njegovu organizaciju za promovisanje prisilne vakcinacije pa moze da proveri ko laze
ja pisem samo na ovom forumu o vakcinama a ti pises po celom internetu, ima te na svim mogucim forumima cak i u zemljama u okruzenju a imas i svoj sajt za prisilnu vakcinaciju... komentarises sve tekstove o vakcinama blic, kurir, bla,bla, bla...i svuda te ljudi izmrskaju ali ne odustajes... gde nalazis toliko vremena - za godinu dana od uvodjenja prisilne vakcinacije ispisao si hiljade stranica po internetu a mene prozivas ...svasta
a najbolji su ovi koji vise na internetu 24/7 a pljuju po njemu
Ne znam da li si me s nekim pomešao ili svesno obmanjuješ, ali recimo kažeš da grešim čak i u pravopisu i gramatici. Moj pravopis i gramatika su odlični (za razliku od nekih), jer to dobro poznajem, kao i mnoge druge oblasti života. Iznenadio bi se kad bi video šta sve imam od priznanja još od osnovnog pa do visokog obrazovanja, ali ja o tome ne govorim, ne hvalim se ni time što me neki zaista provereni "mozgovi" zovu "mozak" i sl., ali kad ti pričaš ovako neke besmislice dužan sam da odgovorim. Dakle, iako sam svetovno još kako obrazovan i malo ko može da se meri sa mnom (to kažu drugi, ne ja) ipak ne smatram to najvažnijim u životu. Mnogo je važnije biti pošten, častan čovek i tada čovek može zaista znanje koje ima iskoristiti na pravi način. A poštenje se stiče u porodici, ali naročito ako se čovek verski usmeri, ali na pravim izvorima, ne lažnim. A pravi izvor je Jevanđelje. Uporedite ga sa kvazireligijama, pa ćete i sami to zaključiti. Odgovoriću ti sad i na drugi post i njime se nadovezati na ovaj odgovor s kojim je povezan.Je l si ti epidemiolog, imunolog, pa znas da najvece dostignuce imunizacije "nije dobro" ?
Ja razumem da neko ko nije iz struke, podrzava struku i nauku i razume je delimicno te da se njegovi subjektivni stavovi poklapaju sa naucnim, objketivnim, dokazanim i proverljivim stavovima.
Ali kako moze neko ko NIJE IZ STRUKE, na Forumu Krstarice gresi cak i u pravopisu i gramatici, biti mentalno i inteligencijski, obrazovno, sposoban da prica nesto PROTIV NAUKE, PROTIV NAUCNIH DOKAZA, PROTIV NAUCNE METODOLOGIJE I STATISTIKE, i da mu se licni netacni stavovi NE SLAZU sa naucnim, metodoloskim stavovima i dokazima, i jos povrh svega, ne fali mu arogancije da kaze kako je on u pravu a cela nauka i dokazi nisu.
Ustvari, znam kako moze, evo kako, kao sto rece ovaj jedan nas lekar, psihoterapeut dr Misic, ovo je ono od cega patis ti i slicni tebi :
Ti si ovde odgovorio Adriani Limi, a ne meni, ali govoriš o onima koji su protiv vakcinacije kao o onima koji su protiv nauke, pa ću na to i slične stvari koje netačno predstavljaš da odgovorim.Pa hajde neka ide lakse kada postoji internet ! Sto ne ide? Sto ne dobije neko od vas internetasa Nobelovu nagradu, sto ne pronadjete nesto, sto ne izlecite nesto?
Evo ja cu ti se prvi javiti da mi izlecis meni drage ljude i meni neke sitnice da sredis. Ako uspes okovacu te zlatom i hvaliti te dozivotno na Krstarici.
Ali naravno to se nece desiti a znamo i zasto. MEDICINA I NAUKA NISU SAVRSENE, ALI NEMA OD OVOGA BOLJE ZA SADA, A SVE STO CE DOCI BOLJE, DOLAZI OPET OD NAUCNIKA A NE OD VAS INTERNETASA I TEORETICARA ZAVERE, SVHATAS LI TI TO?
Malo je ironicno jer prozivas NAUKU i navodis joj manu ono sto joj je upravo VRLINA NAJVECA - da je objektivna, i da sa novim dostignucima donosi sve BOLJE I BOLJE, PRECIZNIJE I POUZDANIJE METODE.
Dok, ironicno TVOJA RELIGIJA (koja je po shvatanjima srpskog pravoslavnog hriscanstva jedna opasna pseudohriscanska sekta) NIKADA NECE ZA SVOJE RECI NESTO DA JE LOSE, NIKADA NECE PONUDITI BOLJE i vlada beskonacna DOGMATICNOST I ZADRTOST, ZACEMENTIRANOST U STAVOVIMA.
Ovo nije problem samo tvoje licne religije i vere, vec svih religija i svih DOGMATSKIH PROPOVEDANJA.
Ti umesto to da kritikujes ti paradoksalno kritikujes NAJVECU VRLINU I VREDNOST NAUKE - Da prizna da je danas nasla nesto bolje nego pre 500 godina.
A te pijavice i lobotomija su zapravo iz vremena kada su NAUKA I RELIGIJA ZAJEDNO BILE, NEODVOJIVE, kada su najveci "naucnici" bili ujedno i popovi.
A cim se nauka odvojila od RELIGIJE, PSEUDONAUKE, SUJEVERJA I NEDOKAZANIH STVARI, MEDICINA KAO I CELOKUPNA NAUKA SE POSPESILA.
Pa ne kaze narod dzabe "Znas, za lecenje vise nije najobrazovaniji pop u selu, nego....."
Nije li zato malo licemerno zaliti se na pijavice? Jos vece je licemerstvo da tvoja Sladjana Velkov i dan danas u 2017. godini ZAGOVARA TE PIJAVICE I TAKO TE SREDNJEVEKOVNE GLUPOSTI, dok savremena medicina vec transplantuje glavu sa jednog coveka na drugo telo. Ugradjuje bajpaseve u srce. Vraca slepima vid. itd.
I nije tacno da su naucnici nazivali PAMETNE STRUCNE LJUDE SARLATANIMA. TO SU RADILI UPRAVO CRKVENJACI DOGMATI.
Nemojte vi sarlatani da svojatate nase prapra naucnike koji su zapoceli nauku, jer da te podsetim, MI PODRZAVAMO NAUKU I NAUCNIKE OVDE, A VI IH PLJUJETE I KRITIKUJETE.
Koliko je licemerno da ih sada svojatate? Kao Hrvati Djokovica sto svajataju i Nikolu Teslu a Albanci Obilica.
Coveka prognali bre iz grada, hteli da ga zapale jer je prkosio crkvi i tvrdio da geocentricni pogled na kosmos nije dobar i da se sve vrti oko sunca (heliocentricni pogled na kosmos).
Od tada, pa na dalje, DOGMATICI I SARLATANI, CRKVENJACI SU KOCILI SVAKI NAUCNI RAZVITAK I NAPREDAK, PA SVE DO DANAS.
Tako vi danas kocite imunizaciju - vakcine, kocite GMO, 90% genetike kocite, kocite HIRURGIJU, osim u slucaju vama manekenkama kada treba da ugrade silikone u bulju i u usne, sad to vise i ne znam iako imam neke rodjake vrhunske plasticne hirurge - TO VISE NISU NI "SILIKONI" NEGO NEKE SUPSTANCE, NEKA HEMIJA I PRIRODNA I "NEPRIRODNA" DA TE "BOGSACUVA" ALI NA TO NEMA ZALBI, TO VAM JE SVE EXTRA, I SUPER I PRIRODNO I MODERNO I DOBRO I PO BOGU !!!
Licemerstvo na svakom koraku, kazem ja.
- - - - - - - - - -
Ah da, zaboravih. Da, da "cici ce mnogo lakse, vidim napredujete, naucili ste da napravite u Google Chrome bookmarks omiljenih sajtova teorija zavere, ne morate vise da ukucavate rucno nazive sajtova, jeste, IDE MNOGO LAKSE I BRZE.
![]()
Ti si ovde odgovorio Adriani Limi, a ne meni, ali govoriš o onima koji su protiv vakcinacije kao o onima koji su protiv nauke, pa ću na to i slične stvari koje netačno predstavljaš da odgovorim.
.
ZA sve istinoljubive ljude. A ko ne želi istinu ni sto života mu ne bi bilo dovoljno da je prihvati.
Ti si ovde taj koji širi teorije zavere o vakcinaciji od bezazlenih bolesti.Ti mozda zelis da budes "istinoljubiv covek", ali ti si sve samo ne istinoljubiv. Ti si teorijezaveroljubiv covek zapravo. Znas, reaktivna formacija u psihologiji - Prikazuje se ovako, a zapravo je sve suprotno od toga. KO ce o cemu, prostitutka o postenju, lopov o moralu u zatvoru, "namestili mu".
Tako i ti o istinoljublju !
Mozes ti nesto da zelis, ali jedno je zeliti, a drugo je znati. Znas prvo je emocija, nagon, potreba, volja, a drugo je kognicija - pamet, inteligencija, razmisljanje. Ti mozes da zelis i da tezis ali ti NE ZNAS. Ti ne znas sta je istina, a da ironija bude veca, ti si odabrao teoriju zavere da ti bude "istina". A imao si stopu verovatnoce 50% - 50% da odaberes ili ili - ili pseudonauku ili nauku. Ili paranoju ili razum. Ili dogmaticnost ili Okamovu ostricu i kriticnost.
Kakav tvoj Sulc covece, koga on izlecio od :"neizlecivih bolesti", navodis mi kao "dokaz" njegov licni sajt hahahaha. Pa i ja da te varam na svom sajtu bih napisao da sam cajem svojim doprineo da mi opet izrastu odsecene ruke i noge, da li ces onda sharovati moj licni sajt kao "dokaz" neki?
Zao mi je vas naivnih, ali neka vas Sulc sisa. Prirodna evolucija. Socijalna evolucija. Moc prilagodjavanja i parazitskog antialtruistickog nacina zivljenja na racun naivnih, neinformisanih i arogantnih nadobudnih Daning Kruger "ja znam bolje od naucnika" neznalica.
Za migrante se, u višejezičnom vodiču za imunizaciju u Nemačkoj navodi da je vakcinacija neobavezna i da svako može nakon razgovora sa lekarom da istu odbije ili prihvati.
Bolje migrant u Nemačkoj, nego Srbin u Srbiji.
http://www.globalmediaplanet.info/k...-do-politicke-kategorije-dr-jovana-stojkovic/
Male boginje:Ti si ovde taj koji širi teorije zavere o vakcinaciji od bezazlenih bolesti..
Roditelje srpske dece u Nemačkoj vlasti šalju u Srbiju da vakcinišu decu jer su u Nemačkoj određene vaklcine ukinute.
Treba li bolje ilustracije ?
ti lazes sa tom statistikom i to masno kako te bre nije sramota...ko je to u umro od malih boginja a da nije neko nesretno dete u africi koje umire od gladi i zivi u fekalijama bez ciste vode i kome je imunitet 0 ...onaj ko u evropi umre od boginja je samo onaj kome je imunitet 0 zbog neke teske bolesti....takvi umiru i od prehlade
- - - - - - - - - -
sram te bilo ali nicega se ti ne stidis...nego kad te dohvate ovi koji si preveslao mislis da ce te anonimnost spasiti
Ja prenosim zvanične podatke svetskih zdravstvenih institucija, ti prenosiš fekalije sa treš sajtova. Toliko.
U ime svih koji su umrli od malih boginja mogu da ti poručim: jedi g0vna skote bolesni.
Ajde bre bezobraznice jedna, umrlo je puno njih a ti negiras, mrtve diras po grobovima ! S druge strane funkcionalno nepismena moderatorka sa 2 fakulteta i magistraturom pise meni da ja odgovaram sto sam napravio temu i upozorio na mogucu smrt dece zbog vas balvana?
Ovo je ovde kolektivna shizofrenija, blago vama sto vam bRu zLi nije supermoderator, znas kako bi se lepo proveli.
Ali zato cete van foruma da nayebete, i to zvanicno, pravosudno, sve po zakonu lepo !!!!! Ima svima da vam budu spricana deca je l jasno? To sto hocete vi da se idiotarite, radite na sebi, nasa je duznost da zastitimo decu, jer deca nisu mogla da biraju da im roditelji budu idioti.
E, vidis, to stanje u kom si, su opisali Daning i Kruger.
Dobićete vi mnogo toga, već je počelo. Jedva čekam. Nema tu sta da se šalje medicinska sestra, to po običaju lažeš. Stigne lepo koverta sa pozivom od sudije, a oni se ne izvinjavaju. Samo se vi hrabrite, to su poslednji trzaji.
gde cete sa hiljadama dece koju planirate da otimate ...da ih prodajete u belo roblje mozda...cuti nesoju ne preti u prazno...svidja mi se taj izraz nesoj bas ti odgovara
Ajde bre bezobraznice jedna, umrlo je puno njih a ti negiras, mrtve diras po grobovima ! S druge strane funkcionalno nepismena moderatorka sa 2 fakulteta i magistraturom pise meni da ja odgovaram sto sam napravio temu i upozorio na mogucu smrt dece zbog vas balvana?
Ovo je ovde kolektivna shizofrenija, blago vama sto vam bRu zLi nije supermoderator, znas kako bi se lepo proveli.
Ali zato cete van foruma da nayebete, i to zvanicno, pravosudno, sve po zakonu lepo !!!!! Ima svima da vam budu spricana deca je l jasno? To sto hocete vi da se idiotarite, radite na sebi, nasa je duznost da zastitimo decu, jer deca nisu mogla da biraju da im roditelji budu idioti.