Država plaća lečenje pijanom vozaču koji je izazvao udes

Naravno da treba stavljati na vagu, jer prica je pocela od arcenja budzetskih sredstava, na nelegalan nacin.

Ovo za "rast moral" - stvarno sada da ti crtam koliko je to glupa izjava, nemam vremena. (raste nesto drugo - moral ne)

A kada ti budes imao kakav problem - neka ti pomogne Dacha, ja ipak biram skolovanu osobu.

Mora da je divno videti svet u crno-belom.

Ja sam strahovito kritikovao Ikodinovićevo ponašanje kada je izazvao taj sudar. Meni smeta to što bi sada svi njegovu kožu baš iz razloga što je uspešan i što mora da bude uzor.

Koliko nas je napravilo glupost pa se izvuklo? Sve i jedan čovek je prevario državu, zaobišao zakon, ukrao nešto i preživeo i sada se svi mi dižemo i pričamo nekome o moralu i poštenju.
Pusti šuplju, rekle bi moje komšije Sarajlije.

Ја не знам шта год се деси Наташи или Дачи отовори се тема о томе или одма у новинама пише нешто црно а није црно

Ja vise necu da pricam o tom dogadjaju,ali ja znam da je on dobar uzor mladima

Pijana stoka, može da bude i sam BOG, treba da odgovara. Ako je vozio pijan, i to tri puta brže od dozvoljenog, zamalo ubio nekoga, on je "uzor". Pa se*em ti se ja u takav uzor, ako dete uzme motor i vozi pijan ko budala, jer mu je uzor Dača. Samim tim ga treba strpati da mardelja godinama, kao primer, da se ni "uzori" tako ne ponašaju. Pa nek u mardelju pravi bazen i nek trenira robijaše... Stoka.

Ja sam strahovito kritikovao Ikodinovićevo ponašanje kada je izazvao taj sudar. Meni smeta to što bi sada svi njegovu kožu baš iz razloga što je uspešan i što mora da bude uzor.

Koliko nas je napravilo glupost pa se izvuklo? Sve i jedan čovek je prevario državu, zaobišao zakon, ukrao nešto i preživeo i sada se svi mi dižemo i pričamo nekome o moralu i poštenju.

Nije tako. Nije šuplja. Istaknuti članovi društva, iz bilo koje branše, i treba da u slučajevima kada napreve kriminalno delo, za primer da budu razapeti, da ovo društvo shvati da nema protekcije ni za koga.

Ah, da kako je lepo gledati u boji...Vidi, ako ti mislis da je vecina <boldovano> to je tvoja stvar. Nemoj da to generalizujes ili da podvodis pod normalno ponasanje.

Ja ne kazem da ga treba raspinjati, vec samo da ima tretman kao i ostali, a nema ga.

- ponasao se bahato: brza voznja i alkoholisanost,

- lekarski tretman je bio van serije (to se i ne zna javno),

- ministarstvo mu je nelegalno pokrilo troskove lecenja,

- za sudsku kaznu - moze da se diskutuje.

Uzgred, u jednim novinama je izjavio da ima namere da i dalje vozi motor, ali da je SADA naucio lekciju, pa ce biti pazljiviji. Znaci treba da napravi glupost, ugrozi nas crno-belo viduce, pa da onda iz druge bude normalan?

A to sto ti u komsiluku govore - to je neka mudrost ili sta?

Jeste, ne treba sad prekinuti, mozda se sjebe i neki politicar, pa da na njima lomimo koplje....

Ovako bolje, svi zasluzni da mogu da koriste benefite ovakvog tipa....ma ja ne znam sto onog ministra poljoprivrede poterase za onu devojku , kad je devojka posla da prelazi zebru , a da nije pogledala levo i desno , bez obzira na semafor....[/QUOE

Ja ne znam sto se vi raspravjate oko placanja lecenja IKodinovicu,a drzava se ne buni

:evil: треба њега у затвор а не на лечење у иностранство.

Најбоље да се ова тема закључа и да се избрише јер нема смисла више причати о томе шта је било било је,све је то сада иза њега,хвала богу нико није настрадао као Дача,не кажем да ми је драго због његопве повређене руке него нико није мртав нити је тешко повређен као Дача

МОДЕРАТОРЕ ЗАКЈУЧАЈ И ОБРИШИ ОВУ ТЕМУ

Најбоље да се ова тема закључа и да се избрише јер нема смисла више причати о томе шта је било било је,све је то сада иза њега,хвала богу нико није настрадао као Дача,не кажем да ми је драго због његопве повређене руке него нико није мртав нити је тешко повређен као Дача

МОДЕРАТОРЕ ЗАКЈУЧАЈ И ОБРИШИ ОВУ ТЕМУ

Ne. Novac kojim se plaćalo i kome će se eventualno plaćati Ikodinovićevo lečenje je novac ljudi koji diskutuju ovde. Oni svi imaju pravo da se slažu ili ne slažu sa tim tretmanom.
Isto tako, ova stvar nije privatna, već javna, stoga je diskusija na mestu.
Ja mogu samo da pazim da je diskusija u okvirima Pravilnika i to je to.

Ne. Novac kojim se plaćalo i kome će se eventualno plaćati Ikodinovićevo lečenje je novac ljudi koji diskutuju ovde. Oni svi imaju pravo da se slažu ili ne slažu sa tim tretmanom.
Isto tako, ova stvar nije privatna, već javna, stoga je diskusija na mestu.
Ja mogu samo da pazim da je diskusija u okvirima Pravilnika i to je to.

Добро ти си Модератор,али ја ипак мислил да је времене да се закључа јер је стим случајем готово,Држава се небуни а ви се буните али ајде нема везе лако је некок кривити без доказа мислим на ову тему.Наљбоје да одете у Министарство Спорта и Омладине или још боље ако имате све законе онда погледајте да ли је лечење која му као Држава плаћа законито или не законито

Добро ти си Модератор,али ја ипак мислил да је времене да се закључа јер је стим случајем готово,Држава се небуни а ви се буните али ајде нема везе лако је некок кривити без доказа мислим на ову тему.Наљбоје да одете у Министарство Спорта и Омладине или још боље ако имате све законе онда погледајте да ли је лечење која му као Држава плаћа законито или не законито

Па да се држава буни народ би ћутао. Ако држава хоће да као легитиман потез провуче нешто што народу не одговара они имају пуно право да устану против тога. Држава и постоји да би радила у интересу већине грађана а не појединца.

Па да се држава буни народ би ћутао. Ако држава хоће да као легитиман потез провуче нешто што народу не одговара они имају пуно право да устану против тога. Држава и постоји да би радила у интересу већине грађана а не појединца.

Сви су добро прошли осим Данила Икодиновића,и што се тиче плаћања лечења то је завршена ствар

Сви су добро прошли осим Данила Икодиновића,и што се тиче плаћања лечења то је завршена ствар

Данило Икодиновић је могао и да се убије падом са мотора ако је хтео - његов проблем. Није смео да увлачи другу особу у то јер је био пијан и бахат. За тако нешто се кривично одговара без обзира на повреде одговорног лица. Неки људи узму па побију 20 људи и тешко ране себе и онда када се опораве ипак иду пред суд правде. Тотално је небитно како су прошли он и његова рука - битан је пре свега човек који није ни за шта крив и који можда, иако му је добро здравствено, има трауме због тога што се десило.

Данило Икодиновић је могао и да се убије падом са мотора ако је хтео - његов проблем. Није смео да увлачи другу особу у то јер је био пијан и бахат. За тако нешто се кривично одговара без обзира на повреде одговорног лица. Неки људи узму па побију 20 људи и тешко ране себе и онда када се опораве ипак иду пред суд правде. Тотално је небитно како су прошли он и његова рука - битан је пре свега човек који није ни за шта крив и који можда, иако му је добро здравствено, има трауме због тога што се десило.

ОК нећу да се свађам и расправјам само нешто да ти каже онај Дејановић као има трауму а када тражи 650.000 динара онда нема трауму.Он је једини човек у Србији који тражи оштету 650.000 динара сви људи који доживе удес траже од 60.000 до 100.000 динара а лепо Дејановић тражи 650.000 динара.Дејановића треба уписати у Гинисеву књигу

Већ ти је речено да његово лечење плаћају порески обвезници Србије. А шта држава има да се буни или не буни. Она само узима и прослеђује новац.

Од сада више нећу причати тј дискутовати на овој теми,пошто по мени је тај случај затворен тј готов,једино ћу се убацити у расправу када ја сматрам да је то потребно.

Само да знате ја сам на страни Данила Икодиновића

Back