Drvoseca

A da li bi htela da muzeš 12 krava dva puta na dan? Da voziš traktor? Da držiš prasad dok se škope?.:per: :hahaha::hahaha:

a cek brate tebi je riba riba koja ide 2 sprata nize do radnje u stiklicama i mini suknjici koja ne zna razliku izmedju plazme i mobilnog telefona i koja muze tvoje pare umesto krava koja se ne odvaja od kompa i koja tura u dzondru sve sto joj padne na ruku?!

Susretala sam se sa raznim muskarcima, navikla sam da budem psihijatar, sve resavam razgovorom jer nekoga ne bi valjalo udariti, moze da mi vrati.

Jednog decka sam udarila nogom u lice i on mi je vratio tako da sam sve zvezdice prebrojala a drugom decku sam zalepila samar a on je potrazio noz i prineo mi ga grlu.

Di mož čovek da natrči na tebe? :mrgreen:

Jednog decka sam udarila nogom u lice i on mi je vratio tako da sam sve zvezdice prebrojala a drugom decku sam zalepila samar a on je potrazio noz i prineo mi ga grlu.

to su sve phickice jer ja NIKAD nebi udraio ribu sta god da mi uradi!!!!a kad god sam u diskoteci video da se decko sprema da udari devojku odma pridjem i kazem mu da iskulira jer cemo mu ja i ortaci ko god da je vratiti duplo....

a cek brate tebi je riba riba koja ide 2 sprata nize do radnje u stiklicama i mini suknjici koja ne zna razliku izmedju plazme i mobilnog telefona i koja muze tvoje pare umesto krava koja se ne odvaja od kompa i koja tura u dzondru sve sto joj padne na ruku?!

Nisi me razumeo. Meni treba jedna koja zna da muze krave, ako znaš neku, da oće da se uda na selo, plaćam proviziju.:cool:
Lažu i za ove trgovce belim robljem, ja teo da kupim jednu, oni kažu neće nijedna na selo. Je.bo takvo roblje koje bira gde će da ga prodaju. :(

ti bas nisi neki mudonja a? :D

Gleda bik u kravu preko ograde i pozdravlja se sa njom, ona ga gleda svojim veeelikim očima i kaže mu (kravljim jezikom) Zdravo, ja sam krava Rumenka a zovi me Vimenka, bik vide da je ona raspoložena za razgovor (a možda i za nešto više):rumenko: i zatrči se, preskoči ogradu i kaže njoj Zdravo, ja sam bik Rudonja a zovu me kao...ONO što je ostalo da visi na ogradi. :(

Ma nisu ni sela vise sto su nekad bila, sad mozes cesto videti poljoprivradnike sa naocarima za sunce na traktoru za koji su povezali tranzistor, jos ako je traktor sa kabinom, pa i zatamljena stakla to znaci da je najveci baja u selu, a dal je nevin pitaj njegovu kozu

Pa pricaj nam malo o toj/tim osobi/osobama
.

Moj se odgovor odnosio na to da bi mogao biti sa takvom osobom/djevojkom. Iz razloga sto sam osjecam nekada potrebu (cesto) da se izdvojim iz svega jer mi jednostavno bude pun k.... svih tih prepotentnih ponasanja,kao tipa djeca iz grada(a sve neke doslje),nema mi mrze izjave.

Uglavnom,da ne *****m puno,svijet bi bio dosta bolji bez mnogo stvari,ljudi bi bili blizi i nalazili vremena jedni za druge da nema nekih tehnickih dostignuca i trke za materijalnim stvarima.

Ma nisu ni sela vise sto su nekad bila, sad mozes cesto videti poljoprivradnike sa naocarima za sunce na traktoru za koji su povezali tranzistor, jos ako je traktor sa kabinom, pa i zatamljena stakla to znaci da je najveci baja u selu, a dal je nevin pitaj njegovu kozu

ovo sa zatamljenim staklom dobro
kako se nisam sam setio
ima da se osvrcu ovi iz sela

Mene jedan decko preporucio decku koji je 11 godina mladji od mene i dao mu moj broj. Kaze, hoce da ga ja sve naucim, nikad nije imao seks i nije se nikad ljubio. Zivi u selu, ima zavrseno samo 8 razreda osnovne skole, bavi se poljoprivredom a ekstra novac zaradjuje secenjem drva u sumi i prodavanjem.

Takvog decka nikada necete sresti na forumu. Ni slicnu devojku. Ja sa doticnim necu da imam nista jer imam u planu drugog decka a inace mi je zanimljiv i nije iskljuceno da bi bilo nesto izmedju nas da nije ovog drugog. Poznajete li nekog decka/devojku ko se bavi poljoprivredom i zivi negde u selu daleko od civilizacije i kompjutera i da li biste imali nesto sa takvom osobom, drugarstvo ili ljubav?
a sta ce igor na to da ti kaze? :sad2:

Back