suza_kg
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
И мени се ово десило..А ја им кумовала!!!![]()
ja sa ovim mojim rasla.... kao brat mi je.... pa me sve to i sad boli.... cak imam osecaj, kad se cujemo, da ona za to ni ne zna....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И мени се ово десило..А ја им кумовала!!!![]()
Zanima me sto sve vise ljudi kad nadju decka/devojku ili kad se udaju zaborave prijatelje tj. izgube/odbace drustvenivot?
Je li to tako od uvek ili..?![]()
Zanima me sto sve vise ljudi kad nadju decka/devojku ili kad se udaju zaborave prijatelje tj. izgube/odbace drustvenivot?
Уф катастрофа, то ми никако није јасно.
После кад пукне везица, немају коме да се обрате да иду на кафу.
To izolovanje mladog para, nedruženje sa ostalima, je počelo sve češće da bude izbor već u toku veze, pa se venčanjem samo totalno zapečati. Nekako mi se čini da već po ponašanju para i pre braka, možemo da zaključimo da li će nastaviti zajednička druženja.
to je 'normalno' ljudi se zaljube i ne vide nista vise sem nje ili njega
prijatelji su ipak prijatelji i velika je greska ako se zapostave
evo ja sam pre neki dan nazvala drugaricu koja je uvezi od pre par meseci i od tada se ne vidjamo a i skoro ne cujemo, da se ja nisam setila ne znam da li bi se i videle u skorije vreme
sve nekako ide na gurku, i forsiranje da se vidimo, okupimo, ..... ljubomora partnera je verovatno prisutna , a ne mora da znaci
evo i ja koja sam udata pa imam vise vremena za neko vidjenje od nekih koje su u vezi, tako da nema pravila , uglavnom je od osobe do osobe
mada...kad sustignu silne obaveze u braku...nema čovek nekad vremena ni za sebe, a kamoli za nekog drugog...![]()
To izolovanje mladog para, nedruženje sa ostalima, je počelo sve češće da bude izbor već u toku veze, pa se venčanjem samo totalno zapečati. Nekako mi se čini da već po ponašanju para i pre braka, možemo da zaključimo da li će nastaviti zajednička druženja.
Pa ne bi trebalo tako biti, ali nekad se desi. Ja licno volim da se druzim sa parovima, ali to nekad nije lako izvesti. Kad ti parovi dobiju dijete, onda zena obicno ostaje kuci da cuva dijete, a muskarci izlaze, sto naravno nije fer.
rechi moje drugarice, citiracu doslovce shta je rekla i shta joj smeta:
"na shta mi se svodi zivot u poslednjih godinu dana, ustanem, pijem kafu do podneva, onda spremam ruchak, pa chekam dechka da dodje s posla...e brate mili, ne mogu vishe tako!"
i posle toga opet se ne seti da pozove u shetnju, na kafu, da svrati makar nenajavljena
meni bezveze da je zovem vishe
ja u sred pakovanja, sama sam sve se preselila na 5 sprat zgrade bez lifta, pozvala je taj dan da vidim shta radi, ona zna da se selim i da nema trenutno nikog drugog ko bi mi mogao pomoci, pitam shta radi, ona:"pa ko i do sad, kuvam ruchak i chekam dechka da dodje s posla, shta bi drugo radila?"
a da... a dechko joj je u fazonu "druzenje sa parovima" tako da se ona sad druzi sa devojkama momkovih drugaraili zenama...
koje posle u retkim prilikama kad se vidimo ogovara na sva usta![]()
Da li se sećate da sam pre neki dan izvela muža na književno veče? E, zaboravila sam da se pohvalim da je osvojio nagradu sponzora večeri, 50 minutnu masažu čokoladom i medom. Razmislite malo da li se isplati društveni život!![]()
Znaci slobodni i zauzeti nemaju zajednicke teme?
rechi moje drugarice, citiracu doslovce shta je rekla i shta joj smeta:
"na shta mi se svodi zivot u poslednjih godinu dana, ustanem, pijem kafu do podneva, onda spremam ruchak, pa chekam dechka da dodje s posla...e brate mili, ne mogu vishe tako!"
i posle toga opet se ne seti da pozove u shetnju, na kafu, da svrati makar nenajavljena
meni bezveze da je zovem vishe
ja u sred pakovanja, sama sam sve se preselila na 5 sprat zgrade bez lifta, pozvala je taj dan da vidim shta radi, ona zna da se selim i da nema trenutno nikog drugog ko bi mi mogao pomoci, pitam shta radi, ona:"pa ko i do sad, kuvam ruchak i chekam dechka da dodje s posla, shta bi drugo radila?"
a da... a dechko joj je u fazonu "druzenje sa parovima" tako da se ona sad druzi sa devojkama momkovih drugaraili zenama...
koje posle u retkim prilikama kad se vidimo ogovara na sva usta![]()
Ахахаха а тек то дружење парова! То не подносим, то је нешто најтрулије на свету. Губиш време на људе које после раскида више у животу нећеш видети (причам о везама а не о браку, да не буде да типујем на најгоре варијанте)