Velvet77
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Šta ste koristili (koristite) od društvenih mreža? Vaši utisci o njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takođe. Pre par godina obrisala fb i ig a pre par meseci tviter. U potpunosti se slažem sa ovim " povećan broj kompleksaša". Pritom ukapiram vremenom koliko su ljudi navučeni a pritom ne govorim o klincima. Bukvalno navučeni i naravno potpuno nesvesni.Ја сам последњи мохиканац,немам тренутно фејс, твитер, инстаграм и остале "ево сликам се из вц-а, кухиње, с мора, планине,брда и долине" а све сам то имао још у самом почетку и избрисао због повећаног броја комплексаша на истим.Имам апликације које убрзавају конкретну комуникацију као што су вибер, WhatsApp и скајп.Морам признати да имам богат друштвени живот у реалу.
Facebook, whatsapp. Pre sam koristio instagram (totalno afk mode). Twitter imam samo zbog youtube kanala. Ništa ne pratim tamo. A whatsapp isključivo za čet sa prijateljima. A fb čisto imam. 15 prijatelja. Niti lajkujem, niti se nadam lajkovima. To mi je više kao podsetnik ako izgubim link za neke stvari, pa okačim tamo.Šta ste koristili (koristite) od društvenih mreža? Vaši utisci o njima
Ne kapiram ovo tviter zbog you tube...Facebook, whatsapp. Pre sam koristio instagram (totalno afk mode). Twitter imam samo zbog youtube kanala. Ništa ne pratim tamo. A whatsapp isključivo za čet sa prijateljima. A fb čisto imam. 15 prijatelja. Niti lajkujem, niti se nadam lajkovima. To mi je više kao podsetnik ako izgubim link za neke stvari, pa okačim tamo.
vrlo je prosto ako neces da kacis svakakve gluposti ne morasЈа сам последњи мохиканац,немам тренутно фејс, твитер, инстаграм и остале "ево сликам се из вц-а, кухиње, с мора, планине,брда и долине" а све сам то имао још у самом почетку и избрисао због повећаног броја комплексаша на истим.Имам апликације које убрзавају конкретну комуникацију као што су вибер, WhatsApp и скајп.Морам признати да имам богат друштвени живот у реалу.
Daj link za yt kanal Mjuz mi trebaaaaaaaaaaaa...Imam kanal na youtube-u. Zato samo lupim share on twitter i to je to. Odmah zatvorim.
Све знам,не осуђујем људе који користе исте нити хејтујем, ако ћеш искрено дефинитивно сам изашао када се укључио стриц од 75 година и почео да доживљава касни пубертет преко интернета а нисам имао срца га блокирам.Па онда мајка, стрина, баба овај онај друг, један добар пријатељ из средње школе качи неке ствари и објаве које немају везе са везом јер га знам од дјетињства, просто други лик на интернету и у релности и онда сам сума сумаре закључио да је превише фејк окружење и да ћу почети вређати људе око себе.vrlo je prosto ako neces da kacis svakakve gluposti ne moras
neki izbace svaki dan sliku neki jednom godisnje, neki proveravaju drustvene mreze na svakih 5 minuta neki jednom dvaput dnevno sve je na tebi
U pravu si al uvek mozes da iskljucis obavestenja i na fejsu i na drugim mrezamaСве знам,не осуђујем људе који користе исте нити хејтујем, ако ћеш искрено дефитивно сам изашао када се укључио стриц од 75 година и почео да доживљава касни пубертет преко интернета а нисам имао срца га блокирам.Па онда мајка, стрина, баба овај онај друг, један добар пријатељ из средње школе качи неке ствари и објаве које немају везе са везом јер га знам од дјетињства, просто други лик на интернету и у релности и онда сам сума сумаре закључио да је превише фејк окружење и да ћу почети вређати људе око себе.
Када сам мало боље погледао запазио сам да рецимо фејс користе највише 18- (јер име је просто занимљиво) и 60+(јер та генерација није имала те фазоне у своје вријеме адолесценције па им је исто занимљиво).
Јесте али шта је онда поента користиш друштвену мрежу са блокадама.Губи смисао зар не?U pravu si al uvek mozes da iskljucis obavestenja i na fejsu i na drugim mrezama
U pitanju je kanal za tutorijale. Edukativnog je sadržaja. Ne zabavnog.Daj link za yt kanal Mjuz mi trebaaaaaaaaaaaa...
neciji profili na dr mrezama te verovatno zanimaju a ostale "moras" da imas jer su ti rodbina ovo ono i onda za njih kazem mozes da ih pratis ili da budete prijatelji a da ne gledas sta kace i da te ne smarajuЈесте али шта је онда поента користиш друштвену мрежу са блокадама.Губи смисао зар не?
Знаш шта је још фора, моји албуми са путовања су заиста богати и дебели без лажне скромности.
Стоје на полици изнад тв, гдје су ми књиге, слике и остале битне ствари-предмети-битни поклони из живота.
Доста ми значе у животу и немам уопште потребу да их качим преко инстаграма рецимо.
Пробрани људи које волим и које ми долазе уживо често листају исте албуме.
То не може замјенити нити један виртуелни лајк или коментар.