Društvene mreže osudjuju ženu jer ima jedanaestoro dece sa osmoro muškaraca

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.695
Žena koja je rodila 11 dece od osam različitih muškaraca odgovorila je mrziteljima koji su je optužili da ima toliko dece samo da bi mogla da dobije novac od države.

Žena, po imenu Fi, iz Memfisa u Tenesiju, zaradila je viralnu slavu na TikTok-u jer je često delila pogled na život sa svojim ogromnim leglom, gde je stekla više od 90.000 pratilaca.

1667018035719.png

1667018164856.png

„Jedna stvar koju mi je muka da objašnjavam je zašto imam osam tata beba“, rekla je.

„Objasniću vam ovo jednom, tako da više neće biti pitanja.

Ako imate jednog i oduzmete jednog, imate nulu. Ali ako imate osam i oduzmete tri, i dalje imate pet.

Da imam samo jednog tatu za bebe i da on ode ili umre, moja deca bi ostala bez oca, ali ako imam osam i troje odu ili umru, moja deca i dalje imaju petoro tata", objasnila je ona u odeljku komentara na snimku.

Bravo srećo bravo pametno.
Dece i para nikad dosta.
Ko je nesposoban za život i ne treba da se razmnožava.
U prirodi se samo najsposobnije i najbolje ženke i mužjaci razmnožavaju a škart proživi bezveze i nestane sa lica zemlje ne ostavivši trag posle sebe.
Bravo.
Ja imam dvoje dece.Sa jednom bivšom ženom.
Naćiću sebi još jednu ženu i napraviti još dvoje.
Tako treba.Deca su jedino bitna.Sve ostalo je prolazna stvar.

Ove degenerike jalove što se grče za šaku para i auto na kredit bez dece.To kad lipšu ja bi uzeo sve te njihove pare i nagurao bi im u usta i u d.upe,sve do zadnjeg novčića i poklopio sanduk.Iskopo veliku rupu stavio ih dole i poklopio sanduk sa njihovim autom i sve zatrpao.Putuj igumane.Eto ti sve.Za šta si živeo ponesi sa sobom.

Žena koja je rodila 11 dece od osam različitih muškaraca odgovorila je mrziteljima koji su je optužili da ima toliko dece samo da bi mogla da dobije novac od države.

Žena, po imenu Fi, iz Memfisa u Tenesiju, zaradila je viralnu slavu na TikTok-u jer je često delila pogled na život sa svojim ogromnim leglom, gde je stekla više od 90.000 pratilaca.

Pogledajte prilog 1246624
interesantna bluza

Pogledajte prilog 1246624

Има де је престигнем.. само када изажем из андропаузе

@Tvin Konza

440129.jpg

Back