- Poruka
- 70.646
kako ko...kako ko...prerasli smo mi za te decje igrice............sad samo igre "za odrasle" od 18.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ko...kako ko...prerasli smo mi za te decje igrice............sad samo igre "za odrasle" od 18.
Na franje...
jel djidas?
Preferans nisam bas dugo igrao a bas mi se igra, Remi jedno 20godcovece ne ljuti se, jamb, remi, preferans, bridz, potapanje brodova, monopol, vesanja, pogadjanja...
online igre ranije na skypeu (steta sto ih vise nema), mmorpg, one zezalice tipa snake, itd...
volela sam da se igram, volim i sada...![]()
ovo igraju grci ko loodi.Pogledajte prilog 1175149
ova mi je bila omiljena , tavla ili bekgemon
Pa nije baš tako jednostavno , cilj je da te figure- žetone prebaciš sa jedne na drugu stranu table , pomeraš ih onako kako bacaš ( kockice ) i mora da se kalkuliše jer ti protivnik može " skinuti " i vraćati žetone , a postoje opcije kada si zaštićen od toga .ovo igraju grci ko loodi.
uvek sam se pitao kako se igra![]()
Nisam ga igrala godinama
Bogami ni ja...a jedno vreme sam bas bio lud za jamb.Nisam ga igrala godinama
Igrali smo u piće,ponekad i nesto drugoBogami ni ja...a jedno vreme sam bas bio lud za jamb.
Evo pokusavam se setiti...kad sam zadnji put odigrao jamb?Sramota me i da se setim.Igrali smo u piće,ponekad i nesto drugo
Takođe. I mene je naučio ovu igru Mlin/Mica, samo smo mi sa kukuruzom, krunio ga do starih dana za stoku dok je imao, i mislim pasuljem.. za devet zrna kukuruz sam siguran.e da mogu djeda podignuti samo na 5 min pa da zakuvamo..
![]()
Ček da vidim mogu li svega da se setim..koje drustvene igre ste voleli da igrate kao mali, a koje sad?
i seks se podrazumeva![]()
Monopol bez seksakoje drustvene igre ste voleli da igrate kao mali, a koje sad?
i seks se podrazumeva![]()