Društvene igre

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.908
Većina nas je u detinjstvu igrala neku od društvenih igara poput Monopola, Čoveče ne ljuti se ili Rizika.
Vremenom su se igre prebacile na kompjuter .Izbor je veliki.

Meni su i dalje bliske igre iz detinjstva koje sam igrala da roditeljima ili drugarima

Koje društvene igre vi najradije igrate?

Imate li stalnu ekipu za igru ili igrate sami sa kompomli ili posecujete klubove društvenih igara.?

U grčkim gradićima, već 20 god volim da odem na vops u njihove klubove penzionera. Ne znam da l su klubovi, al jesu, toe onaj lokalni šmek.
Šta sam igro...telekran, onda ona viseća olovka, onda memorija kocka gde moraš da zapamtiš redosled, a od društvenih..monopol, kao, imam banku i benzinsku pumpu, riziko ili najjednostavnije- veliki list iscepaš iz sveske, napraviš državu i iscrtaš granice, onda strateške objekte i držiš flomaster i gađaš tuđu državu...
Od kaertaških..Lore, mexico, preferans... Kad god sam igrao jamb, neko se nakoorči,, ne znam što..

Većina nas je u detinjstvu igrala neku od društvenih igara poput Monopola, Čoveče ne ljuti se ili Rizika.
Vremenom su se igre prebacile na kompjuter .Izbor je veliki.

Meni su i dalje bliske igre iz detinjstva koje sam igrala da roditeljima ili drugarima

Koje društvene igre vi najradije igrate?

Imate li stalnu ekipu za igru ili igrate sami sa kompomli ili posecujete klubove društvenih igara.?

U najlepšem sećanju mi je ostalo kad sam u detinjstvu igrao fote s devojčicama. :rumenko:

Back