NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
da li ste igrali karte, shah, riziko i sl sa pertnerom u svlacenje? ili u ispunjenje neke konkretne seksualne zelje na primer.
i ko je pobedio?
i ko je pobedio?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li ste igrali karte, shah, riziko i sl sa pertnerom u svlacenje? ili u ispunjenje neke konkretne seksualne zelje na primer.
i ko je pobedio?![]()
Igrala sa onim sto sam s njim bila 3 godine u vezi. Karte. Prvo smo gledali da imamo isti broj komada odece (hehe, prvo napisala obuce). I ja pobedila, sedeo go tako, hihi. A bio pocetak veze, bilo mu neprijatno...))))
Ja bih baš voleo da igram neku takvu igru.![]()
Pa nije to, nego mi nikada nije palo na pamet, obično čitamo knjige ili gledamo neki dokumentarac na tv-u, a po nekad i jedemo.E, ali druga deca nece da se igraju sa tobom, el da?![]()
Pa nije to, nego mi nikada nije palo na pamet, obično čitamo knjige ili gledamo neki dokumentarac na tv-u, a po nekad i jedemo.![]()
Slova.Aaaaaa... Intelektualno drustvo. Vidim, poceo si i č, š, ć da koristis. Kako se bese zovu ti znakovi?
ja samo monopol....sta cu....valjda sam monopolista....volim da imam sve![]()
Nema na čemu Dano.Jao, pa da.![]()
Nema na čemu Dano.![]()
Pa to mi baš imponuje.E, ladno sam se stvarno nasmejala. : )
Ne mora, ne mora, ali to je istina i ne stidim se nje.Ne mora da ti imponuje, ali retko kad se stvarno nasmejem, iako stavljam silne smejuce smajlije. : )
i ko je pobedio?![]()
Ja i moja mala stalno igramo "Bacanje kamena s ramena" u skidanje.Ko izgubi taj skida shunku sa tavana...
Moja mala je svetski prvak u grcko rimskom rvanju sa medvedima....
Igrali smo se doktoraal smo bili mali...