Drumska mafija - treći samoubica!?

Demokratski,nema sta!!!:eek:E,jadna je C.Gora!To mora da te naucio Krsto ''******i'' Pavicevic,pih!!!

Pada je pricao istinu vjerovatno bi se danas o njemu pricalo kao o pokojnom Slavku Curuviji, slava mu, medjutim...

Krsto je jedan pametan momak od koga se jos moze mnogo naucit tako da ti ovo ne uzimam kako uvredu... Uostalom da ga znas licno vidio bi o kakvom se covjeku radi.

Pada je pricao istinu vjerovatno bi se danas o njemu pricalo kao o pokojnom Slavku Curuviji, slava mu, medjutim...

Krsto je jedan pametan momak od koga se jos moze mnogo naucit tako da ti ovo ne uzimam kako uvredu... Uostalom da ga znas licno vidio bi o kakvom se covjeku radi.

Pricao je istinu i zato je platio glavom,ali polako,polako,nicija nije gorela doveka.Sto se Pavicevica tice,igrom slucaja ga znam licno,da ti mozda nesto ne znaci ime Necko Djurovic;)

Zoran Djindjic vjerovatno!!!

Daj covjece o´ladi malo... Koga sve pobise ti tvoji seljoberi pa evo zivot ide dalje. Ubise li Slavka Curuviju, ubise li Stambolica, Buhu i koga sve jos...

Ovo je cisto samoubistvo. Mislite da poslije dva "samoubistva" ovaj treci nebi zdimio iz Srbije nebi li spasio svoju guzicu i onda ijepo na sudu zdrukao tog "iz vrha" kolegu?

Čudi me da nije Sloba.

Kajem se što sam razotkrio ‘drumsku mafiju'
1201-velika.jpg

Goran Milošević (36)
iz Smedereva, radnik „Puteva Srbije" koji je otkrio „drumsku mafiju", kaže za Press da se kaje što je prijavio milionsku krađu na naplatnim rampama! Posle presude kojom je 41 osoba osuđena na 131 godinu zatvora, Goran tvrdi da su osuđeni ljudi koji su bili najniža karika u lancu i da su se organizatori izvukli. Milošević kaže da je razočaran jer se posle svega umesto kao heroj, oseća kao krivac
Goran Milošević, radnik na naplatnoj rampi, prijavio je policiji pre četiri godine malverzacije u „Putevima Srbije". Čak je posedovao i snimak na kojem se videlo na koji način njegove kolege potkradaju preduzeće i državu. Međutim, umesto da postane junak, Milošević je doživeo pravu golgotu!...
Posle pokretanja priče u vezi sa „drumskom mafijom", Goran je dobio otkaz i bez posla je bio gotovo tri godine!...
...Vraćen sam na posao prošle godine pod pritiskom medija i zahvaljujući angažovanju jedinog čoveka koji mi je pomogao - Rodoljuba Šabića, poverenika za slobodan pristup informacijama od javnog značaja...
- Od poštenja se može samo preživljavati. Da sam na mestu mojih kolega koji su osuđeni, prihvatio bih da odležim te male kazne koje su dobili, a da znam da sam prethodno novcem obezbedio porodicu.

...Siguran sam da kada bih mogao da vratim vreme, ne bih ovako nešto ponovio...

pa kad je cela vlast ogrezla u kriminal i korupciju jasno je da se u srbiji postenje ne isplati

i eto , u svakoj normalnoj drzavi, ovaj covek bi zbog ovakve stvari dobio UNAPREDJENJE, a u Srbiji on je dobio otkaz.

To vam najbolje govori kakvi ljudi vladaju ovom zemljom.

Dobio je otkaz od Koštunice i Velje. Tadić ga je vratio na posao... u naplatnu kućicu....da izigrava glinenenog goluba! Grobar Toma će, pretpostavljam, da ga sahrani. Daleko bilo!

Goran Milošević, radnik na naplatnoj rampi, prijavio je policiji pre četiri godine malverzacije u „Putevima Srbije"...........

višemilionska pljačka putarine ili ''kraduckanje'' je punilo kasu DSS-a i Nove Srbije
a i neposredni izvršioci su napunili usput i svoje džepove s tim što su optuženi u
bekstvu i njegov brat samoubica bili ubačeni ljudi iz VBA ..... itd

ima tu još intersantnih detalja ali vi se zanimajte sa aktuelnom vlašću kao krivcem
za nesreću Gorana Miloševića.... u nedostatku inteligentnijih konstrukcija !

jer glupa raja je - najbolja raja.....

.

višemilionska pljačka putarine ili ''kraduckanje'' je punilo kasu DSS-a i Nove Srbije
a i neposredni izvršioci su napunili usput i svoje džepove s tim što su optuženi u
bekstvu i njegov brat samoubica bili ubačeni ljudi iz VBA ..... itd

ima tu još intersantnih detalja ali vi se zanimajte sa aktuelnom vlašću kao krivcem

.

:lol:...
Zivota ti reci mi da se zajebavas!Samo DSS-a i Nove Srbije?Duhovito!:roll:
Pa koliko ja znam pola aktuelne vlasti je bilo sa nasim dragim Vojom II za vreme njegovog mandata!Ili gresim?:confused:

.

Svejedno je ko je na vlasti i kako se on zove ako je lopov, a sve vlasti u Srbiji od 1990 pa do danas su bile, manje-više, lopovske (osim delimično Djindjićeve vlade).

A dok mi zalimo tih 6.5 miliona gospoda koju si pomenula kradu duplo!:think::lol:

mi ne ''žalimo'' tih opljačkanih 6,5 miliona sa kojima je moglo biti nahranjeno

šta misliš koliko gladnih Srba i Srpkinja ??? . . . nego ako smo iole nekakva

država treba lopuže da strpamo na robiju, da opljačkano vrate i to bude nauk

nekim potencijalnim nesrećnicima recimo ovima koji danas kradu na sve strane -

i nagradno pitanje - a zašto im to dozvoljavamo ?

.

mi ne ''žalimo'' tih opljačkanih 6,5 miliona sa kojima je moglo biti nahranjeno

šta misliš koliko gladnih Srba i Srpkinja ??? . . . nego ako smo iole nekakva

država treba lopuže da strpamo na robiju, da opljačkano vrate i to bude nauk

nekim potencijalnim nesrećnicima recimo ovima koji danas kradu na sve strane -

i nagradno pitanje - a zašto im to dozvoljavamo ?

.

Svestan sam ja sta je sve moglo biti uradjeno sa tim parama.
Kako da strpamo lopuze,kad ih i u vladajucoj garnituri ima krs.
Da upravo to.Da je narod pametan,pa da se okupimo i da im se najebemo mile majke.Treba im malo uterati strah u kosti da bi poceli da rade za nase interese,sto bi ti rekla da im bude nauk!
A sto im to dozvoljavamo...e vidis sasvim dobro pitanje!:think:
Hipoteticki da li ti i ja sami mozemo napraviti razliku?

Ja mislim da je ovaj projekat mnogo stariji. Još pre uvodjenja višepartijskog sistema u Srbiji (Slobina Srbija je poslednja republika bivše SFRJ u kojoj je on uspostavljen), akademik Mihajlo Marković je u početku predlagao tzv. "jednopartijski pluralizam". E, sada, posle 20 godina, imamo nešto slično tome - veliki kazan vlasti (sličan negdašnjem DOSu, ali veči) iz koga sve stranke kusaju shodno svojoj veličini, kulturno i bez ikakve trzavice. A, sve na račun hiljada nesrećnika, poput onih koji danas štrajkuju u Lapovu (i njima je dato, pa prekršeno obećanje).

Back