Drukare

Sta znači riječ drukara?
Потказивач... тј човек који говори о теби мање него што је истина... (да ли прећутно да ли спиновано)

Да би скроз разумели треба објаснити и супротну реч - сведок тј. човек који тачно говори о теби и о добру и о злу...

Антисупротна реч од друкаре је ласкавац, онај који говори о теби више него што вредиш...

У зависности од степена умне зрелости релације иду овако:

малоумни се жале да друкаре, а умни на ласкавце, док сведоке воле само ови други, пошто први воле само ласкавце

Kad ti neko preti to nije druksnje.strah te za svoju bezbednost
drukanje kad drukas muriji zato sto su ti nasli drogu i da ne bi otisao ti,ti kazes ime tvog dilera i tako dalje
А кад ту друкаш то не радиш због себе (страхујеш за своју безбедност, слободу...)? Мурија прети батинама или законским казнама. Изузетак можда?

Evo pre neki sat vremena sam prvi put u životu i na forumu i uopšte na internetu nekog službeno prijavila. A ovo mi je drugi put na forumu, bila sam na njemu davno davno, pre više od deset godina. I nije mi ni na um palo da bilo kog prijavljujem. Ja po difoltu javno u komentaru zovem modove ako mislim da je tema promašena ili ljudi spamuju i slično. Međutim, prijava? Ne. Evo danas prvi put. Pretpostavljam da sam sad i ja drukara?
Moram proslavit, ebemusve.

Evo pre neki sat vremena sam prvi put u životu i na forumu i uopšte na internetu nekog službeno prijavila. A ovo mi je drugi put na forumu, bila sam na njemu davno davno, pre više od deset godina. I nije mi ni na um palo da bilo kog prijavljujem. Ja po difoltu javno u komentaru zovem modove ako mislim da je tema promašena ili ljudi spamuju i slično. Međutim, prijava? Ne. Evo danas prvi put. Pretpostavljam da sam sad i ja drukara?
Moram proslavit, ebemusve.
Добро те Груби изуо из ципела... сад видех

То ти је кад се качиш на интелектуланом пољу где си слабија, и то још спрам мушкараца, који су брутално рационални

... оста од тебе само тужибаба, а за друкару је потребно нешто више од повређене сујете... треба много дубље растројство самоконтроле да се доживи и понови...

Иначе кад пријавиш, не да би себе заштитила него другог опаметила ниси друкара већ помоћник тог паћеника

Добро те Груби изуо из ципела... сад видех

То ти је кад се качиш на интелектуланом пољу где си слабија, и то још спрам мушкараца, који су брутално рационални

... оста од тебе само тужибаба, а за друкару је потребно нешто више од повређене сујете... треба много дубље растројство самоконтроле да се доживи и понови...

Иначе кад пријавиш, не да би себе заштитила него другог опаметила ниси друкара већ помоћник тог паћеника
Ko je koga izuo iz cipela, možda je bitno tebi u nekom tvom poremećenom univerzumu, čoveče s verničkim obeležjima. Ja se nisam takmičila s njim. Rekla sam mu šta mislim o tome što je napisao, i zašto mislim da je to pokvareno, i zato sam ga prijavila.

Da li on, koji je - mada muško i racionalniji od mene, stoga - po tebi; jeste samo: ili cirkuska nakaza, koja ide okolo i piše ogavne stvari da bi iritirala ljude, a što bi značilo da ima mnogo žešći problem nego je ono što piše; ili: teško g.ovno koje je u stanju da o mrtvim ljudima piše gadosti i njihovoj se smrti raduje, o čoveče s verničkim obeležjima - to je manje bitno od fakta koji navodiš, taj da je racionalan - zato što i jedno i drugo ponašanje isključuje racionalnost. NE isključuje mnogo šta drugo: lične sitne frustracije, poganiju, siledžijstvo itd itd - ali racionalnosti tu nema.

Zaista vernici se u principu gade takvih stvari i ljudi, i obično ne gledaju jel ko koga preveslao, nit navijaju, nit u takvim situacijama ikakvog zadovoljstva nalaze - ali pretpostavljam da si i ti okačio crkvena obeležja samo kako bi se sprdao s ljudima i onanisao na svađe po rijalitijima i forumima, prave ili u tvojoj sopstvenoj glavi, nebitno, jer si očigledno od iste fele kao i osoba koja slavi nečiju smrt a koju podržavaš. Vrana vrani oči ne vadi i tako to.

Lepo od tebe što si izložio svoje mišljenje o meni koje nije nit traženo nit me ič zabole za njega. Nisi se morao truditi, ali valjda si iz nekog razloga verovao da me zanima. Pogrešio si.

Svako dobro.

Meni ovo liči na temu o  abrovima ali dobro, odgovoriću.
Nisam hteo da ispadnem loš pa nisam prijavljivao ženske pretnje (muškarci mi do sad nisu pretili :lol: ) pa sam umesto toga prosto otvorio temu "Problemi sa ženama na forumu" baš da ih vidim sve na jednom mestu.
Da skratim, tad je podneto protiv mene više od 30 (i slovima: trideset) prijava 😂

Nije prijatno čuti da ti neko yebe članove porodice, nije ok ni kad preti samo meni "Iscimaću se da saznam ko si" i slično. Srećom još sam u jednom komadu :lol:

Back