gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
drukanje kad drukas muriji zato sto su ti nasli drogu i da ne bi otisao ti,ti kazes ime tvog dilera i tako daljeКако није друкање? Шта радиш из тог страха, пријавиш? То је дословно друкање.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drukanje kad drukas muriji zato sto su ti nasli drogu i da ne bi otisao ti,ti kazes ime tvog dilera i tako daljeКако није друкање? Шта радиш из тог страха, пријавиш? То је дословно друкање.
Znam kojanije bitno..ona sad tvrdi da se šalila, da nije mislila ozbiljno. Nije se doduše izvinila za to zastrašivanje.
Потказивач... тј човек који говори о теби мање него што је истина... (да ли прећутно да ли спиновано)Sta znači riječ drukara?
Kad ti neko preti to nije druksnje.strah te za svoju bezbednost
А кад ту друкаш то не радиш због себе (страхујеш за своју безбедност, слободу...)? Мурија прети батинама или законским казнама. Изузетак можда?drukanje kad drukas muriji zato sto su ti nasli drogu i da ne bi otisao ti,ti kazes ime tvog dilera i tako dalje
Ne znam. Mislim, ne znam više. U rl nemam praktično nikakav kontakt s ljudima, a na internetu se ne obazirem na one koji hoće nešto da mi kažu u poverenju.Kakvo je vaše mišljenje o drukarama.?
.Tako ću ih nazvati jer o tom tipu ljudi mislim sve najgore.
Добро те Груби изуо из ципела... сад видехEvo pre neki sat vremena sam prvi put u životu i na forumu i uopšte na internetu nekog službeno prijavila. A ovo mi je drugi put na forumu, bila sam na njemu davno davno, pre više od deset godina. I nije mi ni na um palo da bilo kog prijavljujem. Ja po difoltu javno u komentaru zovem modove ako mislim da je tema promašena ili ljudi spamuju i slično. Međutim, prijava? Ne. Evo danas prvi put. Pretpostavljam da sam sad i ja drukara?
Moram proslavit, ebemusve.
Ko je koga izuo iz cipela, možda je bitno tebi u nekom tvom poremećenom univerzumu, čoveče s verničkim obeležjima. Ja se nisam takmičila s njim. Rekla sam mu šta mislim o tome što je napisao, i zašto mislim da je to pokvareno, i zato sam ga prijavila.Добро те Груби изуо из ципела... сад видех
То ти је кад се качиш на интелектуланом пољу где си слабија, и то још спрам мушкараца, који су брутално рационални
... оста од тебе само тужибаба, а за друкару је потребно нешто више од повређене сујете... треба много дубље растројство самоконтроле да се доживи и понови...
Иначе кад пријавиш, не да би себе заштитила него другог опаметила ниси друкара већ помоћник тог паћеника
to je danas najpozeljnija osobina..Rodjeni kao lose osobe.Daju se upotrebiti u sluzbi.
Sve najbolje. Podržavam drukare, treba da ima više drukara, i treba religiozno drukati svako ponašanje koje ne idu uz dlaku sistemu. Obuke za drukare istoKakvo je vaše mišljenje o drukarama.?
.Tako ću ih nazvati jer o tom tipu ljudi mislim sve najgore.