drugo dijete ?

a bolje je da zavrsi u nekom domu poslije tebe ?

Drugo dete koje bih rodila je osoba, ne servis. I itekako ima pravo na život i radost, ne samo na brigu na koju nije pristalo. Ja kao roditelj jesam. Prenatalni testovi koji se rade, a koji su i zakonom obavezni, unapred nas suočavaju sa izborom želimo li ili ne drugačije dete.
Postoje sistemi brige o osobama ometenim u razvoju nakon smrti roditelja ili staratelja, postoje brojna zakonska rešenja. Za života bih se trudila da steknem adekvatna materijalna sredstva da zbrinem svu svoju decu, prevashodno to dete sa posebim potrebama. I nikako ga ne bih kao teret ostavila bratu ili sestri.

samo posjeti ustanovu za hendipekirane . zvijerinjak !
Napisala sam ti da postoje zakonska rešenja neinstitucionalnog tipa... sem toga, nemaš prava da oduzmeš budućnsot drugom detetu, zato što briga o bratu ili sestri sa posebnim potrebama uskraćuje mogućnost za normalno školovanje, zaposlenje, osnivanje sopstvene porodice....

Zena koja ne moze da mi rodi zdravo i normalno potomstvo bi bila momentalno najurena i na njeno mesto bih doveo neku normalnu i zdravu.Nemam nameru da u porodici imam neke degenerike.

Samo kada si ti 100% siguran da "problem" ne bi vukao od tebe :mazi:

Jedno vreme mi je bilo zanimljivo da citam o zivotu arapskih zena... Tip ih prominio gomilu i svaku oterao jer nije imao decu sa njima. Sve one redom falicne, samo on ganc ispravan!:roll:

Back