Drugi sex?

Зоки

Legenda
Poruka
51.694
Ono kao bili ste sa jedni/om partnerom/m i super ili nije super ali je svakako iskustvo. Nešto posebno pa možda i loše, možda neočekivano dobro, tačno onako kako su vam opisali ili ni nalik tome. Sad ste već u neku ruku iskusni i dolazi do nove veze, sex drugačiji, bolji ili lošiji. Kako se osećate i da li mislite da je sada sex drugačiji zato što ste iskusniji ili je do partnera/ke? Ako iko pamti drugi sex neka priča kakav je u odnosu na prvi, ako ne neka sačeka drugi pa nek onda piše.
Volim vas skoro sve i srećni vam praznici, želim vam bolja vremena, želim sreću i razumevanje i da godine konačno krenu unazad da se broje pa da se ponovo prvi put zaljubimo. :kiss: :heart: ljubim vas u srca.

Ja sam prvi zapravo peting, cekali smo da postane pounoletna, pa onda. Inace prvi seks mi je bio devicanski kao i njoj :P
Drugi i tako redom je bio sa prvom devojkom i njoj isto posto sam joj bio prvi...

Sta znam. Daleko od toga da je prvi seks ličio na seks ali meni je bilo simpatično, zanimljivo, a i pomalo lepo.
Svaki sledeći put je bilo i lepše i bolje. I tako dostiglo jedan nivo.
Međutim sa sadašnjim partnerom sam prešla na drugi nivo. Definisala sam svoje strahove i rešila ih (strah od trudnoće/počela sam da uzimam bilule). Puno smo pričali, otvorila sam se i doživela seks na malo drugačiji način nego do sada.

Sta znam. Daleko od toga da je prvi seks ličio na seks ali meni je bilo simpatično, zanimljivo, a i pomalo lepo.
Svaki sledeći put je bilo i lepše i bolje. I tako dostiglo jedan nivo.
Međutim sa sadašnjim partnerom sam prešla na drugi nivo. Definisala sam svoje strahove i rešila ih (strah od trudnoće/počela sam da uzimam bilule). Puno smo pričali, otvorila sam se i doživela seks na malo drugačiji način nego do sada.
Nadam se ne manje od dva prsta?

Back