Drugi poljubac

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Da li se secate vaseg drugog poljupca i da li se razlikovao od prvog i koji vam je od ta dva ostao u jacem secanju?

I sta mislite da li ljudi u toku drugog poljupca vise koriste jezik nego u prvom i u kom po redu od poljubaca se pocinje dizati kita dok se ljubite?

Sinnkeeeeeeeeee...
Ajde to malo bolje i konkretnije formulishi... majq mu,pa ko josh broji poljupce ?...

A sta znam vidim da svi pitaju za prvi poljubac, a nikad niko za drugi a drugi je uvek bolji nego prvi.

Znaci da ljudi koji se secaju prvog poljupca vise nego drugog su veci mazohisti, jel tako?

Da li se secate vaseg drugog poljupca i da li se razlikovao od prvog i koji vam je od ta dva ostao u jacem secanju?

I sta mislite da li ljudi u toku drugog poljupca vise koriste jezik nego u prvom i u kom po redu od poljubaca se pocinje dizati kita dok se ljubite?

ajoj...pazi kad se ne secam drugog poljupca!
ajd' to, nego sto se ne secam ni sa kim je bio :confused:

secam se....prvi je bio katastrofa....a drugi je bio popravni....i to dobar.....u poslasticarnici, sedeli smo jedno preko puta drugog i ja sam mu rekla da bih da ga poljubim...nagnuli smo se preko stolai dodirivali usnama....i uspelo nam je da se ne gusimo, bljuvarimo, srcemo.....taj poljubac i pamtim kao prvi, pravi.....:)

pokusavam da se setim, ali mi nesto bas i ne uspeva...hm... znam da nije bio isti decko sa kojim je bio prvi poljubac...
ako je to ovaj koji mislim da jeste...pa ono...bilo mi frka kao i prvi put, ali je poljubac bio lepsi.
mogla sam da disem. hihihi

Back