igla u plastu sena
Početnik
- Poruka
- 23
nerviram se za druge:Sad vise nista!!!Par puta sam se opasno opekla, tako da ne izigravam savest vise nikom... :? Neka svi sami resavaju takvu vrstu problema.
A da isto to kaze tvoja drugarica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nerviram se za druge:Sad vise nista!!!Par puta sam se opasno opekla, tako da ne izigravam savest vise nikom... :? Neka svi sami resavaju takvu vrstu problema.
sinišaa:...pa vara vas gospojo.....![]()
...tako mi očiju..... :wink:
.. nema sta, ako ona predje njemu preko toga, nema sta mene da uzima na zub, bar ja tako gledam na stvari, ali ko zna 100 ljudi i isto toliko cudi :-)igla u plastu sena:Mislim da je to prilicno ok ali sta ako joj prizna i ona mu to oprosti kako dalje sa njima
igla u plastu sena:Sta bi uradili da znate da je vasu drugaricu,druga prevario partner? :shock:
Samantha Jouns:Ako je najbolja rekla bih joj naravno...drugarstvo je jace od neke veze....
A da li bi joj rekla da si kojim slucajem bas ti bila ta drugarica?Samantha Jouns:Ako je najbolja rekla bih joj naravno...drugarstvo je jace od neke veze....