drugarice

Kazu da ljudi godinama sazrevaju,odrastaju...medjutim da li je tako?Moje drugaice imaju izmedju 27 i 30 godina i kako se mi ponasamo-pa sto bi rekao moj decko meni:Ponasas se kao da imas 17 godina,uozbilji se malo!
Pa mi jesmo sa jedne strane se uozbiljile,znate svaka radi i to ozbiljim poslovima se bavi,osim jedne koja studira-nas veciti student!Dala sam joj rok do 2010-e godine da ce zavrsiti fakultet ali sam se ocigledno presla,nece ona skoro...treba izbistriti svaku stranu kako bi ona rekla ali svi znamo da to nije tacno,odnosno da su razlog njenog decenijskog studiranja ko drugi nego muskarci!
"Vi ste jos u fazi da li je zvao!"-to su reci njene mame kad nam je za Novu Godinu pozelela da se udamo, a mi joj kroz smeh odgovorile "Ma ima vremena".
Da li je zvao? To je najcesce pitanje koje se posavlja u nasim kafe seansam na kojima se obicno okupljamo, jedanom do dva puta nedeljno i tako godinama i nikad nas covek ne bi mogao videti kako pijemo pice i cutimo,kao sto masu njih mozete videti jer mi uvek imamo teme za razgovor o kome naravno,nego opet o muskarcima!
"Vi ste jedna banda" tako nas je nazvao moj decko i drzite se medjusobno cvrsce nego sicilijanska mafija...hahaha,umrem od smeha kad mi to kaze,mada to ne tvrdi samo on,nego i svaki decko mojih drugarica-bivsi,sadasnji pa cak i buduci! Nikome od njih nije jasno sta mi to imamo toliko bitno jedna drugoj da kazemo svaki dan,sta se to desava te moramo od ranog jutra da se cujemo i o cemu mi toliko pricamo kad se druzimo toliko godina!
To su nase male zenske tajne,o nekima i prozborimo sa nasim muskarcima ali o nekima opet da nam je zivot u pitanju,ne odajemo..tacno se zna sta mozes da mu kazes, a o cemu cutis jer da se razumemo Beograd je selo i svako svakog zna i spomenes li nekog tamo dasu koji ti se nabacio u nekom izlasku,odmah ce biti ko je,odakle je i kako se zove i malo po malo odmah ce se ispostaviti da ga neki od aktuelnih muskaraca zna i zato cutanje nam je zlato.Nemojte pogresno da me shvatite,ne varamo mi nase muskarce ali ti mali flertovi ostaju ipak nasa tajna dok naravno neka ne poludi i u zucnoj raspravi ne saspe svom dragom u lice kako joje pre dve,tri veceri prisao frajer iz snova i to bas njoj,a ona iz ljubavi prema svom muskarcu ga oladila!
Hahahah...ma da se razumemo ni jedna ne oladi dobrog frajera,svaka malo flertuje i ako je zaljubljena ne daje svoj broj telefona,a ako nije onda dolazimo do onaga DA LI CE ZVATI I KAD CE ZVATI I tu nastaje problem velik kao ova globalna ekonomska kriza u svetu!
Ja sam uvek bila u fazonu-ma hoce,sto ne bi zvao-uzivaj malo,vecita studetkinja bi postajala nervozna i pogrickala bi ceo pramen kose,moja kuma bi odmah saznala ko je sa kim se druzi i na osnovu toga donosila zakljucke o njegovim buducim namerama, blondina bi bila euforicna, nasa buduca udavaca bi za sve davala racionalne odgovore,osim kad se radi o njoj samoj,a A. bi bila u fazonu mislim da cu da se malo povatam sa njim kad se javi!
Naravno, ima tu jos pridruzenih clanova nasoj 'bandi" sa svojim reakcijama ali su ovo u sustini stalni clanovi :)
I sta mislite,da li je na kraju zvao?
Naravno da jeste ali je pitanje kako je prosao razgovor i vidjanje...e tu nastaje komedija!!!

Back