DRUGARICE......

• Začetnik teme Začetnik teme YYYYO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cupkica:
Sama si rekla: "Raskinula si sa njim!"... To je danas sasvim normalno da se devojke muvaju oko momaka svojih drugarica... Cist primer su dve devojke iz moje okoline (mislim ja ih poznajem ali se ne druzim nesto preterano sa njima) koje su najbolje drugarice a smenjuju momke... Jedna se smuva sa nekim deckom i kad raskinu ova druga se muva sa njim i smuva.... Razumes?
A najbolje drugarice, to ti je sasvim normalno. Zakljucujem da si ipak po malo ljubomorna... to ti je bivsi a oni se ne zaboravljaju! TaKaV tI jE ZIVOT!
cupkice jesi li se ikad smuvala s bivsim svoje drugarice/nije bitno da li je najbolja ili ne/

Andrea 94:
imam malo veci problem.Zaljubljena sam u jedmog decka skoro 7 godina.Stvarno neznam sta da radim,u jednom trenutku sam mu to i priznala,ali to nije bas dobro primio...Pomagaj te necu moci da izdrzim da ga na svakom casu gledam posto mi je drug iz razreda!!!
ubij se. kako neko moze da bude ispaljen na druga pa jos iz razreda.... trulo...i izlizano.

YYYYO:
e ovako ljudi da vas pitam,posto ste vi ovako mnogo pametni i iskusni......
kako da sjeb. drugarice koje su toliko fine da prave drustvo mom bivsem,keze mu se,plesu,pjevaju,igraju
nebi to bio problem da ja nisam u takoreci svadji sa tim bivsim i ne pozdravljamo se.......
nisam ja ljubomorna na njih dvije,al mi je krivo jer znam da takvo sranje njemu njegovi drugov nikad ne bi napravili......jednostavno izdaja
sta da radim,da ja napadnem njihove bivse........
da udarim tamo gdje su najtanje ili imate jos bolju ideju

njega ispuši a njima daj do znanja da su prodane duše 8-)

Back