drugarice i drugovi i seksualnost

je l vam nekad drugarica završila u krevetu sa vašim dečkom?
ili drug sa vašom ribom?

ili

jel vas dugogodišnji prijatelj startovao, onako, odjednom da to niste očekivali?

ima li iskrica između vas i vašeg najboljeg druga-drugarice?

zašto ne volimo da naši frajeri(ribe) imaju prijatelje suprotnog pola a savršeno nam je normalno da se mi družimo sa suprotnim polom?!

hiljadu zašto ja hoću zato!

ako neko zna

........zamalo se nisam posvadjao sa najboljim drugom koji je k.arao ribu koju sam jurio mesecima ..............i posle kratke ljutnje shvatih njemu je dala meni nije kraj .............shto je najgore posle odredjenog vremena htela je da da i meni ........ali ja glupi karakter ......:lol:

Muska pamet...mesecima juri ribu samo da bi je kresnuo...:lol:

......jok nazalost,ta mi se riba mnogo svidjala i hteo sam da mi bude devojka ,jedna od retkih sa kojim sam prichao telefonom a nisam provaljivao da je proshlo sat vremena ,kapirali smo se tako dobro da se ni pre ni posle toga nisam kapirao sa nekom tako ,zato mi je i teshko palo ,kad je samo sex u pitanju nisam iskljuchiv ,koga riba izabere nek bude sa njom nema kod mene ljutish oko toga ..............:lol:

ili drug sa vašom ribom?

ili

jel vas dugogodišnji prijatelj startovao, onako, odjednom da to niste očekivali?

zašto ne volimo da naši frajeri(ribe) imaju prijatelje suprotnog pola a savršeno nam je normalno da se mi družimo sa suprotnim polom?!

ako neko zna

Ne,nikada ni jedno ni drugo...
Da,nekoliko,i nije mi bilo ic prijatno,bas zato sto mi je drug-drug...
Nema
Hm,nebitno mi je da li ima drugarice,tj normalno mi je da ima drugarice i nemam problem sa tim...Bas zato sto i ja imam drugove...Jednostavno,ako ste sigurni u sebe,svog partnera i vasu vezu to nije bitno..(ako ikada promenim misljenje javicu vam)
I naravno da je musko-zensko prijateljstvo moguce..Sto rece Dana ,imamo 2 najbolja druga i da to su nam samo drugovi,dragi drugovi koje znamo skoro 10 godina...eto...

ili drug sa vašom ribom?

ili

ako neko zna

Na ovo pitanje cu ti odgovriti..u mom slucaju ima...a sto se tice toga da me startovo neki drug..to mi se nije desilo...a da mi drugarica zavrsi u krevetu sa mojim nekim deckom to nedo bog da im se deci jer cu da im skacem po lobanji...jedino ako sam ja bila sa tim deckom pa me sada ne zanima u opste..tada bi i oprostila...:lol::lol:

ili drug sa vašom ribom?

ili

ako neko zna

ne...ne....
ne smeta mi da ima prijatelje soprotniog pola......bilo bi mi nešto nejasno da ih nema....

ja imam nekoliko drugova, i da sam odgovorila na neke sitne znakice, ne bi se bunili
ali drzim ja to na debelom lancu
i druzimo se i dalje
ali jedan me opseda vec mesecima.ne smatram ga za druga vise,vec za opasnost
i ne mogu da mu objasnim da ne zelim da me mazi,češka,pazi na mene, vodi ljubav,sve sto vec tupi da bi mi radio
i onda se nismo dugo culi,i evo opet se javio.
i ja sad opet njemu moram da objasnjavam,a to me bas muci
inace ni jedna moj drug mi se ne svidja kao muskarac
ali sam sa nekim bivsima ostala u super odnosu,medjutim,jednom kada prestanem da osecam nesto za nekoga,vise nikada ne osetim pozudu za tim covekom
kao da je bespolan za mene tako da mogu da se druzim izistinski dokle oces

nije mi se desilo... imam srecu da imam prave prijatelje... i na njihove devojke gledam potpuno aseksualno... kao sto te drugove gledam kao da su mi braca rodjena, tako i na njihove devojke gledam kao na sestre... i znam da i oni razmisljaju isto tako... nego... sad sam sredio svu muziku koju imam... posle moram da razvrstam i da narezem, posto ima nekih stvari koje se ponavljaju... jel treba nekom nesto? imam sve... i narodnu i zabavnu... smejte se, bas je smesno... ha haha...

nije mi se desilo... imam srecu da imam prave prijatelje... i na njihove devojke gledam potpuno aseksualno... kao sto te drugove gledam kao da su mi braca rodjena, tako i na njihove devojke gledam kao na sestre... i znam da i oni razmisljaju isto tako... nego... sad sam sredio svu muziku koju imam... posle moram da razvrstam i da narezem, posto ima nekih stvari koje se ponavljaju... jel treba nekom nesto? imam sve... i narodnu i zabavnu... smejte se, bas je smesno... ha haha...

i ispadne da ti brat zvekeće sestru i da ste vi jedna bolesna porodica

:lol::lol::lol:

ili drug sa vašom ribom?

ili

ako neko zna

Ja mojim drugaricama uvek iskreno pokazem ako se napalim na njih.
U stvari one to i osete.
Ako su dovoljno blizu.
Pa posle, kako hoce :roll:

Back