drugarice i drugovi i seksualnost

scaryv

Ističe se
Poruka
2.406
je l vam nekad drugarica završila u krevetu sa vašim dečkom?
ili drug sa vašom ribom?

ili

jel vas dugogodišnji prijatelj startovao, onako, odjednom da to niste očekivali?

ima li iskrica između vas i vašeg najboljeg druga-drugarice?

zašto ne volimo da naši frajeri(ribe) imaju prijatelje suprotnog pola a savršeno nam je normalno da se mi družimo sa suprotnim polom?!

hiljadu zašto ja hoću zato!

ako neko zna

ili drug sa vašom ribom?

ili

jel vas dugogodišnji prijatelj startovao, onako, odjednom da to niste očekivali?

zašto ne volimo da naši frajeri(ribe) imaju prijatelje suprotnog pola a savršeno nam je normalno da se mi družimo sa suprotnim polom?!

ako neko zna

1. Da!!!
2. Da!!!
3. Ne!!!
4. Nikada nisam imala ništa protiv da moj momak ima drugarice.........

Hoces zato.
Zaiskali ste, evo vam ga!

Problem sa tim nisam imao u onom drasticnom smislu zavrsavanja u krevetu.
Problem sa tim sam imao kad bi moja devojka imala "druga" za koga sam procenjivao da je zesca p.izda koja je zaljubljena u nju i nista nije uradio, pa se kao "druzi" sa njom. To nisam voleo i to nikad nisam mogao da radim.Mislim da tada svako od nas ima problem sa takvim "druzenjem"

Prosto se vidi ako je neki njen prijatelj samo prijatelj.
Kao i cuvena "druzenja" sa bivsima. To nikad nisam radio ali ni dozvoljavao.
Sad bih pak, mozda i dozvolio. Sad sam mator :)

ili drug sa vašom ribom?

ili

ako neko zna

Jednom se moja drugarica nabacivala mom momku, on mi to ispricao, ja zavrsila i sa njom i sa njim...mislim sa njim sam ok, a njoj se javim(to je bilo davno-bili klinci).

A to sa drugovima dozivela dosta puta, kao extra drugovi, i posle nekog vremena osetim da to vise nije drugarski pogled itd...

Imam srecu pa moj momak ima malo drugarica i sve su neke pomozi boze. A ja imam milion drugova... mada u zadnje vreme nemam vremena za druzenje....

Hoces zato.
Zaiskali ste, evo vam ga!

Problem sa tim nisam imao u onom drasticnom smislu zavrsavanja u krevetu.
Problem sa tim sam imao kad bi moja devojka imala "druga" za koga sam procenjivao da je zesca p.izda koja je zaljubljena u nju i nista nije uradio, pa se kao "druzi" sa njom. To nisam voleo i to nikad nisam mogao da radim.Mislim da tada svako od nas ima problem sa takvim "druzenjem"

Prosto se vidi ako je neki njen prijatelj samo prijatelj.
Kao i cuvena "druzenja" sa bivsima. To nikad nisam radio ali ni dozvoljavao.
Sad bih pak, mozda i dozvolio. Sad sam mator :)

e, ni moj dečko ne dozvoljava druženje ni sa bivšima ni sa drugovima...

mislim... NE DOZVOLJAVA!??

onako, kao možemo da se družimo svi zajedno a bivše frajere neće da dozvoli ni da vidim...
mada ja ni ne želim...

a svi se moji drugovi lože manje ili više na mene,

samo ja to kontrolišem, pa kao prebacim na smeh, i slično...

ili drug sa vašom ribom?

ne, ali se desilo obrnuto... i nisam ponosna na to... :(

i ovo mi se desilo samo u kontra sluchaju... i ni na to nisam ponosna... :(

izmedju mene i naj druga nema... ali mozda ima malo izmedju mene i moje naj drugarice... :lol: :lol:

opet neka teshka filozofija na lj&s-u... ne da mi se da odgovorim, jbg... :roll:

Elem... Nisam imala problema sa svojim drugaricama, jer nam se i ne svidjaju isti tipovi... A i da mi nam se svidjaju, verujem da bi to resile fino (po-fazonu-ja-sam-prva-videla-marsh-kucko-prljava :lol: )
Salim se, ali verujem da bi to na najbolji moguci nacin resile (trojka 8) )

Imam znaci 2 najbolje drugarice...

Imam i 2 najbolja druga, sa kojima se druzim 10 godina... Nebrojeno sam puta spavala sa njima u krevetu, mnogo puta su me smestali u krevet kada sam mrtva pijana, svuku me da spavam (dobro, ajd sad, nije da su zatvarali oci, pretpostavljam :) ), ali nikada tu nicega nije bilo... To su mi pravi drugovi i pricamo opusteno o svemu i... Ma, super nam je... (to ce potvrditi i Tara jer su i njoj oni najbolji drugovi)...
Zato me niko ne moze uveriti da ne postoji drugarstvo izmedju momka i devojke.

A, sto se tice decka i da li smetaju drugovi... Ja u startu govorim svima, da imam dosta muskog drustva (jer sam studirala takav fakultet, jbg, 2 koleginice i 20 kolega), i imam ta 2 najbolja druga sa kojima dosta provodim vremena itd... Ali, i decko kada vidi nas odnos, shvati da tu stvarno nema bojazni... :)

To je malo preterano.
Ne moze on da ne dozvoljava druzenje sa tvojim drugovima.
To deluje malo posesivno i nesigurno.
Ja se nikad nisam bojao nijednog druga mojih bivsih u tom smislu.
U principu, ja sam uvek znao da nikoga ne mogu da sacuvam za sebe, ako taj neko nece i ne zeli da se cuva.

Prosto mi je smetalo da vidim nekog od njih (a uvek ima takvih) za koga sam siguran da balavi za njom.
To bas i nije drug. Isto tako bi i njoj bilo bezveze da ja imam kao drugaricu za koju se sa pet kilometra vidi da se lozi na mene.
Ok, uvek ima tih ljudi koji su nam dragi i koje volimo da zadrzimo kao prijatelje cak i kad primecujemo da ima nesto vise od toga. Ali, ako je to bas izrazeno, onda jbg.... neprijatno je za tvog momka ili devojku.

Moja drugarica nikako da nadje normalnog dechka.... i onda joj najbolji drug iz detinjstva poslao poruku da je voli... mislim da bi bili srecni, on je mnogo dobar, a i ona je... ali ona se shokirala kao da se desilo neshto strashno... Ne znam... drugarstvo se moze tako pokvariti... ali ako su tako oboje dobri, moze ljubav vechno trajati...

Ja kao vuk ne mogu da se druzhim sa ovcama. Mozda samo sa onima uz koje sam odrastao i ovim drugima koje nemaju ukusno meso.

e, ja ne htedoh to da kažem ali tebi hvala...

niti smo nezreli niti smo nedojebani
tek mom prijatelju se diže patka na mene...

i ne bi trepnuo zveknuo bi me...

nismo prijatelji od detinjstva, imam i takve i sa njima je odnos čist kao suza
mada...

Back