gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Upravo tako.nisi ti vishe za nju shto je ona za tebe
sjjebalo vas vrime
a mozhda si i trachara ili chak kradesh momke drugih devojaka, nesto kao skupljacica lepih momaka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako.nisi ti vishe za nju shto je ona za tebe
sjjebalo vas vrime
a mozhda si i trachara ili chak kradesh momke drugih devojaka, nesto kao skupljacica lepih momaka
moguce da nisam za nju sto je ona za mene a sto se tice tog poslednjeg, u srecnoj sam vezi 3 godine tako da nema razloga...a i nisam tracara to se mogla uvjeriti za ovih 10 godina sto se druzimo.
pa dobro
uglavnom nemoj to tragichno da svatash ima nekih zhena oni saltaju drustvo kako im odgovara one crpe to sto im potrebno cim naidje neka druga ti nisi vise interesantna pa se saltaju na tu novu drugaricu. ima i osoba koje nisu u stanju da odrzhe druzhenje narochito ako je neka veca distanca izmedju vas njoj to nije vise interesantno jer si daleko jednostavno te zamijenila za neku sto je blize. bice da ona nezna sta znaci imati drugaricu i sve sto njeguje od drustva je ustvari povrshinski
cudno mi je jer nije nasla drugo drustvo, da jeste sve bi bilo jasno ali ovako...
Ne, ne, nisi me shvatila, me zamjeram ja o njoj u smislu da se ljutim na nju zbog toga al mi je cudno jer znam da je jedino sa mnom i tim deeckom bliska, nema bas puno drugarica sa kojima se vidja. a plus, njihova veza je takva da je svima nezamislivo da raskinu, gledam ih kao jednu osobu , sigurno joj je bilo tesko kad su raskinuli tj on je raskinuo, a ona je sve to sama prezivljavala... a to sto sam rekla drugarici, one se ne poznaju i zive u razlicitim gradovima, nemaju dodirnih tacaka pa sam htjela i njeno misljene objektivno da cujem.
Ja ne mogu da kazem sta je bilo u njenoj glavi jer niko od nas vas dve ne poznaje.
Ono sto mogu da kazem to je da i najblize prijateljstvo podrazumeva odredjeni stepen diskrecije, tolerancije i drzanja po strani od zahtevne intime koja drugu stranu mozda boli.
Lepa, tebe se zaista ne tice njena veza a razgovor o pikanterijama ne govori bilo sta ozbiljno vezano za vase prijateljstvo. Kad svari i proguta kazace ti sama istinu koja ce ti u tom momentu biti daleko draza od palanacakog tracarenja te druge drugarice koja ti, evo gotovo pouzdano tvrdim, i nije neka drugarica jer se nije ni potrudila da razume vec je dodala ulje na vatru. Umesto da ti da konstruktivan savet ona desktruktivno nastupa...kako onda moze biti objektivna...?
štaje gastarbajterka...i ti sise prešaltala ovde...![]()
Mozda je i ona zbunjena, sve joj je to iznenadjenje veliko, jer on je raskinuo bez nekog razloga jasnog. Mozda joj je i tesko da prica o tome, a meni je glupo vise da je zapitkujem, kad nikada o tome ne pocinje sama da prica. ne znam da li da je pitam jel se nesto promjenilo u nasem odnosu, ili da cutim , ja sam takva uvijek se postavljam prema ljudima kako i oni prema meni, onda mozda i ja njoj neke stvari precutim pa se jos vise udaljimo jedna od druge.
moja drugarica meni nije jasna, dobre smo dugi niz godina malo smo se mozda udaljile nismo jako dobre kao ranije, tj slabije se vidjamo zbog nekih okolnosti al smo u kontaktu, vidjamo se mi i sad al ne kao ranije. ona ima decka 7 godina i bili su kao nokat i prst, vidim ja u poslednje vrijeme nesto mi cudna ona po pitanju njega, i ja je pitam sta je u pitanju, kao ne cuju see, nesto su se pokacili i nisu bili skoro 2 mjeseca zajedno, al ona to meni ne bi ni rekla da je ja nisam pitala, i sad vidim slike sa neke svadbe njih dvoje zajedno, a cule smo se posle te svadbe i ona mi nista nije rekla. ne smeta to meni al mi je cudno ako smo dobre drugarice valjda je normalno da mi isprica tako neke stvari. jel vama to cudno ili je ok?
Sto se tice te drugarice , biti 7 godina prosto nako u vezi, a sto se tice teme , tek koliko je gladnih u svetu, nestalih nosoroga zbog necijih gurmanskih hirova , maca koje nemaju gde da spavaju vec lutaju po podrumima , ...
![]()
Sto se tice te drugarice , biti 7 godina prosto nako u vezi, a sto se tice teme , tek koliko je gladnih u svetu, nestalih nosoroga zbog necijih gurmanskih hirova , maca koje nemaju gde da spavaju vec lutaju po podrumima , ...
![]()