Drugarica

Šta bi ste vi uradili?

• Spavao bi sa drugaricom

glasova: 12 48,0%
  • Pobegao bih od svega odma

glasova: 13 52,0%

• Ukupno glasova
    25
Desilo mi se u mladjim danima,da smo osetili nesto vise od drugarstva,ali nisam mogao,moj dobar drug je bio zaljubljen u nju,mada mislim da ona za njega nije bila zagrejana,ali ima jedna stara pesma."Prijateljstvo,od ljubavi je jace".

Drugarice i sluze da testiraju vezu. Racunaj da si bio u vezi i da si je raskinuo, a posle devojci oprosti sto je i ona imala nedovrsena posla. Drugarica se ne propusta, jer su drugarice najbolje zene, ako i one misle isto.
To sto je dobra riba joj je plus, pa je na tebi da izaberes. Devojku ili drugaricu i bolje je to sada nego kada se rode deca. Dakle glasam za drugaricu.

Da pitas forumase da li da rasiris ruke i probas da poletis sa krova, oni bi rekli:- “Naravo! Moras! Kako je to super filing! Ja nisam nikada, ali bih, majke mi, samo mi se danas nesto ne da.”
Ne pitaju je li ti djevojka naoruzana, nestabilna licnost,…
Naivni muskarci, ne citaju crnu hroniku.

možda ti je to neki znak da ti je devojka ipak dosadna i da imaš fore da tako isprobavaš te neke opasnije stvari jer posle je teže
samo posle nema baš nazad
ako imaš manje od 30 god mislim bolje ne razmišljati glavom nego bolje telom ali nisam za opciju da švrljaš iza leđa devojci. es ad ne smeš ni da raskineš verovatno.pa ćeš da švrljaš. ali to sebi radiš više nego devojci

ne odgovaram na pitanje jer ne znam ko bih bila tu, devojka, drugarica ili tip

mislim da stvarno imaš želju da se venčavaš da bi sam blokirao taj kontakt s drugaricom, ne bi čekao forumaše da ti kažu nego bi sam regulisao iako ti se drugarica sviđa itd. al opet ovde ste pred venčanje ali kakvo je to venčanje ako ćeš da misliš o zgodnim drugaricama. mada i one verovatno gube na zanimljivosti kad im se približiš. možda je to bolji put nego brak???

.akao ti se svidja drugarica a osjecas procenat...obavezno se raspilavi na djevojku i iskonstruisi da nesti=o ona muti da tako dodje da ona sara...ti malo je brani ali dolivaj...kad dobijes njeno sazaljenje ...na njos si...

Back