Sta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci da treba da je kresnes zestoko.Sta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?![]()
Sta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?![]()
Nije bas prijatna situacija kad se to desi a njen momak je u neposrednoj blizini. I pri tome zna da mi se svidja njena najbolja drugaricaImas dobro. Smeta ti? Oćeš neko muško?
Zaboravi. Cirkus mi je u glavi od ove situacije.Ne ona nego njena najbolja drugarica. Momak ne zna nista kao ni ostali. Niko sem nas dvoje nista ne zna. Nismo se razumeli. Cirkus od situacije![]()
Da ste lezbeSta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?![]()
Ne ona nego njena najbolja drugarica. Momak ne zna nista kao ni ostali. Niko sem nas dvoje nista ne zna. Nismo se razumeli. Cirkus od situacije![]()
Jel to hvalis doope svoje ?Sta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?![]()
pa ono....mozda joj se svidja tvoj oblik guzeSta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?![]()
pa zavisi sta imas u gace.Sta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?![]()
Udara li prstence?Sta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?![]()
Koliki mu je?Alo ljudi, Maramama je muško
ocigledno nista,jer te ne hvata za mosnje i pisu.Sta bi trebalo da znaci ako me drugarica vec neko vreme hvata za dupe?![]()
Alo ljudi, Maramama je muško