Drugarica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

frari82

Početnik
Poruka
39
Imam drugaricu, vidjamo se uglavnom u drustvu, caskamo na fb. Mislim da mi se svidja, dosta mislim na nju, mislim da bismo bili dobar par i dosta puta kazem budalo sto ne muvas nju super je cura, svidja mi se. Sad neznam kako to da izvedem, kako prici sta raditi? Nisam siguran dali ona mozda slicno ili isto oseca. Neznam kako to da izvedem, dali prici i biti direktan, ili....?
Da cujem vase savete, mozda je neko bio i u slicnoj situaciji.

Poz.

Imam drugaricu, vidjamo se uglavnom u drustvu, caskamo na fb. Mislim da mi se svidja, dosta mislim na nju, mislim da bismo bili dobar par i dosta puta kazem budalo sto ne muvas nju super je cura, svidja mi se. Sad neznam kako to da izvedem, kako prici sta raditi? Nisam siguran dali ona mozda slicno ili isto oseca. Neznam kako to da izvedem, dali prici i biti direktan, ili....?

Poz.

***** bi prijateljicu s Fejsa? Bruka! Sinko, to se ne radi, to bi bilo dno dna! Fejsbuk prijateljstvo je institucija, svetinja bre, u to se ne dira. Ako te bas naspelo pusti neki klip sa Dzenom i isfuljaj machora.

Mislim da mi se svidja, dosta mislim na nju, mislim da bismo bili dobar par

Mene ovde ovaj deo najviše muči. Jel misliš ili znaš? Za ženama nema ocu kaki , necu kaki. Ili oćeš ili nećeš. Ako je ona slučajno primetila da se ti nećkaš , nema te sile da di da bilo kakav znak. One su po prirodi neodlučne, a čak iako nisu vole takvima da se prave. I očekuju od muškarca da donosi odluke, za sebe i za njih , iako će u 50% slučajeva uraditi nešto suprotno. Znači prvo skontaj sam sa sobom, da li ti se ona zaista sviđa ili trenutno nemaš šta drugo da čvrljiš pa si bacio oko na nešto slobodno u društvu.

Onda kad budeš načisto sa sobom, pošto kažeš da ste već u nekom kontaktu, lepo je pozovi da se vidite, neki bioskop, pozorište, vodi je na sladoled šta ti ja znam, al naglasi da hoćeš da se vidiš sa njom, a ne da se celo društvo skuplja. Ako pristane pola posla je gotovo, ostalo znaš šta treba da radiš. A ako ne pristane ne budi ljakse da je izbegavaš u društvu ili da je blok sa fejsa, ko zna možda ima neku drugaricu koja je zainteresovana za tebe

Poz.

pa spopadni je

Poz.

Pa ako ti se svidja i nije bas drugarica... Izvedi je negde, nasamo budite, probaj da joj das do znanja, nista ne kosta....z:)

pa čovek hteo savet od iskusnijih , zar vi ženke niste za to da muškarci treba da se obrazuju po pitanju muško-ženskih odnosa , i onda dečko pita a ti tako , ccc , posle kad poraste i ne bude imao pojma opet će biti sam kriv

da..evo vec se jedim uzasno:)treba opravdanje za socijalnu sakatost

Dovedi je na neku jaču fuka sa španskom mušicom. Pa dok joj gledaš u ljušo, ona će te napasti. Napuni joj ribicu nekoliko puta da budeš siguran :heart: Posle nekih mesec mesec i po, sama će ti doći, a možda i sa ćaletom :worth: da te prosu :per:

Poz.

srecice, pozovi je da izadjete negde sami pa oci u oci...ebt svi bi caskali na fb :roll:

a tema je za tinejdzere pa stoga lock

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back