Drugarica Tijane Ajfon dobila batine od decka.

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.467
https://www.kurir.rs/stars/3684425/tijana-ajfon-drugarica-prebijanje-decko-tuca

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! PREBIJENA NAJBOLJA DRUGARICA TIJANE AJFON! SARA: Dečko mi je lupao glavu o asfalt! STOP NASILJU!

Najbolju drugaricu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, starletu Sara Plavšić (19) prebio je, kako ona tvrdi, dečko (ime i prezime poznato redakciji) s kojim je bila pet meseci u vezi. Incident se dogodio u subotu nakon što su se vratili iz kafane. Tom prilikom zadobila je povrede po glavi i telu, a u razgovoru za Kurir je do detalja ispričala šta se dogodilo.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! PREBIJENA NAJBOLJA DRUGARICA TIJANE AJFON! SARA: Dečko mi je lupao glavu o asfalt! STOP NASILJU!

Najbolju drugaricu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, starletu Sara Plavšić (19) prebio je, kako ona tvrdi, dečko (ime i prezime poznato redakciji) s kojim je bila pet meseci u vezi. Incident se dogodio u subotu nakon što su se vratili iz kafane. Tom prilikom zadobila je povrede po glavi i telu, a u razgovoru za Kurir je do detalja ispričala šta se dogodilo.
Tako to biva kada ulaze u veze sa kretenima.

Ajfon ocemo li tuziti njegovu drugaricu sto te prebila?

Nisu više samo usne naduvene. Šalu na stranu (crni humor), protiv nasilja sam nad ženama i muškarcima. Tu ne treba biti selektivan. Ako je i pričala nešto provokativno i ako ga je revoltirala, to nije razlog da je premlati. Ako ga je ona napala, sumnjam da ona i može da mu naudi, ipak je muško. Ali i da jeste to uradila, ovim bi preterao u samoodbrani.

Suština: Devojke nemojte slediti primer starleta i hvatati se za bogate, loše momke da bi ste bile zapažene u društvu nego se vi lepo osvrnite na nekog mirnijeg momka koji će vas tretirati daleko bolje.

Nisu više samo usne naduvene. Šalu na stranu (crni humor), protiv nasilja sam nad ženama i muškarcima. Tu ne treba biti selektivan. Ako je i pričala nešto provokativno i ako ga je revoltirala, to nije razlog da je premlati. Ako ga je ona napala, sumnjam da ona i može da mu naudi, ipak je muško. Ali i da jeste to uradila, ovim bi preterao u samoodbrani.

Suština: Devojke nemojte slediti primer starleta i hvatati se za bogate, loše momke da bi ste bile zapažene u društvu nego se vi lepo osvrnite na nekog mirnijeg momka koji će vas tretirati daleko bolje.
On je tretirao najbolje na svetu, vodio je svuda, placao sve. Samo mu licne slabe, pa pukne ponekad. :mrgreen:

Rizik poslovanja. Treba da naplati osiguranje, kao povreda na radu. :confused:

Mislim koliko treba da se degradiram da bih razmisljao o ovoj temi

Treba da se vratim u cetvrti razred i da ucim unazad i da dodjem na taj nivo da mi bude krivo sto je neko nalupao starletu?

Ne znam.
Evo gorim se upaljacem da osetim fizicku bol zato sto je neko nalupao starletu.
Gdes isklesani? :D
Došlo je do toga da se u medijima informišemo kako su starlete pretučene, a da nas niko ne obaveštava o vršnjačkom nasilju što je važnije od ovoga. I nije ona jedina osoba koju su pretukli pa da joj pridajemo značaj.

Gdes isklesani? :D
Došlo je do toga da se u medijima informišemo kako su starlete pretučene, a da nas niko ne obaveštava o vršnjačkom nasilju što je važnije od ovoga. I nije ona jedina osoba koju su pretukli pa da joj pridajemo značaj.
Psihijatri citaju ovu temu kao kad mi gledamo fudbalsku utakmicu.

A po meni, sta znam, jurim leptira na poslu da ne postrada... ali za starletu nemam neki osecaj, njoj je dusa spaljena, ostaci licnosti.

Nije mu se svideo odgovor kad je pitao sa koliko je njih bila pre njega.

могла би да их наброји на прсте једне руке

9.jpg

Mora da joj je decko neki pritajeni fino vaspitani kompjuteras, koji se pretvori u sociopatu kad su nasamo, pa to komsije ne vide.

Back