П Путин012 Aktivan član Poruka 1.585 31.05.2022. u 01:05 - Drugarica od devojke me odbila #26 Belgradeboy: Dobro dve il tri. Kliknite za proširenje... Ма мислио сам крећем у октобру и већ.тад је могућ тај осећај!
Belgradeboy: Dobro dve il tri. Kliknite za proširenje... Ма мислио сам крећем у октобру и већ.тад је могућ тај осећај!
Belgradeboy Elita VIP Poruka 23.347 31.05.2022. u 18:13 - Drugarica od devojke me odbila #27 Путин012: Ма мислио сам крећем у октобру и већ.тад је могућ тај осећај! Kliknite za proširenje... Kako ti je onda malo godinu dana kad je to za par meseci?
Путин012: Ма мислио сам крећем у октобру и већ.тад је могућ тај осећај! Kliknite za proširenje... Kako ti je onda malo godinu dana kad je to za par meseci?
Обилић Elita Poruka 17.339 15.08.2022. u 12:47 - Drugarica od devojke me odbila #28 Путин012: ... ovo mi prvi put da sam ,,odbijen" te se pitam u čemu je problem, dal fizički izgled, pristup ili šta? ... Kliknite za proširenje... Данас се траже мишићави "џим момци", мора и понека тетоважа. Такође не треба да ти је страна употреба било чега што је забрањено !
Путин012: ... ovo mi prvi put da sam ,,odbijen" te se pitam u čemu je problem, dal fizički izgled, pristup ili šta? ... Kliknite za proširenje... Данас се траже мишићави "џим момци", мора и понека тетоважа. Такође не треба да ти је страна употреба било чега што је забрањено !
П Путин012 Aktivan član Poruka 1.585 17.08.2022. u 01:04 - Drugarica od devojke me odbila #29 Обилић: Данас се траже мишићави "џим момци", мора и понека тетоважа. Такође не треба да ти је страна употреба било чега што је забрањено ! Kliknite za proširenje... Бити шабан у преводу. Ма идиоти, али ваљда ћу наћи неку.. надам се.
Обилић: Данас се траже мишићави "џим момци", мора и понека тетоважа. Такође не треба да ти је страна употреба било чега што је забрањено ! Kliknite za proširenje... Бити шабан у преводу. Ма идиоти, али ваљда ћу наћи неку.. надам се.