Drugarica me muva

...desili su se veceras. Telefonski poziv "zaboravila je neke vazne skripte" pa bi svratila (a u mom stanu decko) na tren... ja joj kazem OK, ispratim decka sa nekim izgovorom i sacekam je da vidim konacno sta hoce. Pricale smo oko sat, zenske klasicne teme, nema pomena o bilo cemu drugom,i ona se na kraju spakuje i ode. Osecala sam se kako popisana. Ono cega sam se plasila (i mozda prizeljkivala) nije se dogodilo ni u nagovestaju. Besna na sebe i svoje doterivanje (sminka, garderoba) legla sam u krevet psujuci zenski rod.

Tek sada ne znam sta se zapravo desilo u njenoj glavi i otkuda takva promena stava... svejedno, ipak mi je sve vise krivo sto nicega nije bilo.

Pozdrav svima,

od Neraspolozene Jelene.

ajde da te oraspoložim.pošto te drugarica otkačila a ti ipak to želiš prijavi se kod mene na KONKRETAN POZIV.biće ih i više od jedne pa ćeš najzad zadovoljiti maštu a niko neće znati iz tvoje okoline.znači svi tvoji kriterijumi ispunjeni a strahovi otkljonjeni.tvoj dečko ne mora ni da zna.2&3

PS
naučićemo te kako da mu kažeš kompletnu ISTINU dok ga gledaš u oči i da ti on ne poveruje ni reč već da misli da je to tvoja mašta.

kučka:
Kathrin:
kučka:
makimaki veliki pozdrav za tebe.
nadam se da ćemo se sresti u Petrovcu ovog leta pa ćemo se lepo ispričati.
sandra mi je sestra od tetke i super je ženska.

hoće li se konačno javiti jedan pravi muškarac(a ne žene i nedefinisane osobe) pa da ozbiljno pričamo,ovih onanista mi je dosta.
Hajde MOLIM TE spusti se malo na zemlju,a ako neces vec da lepo da pomognes nekome,NEMOJ ni da za****as druge,jer imas dovoljno godina da nam budes majka,pa bi i samim tim trebala da budes malo zrelija i ono.....no mene boli uvo

E,sad sto se tice teme,imala sam recimo drugaricu koja je imala slican problem,a i mene su par puta startovale ribe,malo sam se libila,ali nije to za mene,a ti u svakom slucaju razmisli dobro prenego sto bilo sta odlucis!!!!!!Nisam za sex sa ribama(mozda samo u trojci),ali je poljubac(i)su ok.Mogu ti reci da tu ima necega sigurno,ali i to je neka prolazna faza(bar bila u mom zivotu),ipak sam za muskarce.....drzim ti fige bilo sta da odlucis

sada ću ja tebi malo majčinski:
da li ti znaš šta se radi u trojci ili se praviš mnogo naivna-a i ono sa poljupcima ti je baš dobro još ću majčinski da ti poverujem uz sve što si napisala.
Draga,ne mozes ti da se pravis toliko glupa,koliko ja mogu da se pravim naivna :x
A,za trojku sam rekla MOZDA,a zanima te zasto?Pa,pored te ribe,tu je i tvoj decko(mislila sam samo na tu kombinaciju),koji samim tim sto je tu podrzava tu neku ideju(tj.mazenje i ljubljenje sa drugom ribom),pa ti nemas sta da krijes i kome sta da objasnjavas,ali za to treba imati petlje pa i predloziti,ali mislim da bi to bilo resenje problema,naravno ako devojka vec ne moze da se odluci sta da radi!!
Sto se tice poljubaca,mama,za to sam bila iskrena,nisu svi kao ti iskvareni bitch!!!!!1

Što se tiče mojih dečaka možeš da uzmeš koga god hoćeš.Uvek sam za trojku samo ta duga riba mora da bude strava.Zato ako si strava riba,hajde dodji, ja i moji dečaci te čekamo

kučka:
od kada se žene pitaju za godine,vidiš da je mlada.a inače ona radi za kintu i odlična je glumica.to ti je ono danas si veštica a sutra anđeo.eto ja sam celog života andelak bez glume.pitaj mog efendiju ako ne veruješ.
Samo sam htela nesto da proverim, a nije ona kucka samo u kvizu. A to da si ti andjelak.....a-ha.

Mozes ti to da probas ali ja ti onako iskreno od srca preporucujem da to za prvi put ipak bude neka devojka koja nije deo tvog svakodnevnog zivota.
Kasnije ces odluciti kojoj strani pripadas ali zbog obogacivanja svog sexualnog ili zivotnog iskustva nije vredno toliko zakomplikovati zivot.

kučka:
Kathrin:
kučka:
Što se tiče mojih dečaka možeš da uzmeš koga god hoćeš.Uvek sam za trojku samo ta duga riba mora da bude strava.Zato ako si strava riba,hajde dodji, ja i moji dečaci te čekamo
Neka hvala,propusticu ovaj put,bar za sada.....

Volim što si odlučna , dosledna i znaš šta hoćeš, samo drugi put NEMA
Mislim ad u tom slucaju TI ne znas sta propustas,ali kako zelis!!

Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:

Zar se ne držim i ovde teme? Vidiš da te muvam??

kučka:
Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:

Sta da ti kazem,ostavila si me be zteksta :roll:

Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:

Pa naravno,srce moje. A sada zdravo,skockana sam i idem napolje,čujemo se sutra

kučka:
Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:

recimo

LUDICA:
Mozes ti to da probas ali ja ti onako iskreno od srca preporucujem da to za prvi put ipak bude neka devojka koja nije deo tvog svakodnevnog zivota.
Kasnije ces odluciti kojoj strani pripadas ali zbog obogacivanja svog sexualnog ili zivotnog iskustva nije vredno toliko zakomplikovati zivot.

:D Dushice ludice, da li bi mene mogla da probas, onako za prvi put. Nisam deo tvog svakodnevnog zivota, a i kasnije cu odluciti kojoj strani pripadas i svakako poslednje i najbolje vredno bi voleo da ti pojednostavim zivot :wink: :wink: :wink: :D

Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:
Kathrin:
kučka:

recimo
Dokle bre vishe ovi citati, PM zene, PM.

playgirl80:
A to mi je potpuno blesava situacija jer ne znam kako da reagujem!? Znamo se prilicno dugo sa FAX-a i sada mi se nabacuje sa pricama tipa " volis li masazu.." itd. Nije da sam gadljiva na takve kombinacije, verovatno bih i pristala u nekim okolnostima, ali me izbezumljuje - STA POSLE TOGA??
Da ne pricam o posledicama mog direktnog odbijanja da nastavim sa takvim zezanjem... a opet osecam se primitivno da sasecem prijateljstvo u korenu i tako "resim problem"
Zapravo, moje pitanje glasi:

Mislite li da je u zenskom prijateljstvu moguc intimiziran odnos, i ima li neka devojka slicnih iskustava?

Muskarci, ne ljutite se, bilo bi mi drago da cujem zensko misljenje o tome (jer musko vec znam... reci moga decka su: "pa pristani, to je super.. ako sam i ja tu, voleo bih da gledam")

Pozdrav svima, Jelena, 24, Beograd.

OK, malo je starija od mene, ali necu se ljutiti ako mi je prosledis...
:wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Back