"Drugar"

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam muške prijatelje. Imala sam nekoliko u ranoj mladosti pa se neslavno završilo.
Stvarno sam mislila da se sa muškarcima može biti ortak. Ali ja izgleda ne umem da se ponašam. :confused:
Više ni na kafe ne idem. Pre dve-tri godine sam se zahebala pa se uvalila u gužvu. Jedva sam se izvukla da niko ne nastrada.
Ko mi kriv kad sam naivna, čitaj:glupa. :roll:

Nemam muške prijatelje. Imala sam nekoliko u ranoj mladosti pa se neslavno završilo.
Stvarno sam mislila da se sa muškarcima može biti ortak. Ali ja izgleda ne umem da se ponašam. :confused:
Više ni na kafe ne idem. Pre dve-tri godine sam se zahebala pa se uvalila u gužvu. Jedva sam se izvukla da niko ne nastrada.
Ko mi kriv kad sam naivna, čitaj:glupa. :roll:
To je za temu ''Ribetina''?

Imam jednog naj, naj, najboljeg druga za kog bi i u vatru, i u vodu, i u rumu i u šumu, i on za mene isto. Bez pitanja, podpitanja, bez ijedne reči se razumemo. Ali smo odrasli zajedno, i porodice su nam bliske, i obožavamo se.

I imam još 3 - 4 baš dobra drugara sa kojima se družim i danas, i sve su mi drugovi iz detinjstva.

Da li imate muskarce prijatelje?
Nije rod ni bivsi ni brat od chukuntetke nego bas tip s kojim je veza prijateljska, cisto platonska.
Da li ste imale nekad "drugare" koji se pravili da su to samo da bi vam se kad tad uvukli u gatje?
Da li ste to znale a opet ih drzale okolo ko na lancu jer vam prija paznja/dobri su drugari,lepo pricaju, nose namestaj na 5. kad pozovete...itd.
Ili ste bile sve zblaznute iznenadjene uvredjene i povredjene?
Kako vi gledate na sve to.
Da li ste se vi nekad chepile liku i pravile "drugarica" a samo zelele da ga preotmete zeni/devojci?

Ja nikad nisam imao takve probleme jer se ne druzim s zenama na koje mi se dize ali to sam samo ja. :think:
Imam drugare i "drugare". Bitna su mi ta prijateljstva, neka datiraju još iz doba detinjstva. Ako je i bilo nekog flerta, više je to bila zezancija nego nešto ozbiljno što bi moglo da ugrozi naš odnos. A "drugari" su svoje lice pokazali kada sam izignorisala, odbila udvaranja i muvanja, ili kada su se oženili pa im ženice zabranile da imaju drugarice koje nisu one izabrale.

Imam drugare i "drugare". Bitna su mi ta prijateljstva, neka datiraju još iz doba detinjstva. Ako je i bilo nekog flerta, više je to bila zezancija nego nešto ozbiljno što bi moglo da ugrozi naš odnos. A "drugari" su svoje lice pokazali kada sam izignorisala, odbila udvaranja i muvanja, ili kada su se oženili pa im ženice zabranile da imaju drugarice koje nisu one izabrale.

qqq pa kave su to zenice :sad2:

Nije rod ni bivsi ni brat od chukuntetke nego bas tip s kojim je veza prijateljska, cisto platonska.
Da li ste imale nekad "drugare" koji se pravili da su to samo da bi vam se kad tad uvukli u gatje?
Da li ste to znale a opet ih drzale okolo ko na lancu jer vam prija paznja/dobri su drugari,lepo pricaju, nose namestaj na 5. kad pozovete...itd.
Da li ste se vi nekad chepile liku i pravile "drugarica" a samo zelele da ga preotmete zeni/devojci?

Ja nikad nisam imao takve probleme jer se ne druzim s zenama na koje mi se dize ali to sam samo ja. :think:

Imam.
Ispostavilo se da jesam.
Nisam znala.
Nisam bila ni uvredjena ni povredjena, vise razocarana.
Nisam. A i ne mozes nikoga preoteti, ako se otme sam se otme.

Pod drugarstvom mislim da popricamo nekada kada se vidimo, posedimo, eventualno ponekada odemo jedni kod drugih, a takve odnose nemam sa zenskim polom.
Desi se da se nadje neka devojka nekada u nasem drustvu, ali daleko od toga da mi je drugarica.

E sad, da smo prijatelji (a meni neko da bude prijatelj mora da ima slicna interesovanja, vrednosti, humor, kao i ja, tj. da me prihvata), bilo bi mi tesko da ne pomislim da je moguce nesto vise sa tom osobom.
Opet znam mozda jednu devojku koja ima slicna interesovanja kao ja, i ono moze se reci da smo "drugari" (cisto jer volim da popricam sa njom), jer popricamo nekada tako o interesovanjima koje delimo, ali nije bilo nikakve hemije, flerta ni sa njene ni sa moje strane, a i ne privlaci me previse.

Imam drugare. Moji drugari su samo drugari, nema preteranih bliskosti, nose nameštaj, nosim i ja nameštaj ako treba. Vrv bi me nijedan golu ne bi isterao iz kreveta, ali do takve scene neće doći, tako da tih problema nemamo. Pijemo, zezamo se, družimo... Da li sam imala druga koji je hteo da mi se uvuče u gaće i ciljno sa tom namerom krenuo da se druži sa mnom? Msm da ne. Da li sam ja takvu gadost radila? Nisam, nikako. Jesam se družila sa likovima koji su mi se sviđali, ali nikad sa tim ciljem, a pošto bi oni prekinuli sa svojim devojkama, ja nikakvu nameru da budem s njima nisam imala.

imam muskarce koji su mi samo drugovi i nikad nista vise
ove ostale zavere u uvodu da citam me mrzi, stigla sam samo do druge recenice :aha:

pa, realno i nemam
al to naravno nije zbog toga sto sma kosmicka pittzka, vec zato sto nemam vremena da se druzim
dok sam bila mlada, lepa i poletna, imala sam i prijatelje i "prijatelje"
neki su mi se na kraju i uvukli u gacice...prijateljski
dorbo, sad, sve je za ljude, jelte

Imam muskarce prijatelje i nemam nista sa njima. Uopste me ne interesuju kao muskarci i nikada i nisu...zato su valjda drugovi. Takodje nismo nista ni imali, ni semu ni simpatisanje, prosto smo drugovi kao sto sam drugarica i nekoj devojci. Kakva god da su osecanja sa druge strane i ako postoji neka simpatija to me uopste ne interesuje jer se ne pokazuje javno i ne dovode me u neke neprijatne situacije. Posle mnogo godina druzenja svaki od njih je valjda skontao da nisam zainteresovana za prenosenje prijateljstva na drugi nivo i uzivaju u druzenju kao i ja Uglavnom su to osobe koje znam jako dugo, iz skole se druzimo i imamo zajednicke prijatelje i zajednicke uspomene.Ali opet, ne cujemo se bas ni svaki dan iako osecam da su mi pravi prijatelji i ja njima. Pomogli bi u zivotu. Ja sam po tom pitanju dosta drugacija...kod mene se tacno zna ko je za sta, nema sema, varijatni, kombinacija, "on mi je bivsi seks partner a sada mi je najbolja drugarica"...i nikada nijedan decko nije pokazao zrno ljubomore na moja prijateljstva jer se to snimi kakav si. Ili si muljara pa bio musko ili zensko koje ne mozes da uhvatis ni za glav ni za rep, ili si otvoren i fer igrac. A to moras da namirises kod devojke ili decka. Ja sam i na poslu uvek bila okruzena muskarcima i ja to vrlo efikasno svrsatav u kategoriju. Meni se neko dopada kao muskarac i onda zelim da nesto bude izmedju nas. Ako se to ne desi iz nekog razloga, ne mogu sa njim da se druzim. Moze da se desi da je to neka prolazna simpatija koja prodje pa da se posle druzimo jer ti se vise uopste ne svidja na taj nacin. Ali ako smo imali nesto, tesko da bih sa njim ispijala kafe jer nije ok prema mom decku, a meni je decko vazniji nego neki tamo flertic iz proslosti i polu-prijateljstvo. Tako da ide odmah u recycle bin.

imam.
da.
pa za oba slucaja znas, sa prvim sam prestala da se vidjam i onda smo ponovo poceli da se druzimo kad je naso neku zensku,on se javio posle sve ok, sad su sto godina zajedno. onaj drugi grcki tragicar sto je kukao kako nece nikad se uda, sto je sav postao rucice kad sam upoznala dikisu pa je bio smrtno uvredjen, njega nikad vise nisam videla i ne nameravam. to je ono sto ja znam, a ovi sto pritajeno vrebaju ako ih ima nemam pojma za njihovo postojanje.
bila sam vise u soku jer pojma nisam imala sta se desava, stas dzaba je dzaba.
to ne, tudji muskarci me ne zanimaju, za mene ko da imaju picqu mesto kitoja.

meni se ne dize na zene u opste :sad2:

Back