Drugaciji

Ne bas previse.
Zajjebao sam se jednom i odem sa bratom od najboljeg mi ortaka na pivo. Jos me ortak upozori unapred i kaze mi da je on malo cudan, da je okupiran teologijom, da mu je to neka bitna stvar u zivotu. Kontao sam "Ma dobro, cim je pristao da idemo na pivo, ne moze biti toliko strasno".
Auuu, kako sam se smorio, presela mi ta dva piva koja sam popio. Lik je svo vreme kenjjao o novom testamentu, o Papi, k*rcima, palcima...ja par puta pokusao da preusmerim konverzaciju u nekom drugom pravcu, ma sutra malo. Leb ti jebbem, kakav taliban.
Uglavnom ni odlicno cesko pivo me nije moglo zadrzati duze tu, jedva sam cekao da platim i da bezim.

Slabo, ako su tako neki ekstremni, u bilo kojoj oblasti, bas bas slabo. Mogu da izdrzim, ono da blejimo kad se mora (i to se trudim da izbegnem koliko mogu), ali da ih mirisem, pa ne bas.

Ako ti ljudi nisu glupi onda je to i poželjno, mene više smori društvo istomišljenika (gde svi zaključuju kako su pametni i pucaju ego jedni drugima) nego neko drugačiji.

Koliko imate zivaca za cudne ljude koje u sustini ne razumete??
sta znaci za cudne ljude? nemam nista protiv ljudi koji imaju neko svoje misljenje ili stav koji mogu da argumentuju i objasne. ne volim ljude koji imaju kakav god stav i objasnjenje im je "eto tako" ili bazirano na emocijama. ne volim i ne tolerisem ljude koji pokusavaju da te vrbuju za bilo sta (crkve i ostale sekte, herbalajf i ostala magicna resenja, prodaja svakakvih gluposti i slicno), kao ni ljude koji samo mogu i hoce i insistiraju na tupljenju jedne te iste teme i tako u besvest.

Једном сам била пређена и никад више.

Друг и његова жена одведу нас двоје код неког пара, као биће весело, идемо а у п.м.

Одемо тамо а кад оно караока вече. Ти блесани праве тематске журке и кад је караока вече само се то ради и шлус.

Другу сам у кујни све по списку и мужа за ручицу па трчећим кораком низбрдо на трамвај, да нас случајно неко не у'вати.

Koliko imate zivaca za cudne ljude koje u sustini ne razumete??

Ja cudne ljude skroz razumem.

Ne razumem ove obicne, ili one koji se iz petnih zila trude da budu mediokriteti. A najgori su oni koji znaju agresivno da brane mediokretizam kao neku moralnu vrednost, takvi su i najglasniji u drustvu, i izrazito su dosadne osobe.

E za njh imam sve manje i manje zivaca.

A cudni mi prijaju.

- - - - - - - - - -

Ne bas previse.
Zajjebao sam se jednom i odem sa bratom od najboljeg mi ortaka na pivo. Jos me ortak upozori unapred i kaze mi da je on malo cudan, da je okupiran teologijom, da mu je to neka bitna stvar u zivotu. Kontao sam "Ma dobro, cim je pristao da idemo na pivo, ne moze biti toliko strasno".
Auuu, kako sam se smorio, presela mi ta dva piva koja sam popio. Lik je svo vreme kenjjao o novom testamentu, o Papi, k*rcima, palcima...ja par puta pokusao da preusmerim konverzaciju u nekom drugom pravcu, ma sutra malo. Leb ti jebbem, kakav taliban.
Uglavnom ni odlicno cesko pivo me nije moglo zadrzati duze tu, jedva sam cekao da platim i da bezim.

Meni bi bilo zakon sa njim.

Svadjao bih se, nazivao ga ogranicenim pajserom, i pokazivao mu da je zapadna civilizacija uspela uprkos hriscanstvu, a ne zbog hriscanstva, i sve sto uz to ide.

- - - - - - - - - -

Ako ti ljudi nisu glupi onda je to i poželjno, mene više smori društvo istomišljenika (gde svi zaključuju kako su pametni i pucaju ego jedni drugima) nego neko drugačiji.

Nagore je drustvo istomisljenika gde 90% njih ne zna nista o toj oblasti o kojoj kao ima neki stav.

- - - - - - - - - -

Друг и његова жена одведу нас двоје код неког пара, као биће весело, идемо а у п.м.

Одемо тамо а кад оно караока вече. Ти блесани праве тематске журке и кад је караока вече само се то ради и шлус.

Другу сам у кујни све по списку и мужа за ручицу па трчећим кораком низбрдо на трамвај, да нас случајно неко не у'вати.

Ti si elektrika autsajder i nisi upucena.

Karaoke su sada kul, i svi se zabavljaju time, i skroz si hejter ako ih ne volis.

I one kao neke asocijacije ili kako god da se to zove.

Tako da, oni su ti koji su obicni, a ti si ta koja je cudna.

I hejter si.

Ti si elektrika autsajder i nisi upucena.

Karaoke su sada kul, i svi se zabavljaju time, i skroz si hejter ako ih ne volis.

I one kao neke asocijacije ili kako god da se to zove.

Tako da, oni su ti koji su obicni, a ti si ta koja je cudna.

I hejter si.

Теби је нормално да се пар од, тада 48 година, забавља на такав инфантилан начин?

Сами ко пањеви, нула детета, изгледају као две бабе и певају на микрофон.

Ма иди бре, болештина на квадрат.

A sta ako su karaoke samo bile uvod u orgije koje su kasnije usledile... ono da se probije led, da se drustvo upozna i opusti pred glavnu zabavu veceri... :D

meni su karaoke isto zesce sranje, i uvek ih uspesno izbegavam. ne vidim nikakvo zadovoljstvo, zabavu ili bilo sta drugo sto bi me privuklo u tome. jos osecam i blam u tudje ime :))))))))

Невиђено срање. Лакмус за идиоте.
...missim ko voli nek izvoli. licno nisam uspela da nadjem gust u toj aktivnosti...
Ko je tebe sta pitao.
vidi malise, vec drugi put mi se kaci danas bez da ga je bilo ko pozvao i prozvao :))))))))) nego, da ostane zabelezeno da se vidi posle ko je sta prvi i kome rekao, kad ti vec nije dovoljno sto si se prosli put izblamirao :(

nije frka ako imamo razlicita misljenja na istu temu a da je tema uopstena i ne tako vazna meni licno
frka je kod onih extremnih, ili ako imamo razlicita misljenja u pogledu nekih meni licno jako bitnih stvari

- - - - - - - - - -

skoro sam dobila epitet od jedne glupace da sam cudna jer sam umesto klasicnog magneta suvenira iz spanije, ono sa slikom grada i sl, ja kupila magnet bika sa krupnim okicama i malom masnicom i pise ispod njega espana, vise lici na crnu kravu....il je gej bik :lol:
ja sam zanemela pa nisam stigla da je pitam jel ona zna ista o mestu u kome je dosla
al eto da se pohvalim da sam cudna :manikir:
:lol:

Back