gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Koliko imate zivaca za cudne ljude koje u sustini ne razumete??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta znaci za cudne ljude? nemam nista protiv ljudi koji imaju neko svoje misljenje ili stav koji mogu da argumentuju i objasne. ne volim ljude koji imaju kakav god stav i objasnjenje im je "eto tako" ili bazirano na emocijama. ne volim i ne tolerisem ljude koji pokusavaju da te vrbuju za bilo sta (crkve i ostale sekte, herbalajf i ostala magicna resenja, prodaja svakakvih gluposti i slicno), kao ni ljude koji samo mogu i hoce i insistiraju na tupljenju jedne te iste teme i tako u besvest.Koliko imate zivaca za cudne ljude koje u sustini ne razumete??
Ne bas previse.
Zajjebao sam se jednom i odem sa bratom od najboljeg mi ortaka na pivo. Jos me ortak upozori unapred i kaze mi da je on malo cudan, da je okupiran teologijom, da mu je to neka bitna stvar u zivotu. Kontao sam "Ma dobro, cim je pristao da idemo na pivo, ne moze biti toliko strasno".
Auuu, kako sam se smorio, presela mi ta dva piva koja sam popio. Lik je svo vreme kenjjao o novom testamentu, o Papi, k*rcima, palcima...ja par puta pokusao da preusmerim konverzaciju u nekom drugom pravcu, ma sutra malo. Leb ti jebbem, kakav taliban.
Uglavnom ni odlicno cesko pivo me nije moglo zadrzati duze tu, jedva sam cekao da platim i da bezim.
Ako ti ljudi nisu glupi onda je to i poželjno, mene više smori društvo istomišljenika (gde svi zaključuju kako su pametni i pucaju ego jedni drugima) nego neko drugačiji.
Једном сам била пређена и никад више.
Друг и његова жена одведу нас двоје код неког пара, као биће весело, идемо а у п.м.
Одемо тамо а кад оно караока вече. Ти блесани праве тематске журке и кад је караока вече само се то ради и шлус.
Другу сам у кујни све по списку и мужа за ручицу па трчећим кораком низбрдо на трамвај, да нас случајно неко не у'вати.
Ti si elektrika autsajder i nisi upucena.
Karaoke su sada kul, i svi se zabavljaju time, i skroz si hejter ako ih ne volis.
I one kao neke asocijacije ili kako god da se to zove.
Tako da, oni su ti koji su obicni, a ti si ta koja je cudna.
I hejter si.
Једном сам била пређена и никад више.
Друг и његова жена одведу нас двоје код неког пара, као биће весело, идемо а у п.м.
Одемо тамо а кад оно караока вече. Ти блесани праве тематске журке и кад је караока вече само се то ради и шлус.
Другу сам у кујни све по списку и мужа за ручицу па трчећим кораком низбрдо на трамвај, да нас случајно неко не у'вати.
A sta ako su karaoke samo bile uvod u orgije koje su kasnije usledile... ono da se probije led, da se drustvo upozna i opusti pred glavnu zabavu veceri...![]()
meni su karaoke isto zesce sranje, i uvek ih uspesno izbegavam. ne vidim nikakvo zadovoljstvo, zabavu ili bilo sta drugo sto bi me privuklo u tome. jos osecam i blam u tudje ime)))))))
meni su karaoke isto zesce sranje, i uvek ih uspesno izbegavam. ne vidim nikakvo zadovoljstvo, zabavu ili bilo sta drugo sto bi me privuklo u tome. jos osecam i blam u tudje ime)))))))
Маштај мало. Шта да ти кажем кад је мушки део пара био пљунути Урош Шуваковић.
Па ти види.
...missim ko voli nek izvoli. licno nisam uspela da nadjem gust u toj aktivnosti...Невиђено срање. Лакмус за идиоте.
vidi malise, vec drugi put mi se kaci danas bez da ga je bilo ko pozvao i prozvaoKo je tebe sta pitao.