DRUGAČIJE MIŠLJENJE.......

ma ne pochinje sve od porodice...to 90tih pa pogledaj 80te i "hramoniju" u drushtvu kao i u porodici...izobilje bla bla bla...i samo odjednom kleriko fashizam i ostala sranja...nije sve to poteklo iz porodice...poteklo je mahom iz medija...
jesam tolerantan...no sve ima svoje granice pa i tolerancija...nisam spreman da govorim o granicama jer zavise od sluchaja do sluchaja a primeri bi bili beskorisni...

Da li je forum mesto za razmenu mišljenja ili mesto za svađu, nadmudrivanje, "poklapanje", "spuštanje drugih"?

forum je mesto za sve to...i josh mnogo toga...kao shto je i stvaran svet oko mene...dakle ne mozhesh ochekivati na ovako sharenolikom mestu da svako svakog poshtuje il nadmudruje...npr nekoga tju uvek sa zadovoljstvom poklopiti a sa nekim sa zadovoljstvom deliti stavove il shta vetj...mada je to retko al tako je...
i to kad neko iznese stav...pa ne znam zavisi od stava...recimo ja kazhem meni su hrvati ok i nemam nishta protiv nekoga samo zato shto je hrvat...neko kazhe ok ja ih ne volim imao sam neprijatna isqstva i zazirem od hrvata...to razumem...al ima i onih koji tje retji samo mrtav hrvat je dobar hrvat i tu nema priche...taj je retard i kraj...postoje stavovi i postoje nebuloze...spreman sam da disqtujem da promislim da poqsham da razumem svaki stav koji nije kao moj al ima nekakvu logiq ima neq poentu...naravno da treba da postoji drugacije mishljenje...
1.volim limun
2.ne volim limun
3.volim limunadu
4.nikad nisam probao limun
5.limun je odvratan i treba ga iskoreniti
banalan primer...al 5 razlichitih misljenja...za mene je vishe nego ochigledno da 5 ne da nije mishljenje vredno paznje vetj chist idiotluk...naravno poqshatju da objasnim da je limun ovakav ili onakav al da ga ne treba iskoreniti...no ako se idiotluk nastavi nema saosetjanja il nechega...ne mogu pretjutati na nekoga ko npr hotje mrtvu decu...tu nema tolerancije tu ima samo grubosti...i ne vredjanje da bi ja bio superioran vetj vredjanje kao kazna...to recimo za forum...
ne reagujem uvredama...mada se deshava da napishem nekome recimo ne seri...to je test sujete il shta vetj...ako taj neko kazhe "slushaj bre magarchino jedna kome ti kazhesh da ne sere ***** ti majq trulu itd"...taj neko je retard...ako kazhe "shto ne seri" taj neko je ok...ok sad sam uprostio al opravdavam vredjanje na prvu...

Back