Druga šansa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.051
Da li ste bili u prilici da pružite drugu šansu partneru, ako vas je prevario, uvredio, povredio i slicno?
Ako ste to uradili kako se završilo i da li ste se pokajali ?
Da li druga šansa znaci da sebe ne cenimo dovoljno i da nismo u stanju da dalje nastavimo sami ?

Da li ste bili u prilici da pružite drugu šansu partneru, ako vas je prevario, uvredio, povredio i slicno?
Da li druga šansa znaci da sebe ne cenimo dovoljno i da nismo u stanju da dalje nastavimo sami ?
Dala ne 2. vec 52. Sansu i onda digla ruke kad mi se sve odrazilo na zdravlje.
Hvala lepo. Vise nikad

ne mora nishta da znachi od navedenog, ali nisam za druge shanse, nekako mislim da ono shto se raspalo nikad nece biti kao novo, neko ce se trzati kad tad zbog starih razmirica, i onda eto istih u novom obliku..
ne mora da znachi, moguce da neko i uspe
nisam iz te priche

Pod tim uslovima, druga šansa nikad!
Mogu da oprostim i dokl'le da razumem,ali kad se jednom izgubi poverenje, više nikad ne može biti isto.Svašta mogu da tolerišem,ali prevaru, izdaju i uvrede-nikad! Bolje razlaz, dok se ne razgoropadim...!

Drugu sansu za sta? Zavisi sta je uradio. Za prevaru nisam davala i ne planiram. Nije da bi druga sansa znacila da sebe ne cenim dovoljno...vec prosto ako jednom kazemo da nema prevare onda nema,ako me jednom prevari trebala bih sa verujem da nece opet? Narusi se poverenje. Veza vise nije ista. A i prosto ne mogu da oprostim.
Za neke druge stvari sam davala drugu sansu. I nekad se isplati,nekad ne. Zavisi od mnogo faktora. Mnogo cenim ljubav,i kad nekog volim dajem sto posto sebe...ali nisam neko ko ce da kaze Neka radi sta hoce,ja njega volim.
A i na kraju krajeva,ako je on mene svesno povredio ne vidim poentu u drugoj sansi i nastavku veze,jer bi to sto je uradio vec pokazalo da sa njegove strane vise nema ljubavi i onda cemu druga sansa.

Svako od nas ima svoj aršin šta bi oprostio a šta ne i to je vrlo individualno
Zavisi i o kom kontekstu se radi
Ako me neko povredi i izda po mojim aršinima ne dajem drugu šansu, oprostim, ali idem dalje kroz život
Iz prostog razloga što ta osoba nije umela da me ceni dok je imala priliku i dok sam joj pružala poverenje i ljubav
To sam već pisala, porodici mogu svašta da oprostim i progutam jer su moji i nerazdvojivi su deo moga bića
Drugima teško
Kad neko gazi preko mrtvih, mrzi me, povređuje i misli mi loše to ne praštam niti ću ikad

Uvek pružam šanse onima koje volim. :heart: Koliko god puta bilo potrebno. Pružač Šansi je moje drugo ime. :garavisokak:

Ne verujem u druge šanse, nisam ih davala jer nemam živaca za takve stvari. A i poučena iskustvom iz okruženja. Ako te jednom izneverio, uradiće to opet, pogotovo kad vidi da se prvi put izvukao. Teraće da vidi dokle može.

Нема броја издаја, прељуба, повреда, и других шанси које не пружиш некоме кога волиш. Љубав је неограничено разумевање свега неочекиваног и болног што ти твоје најдраже доноси. До краја времена том живинчету требаће друга шанса, коју нико други осим тебе неће моћи да му пружи.

Нема броја издаја, прељуба, повреда, и других шанси које не пружиш некоме кога волиш. Љубав је неограничено разумевање свега неочекиваног и болног што ти твоје најдраже доноси. До краја времена том живинчету требаће друга шанса, коју нико други осим тебе неће моћи да му пружи.

jel to pričaš o svojoj deci pa i tu valjda se povuku granice

:ok:
Al malo ko to ume da ceni.

Meni je evo prosto neverovatno da bi za bilo koga pojeo kofu gov.ana jer ga volis. A njegovi postupci prema tebi? Sta govore o tom odnosu, gde je ljubav i postovanje.... U tome da ponizis drugu stranu i na konto neke kobajagi ljubavi je naranis gofnima. Diiivno.
Gde ima ljubavi i postovanja sranja se ne desavaju i ne moras da vagas i gutas.
Ne govorim o nekim normalnim razmiricama, vec prevarama, izdaji, porocima

Prvo objasni koje su to situacije koje smatraš za prevaru.

Back