Druga sansa...

ali veruj mi... ja sam taj koji je maximalno posvecivao paznju, koji je za ta dva meseca bio tu za nju u svakom trenutku, kad god je ona to pozela i kad je plakala i kad se smejala...uvek...ona to nije znala da ceni...a ja nisam nicija igracka...pogotovo sto je ona ipak 4 godina mladja od mene...8-)

Devoka je vrlo pametna. Odradila je bas sve kako treba. Nema mesta za da joj se nadje mana. Igra svoju igru. Ja potpuno nju razumem a tebe stavljam u kos sa nekim dijabolama.

:)))) Gde nadje Brzece majke ti :))) Nego , Milane ja bash ne razumem shta ti hoces od nas .......ako hoces pomiri se , ako necesh , ne morash , nije to tako velika dilema da moramo da se sastanchimo na ovu temu.

sa druge strane ona meni javlja u 11 uvece, a da krenemo u 8 ujutru... pa jel to njena ljubav?
jel to lepo, ide li to tako? Ne razumem to njeno, ako ti je stalo ti ces da krenes sa mnom...? to je vise ucenjivanje... pa tako ce da me tera skoci u bunar ako ti znacim i ako me volis?

tvoji odgovori i shvacanje je nedoraslo situaciji u kojoj si :?

:arrow: bolje bi bilo da si temu postavio na tinejdzerima

ali dalje to nekako nije islo...nije funkcionisalo...ni sam ne znam zasto, iako sam se zaista trudio da bude bolje (cak sam je i prevario sto naravno ona to ne zna)
llama.gif

Back