Drug nece kod doktora!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Amorall

Zainteresovan član
Poruka
194
Moj drug Danijel vec duze vreme tacnije skoro pola godine nece da ide kod doktora kaze sve je ok ,ali ja ne mislim tako i zato pisem ovu temu, ako neko moze da mi pomogne. Naime njemu redovno vremenski na svaka 2 -3 dana curi krv iz usta i iz nosa i nece da poslusa ni mene ni devojku cak ,a majci nije ni rekao. Potrebna mi je informacija sto tacnije sta to moze biti ? Mozda oboljenje srca ili nesto? Ako iko zna kazite dok je jos vreme, ako on ne zeli da se izleci ja cu da mu pomognem! Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Evo imam u kuci doktora. Pa ovako, ne bi trebalo da je oboljenje srca. Da li si ti siguran (da ti ne persiram) da on ne zna u cemu je problem. Jer evo licno ja, takoreci bojim se doktora i izbjegavam odlaske, a da mi se to dogadja otisao bih posle par sedmica. Pa ti zato kazem mozda mozes da ukljucis i tu mogucnost da on zna u cemu je problem, Moze da bude oboljenje krvi, sta vec...

Ne znam samo zelim da preispitam to da vidim koliko moze da bude ozbiljno i da li da ga odvucem lekaru ili da sam ode. Ako neko zna detaljnije sta je ili ,ako misli da je nesto moguce povezano sa time neka javi. Inace cesto ga i tako boli u grudima sad nzm da li je kod srca. Zabrinjava me !

Zeleo bih samo da mi neko detaljnije nesto kaze sta je moguce? Verujte mi ne da sam upoznat sa medicinom nego je moja svaka devojka imala neki medicinski problem, a i ja izgleda zbog poslednje dobio depresivnost,agresiju ,a mozda sam i srcani bolesnik na nervnoj bazi ,mada sadasnja devojka je potpuno zdrava ^ ^. On nece hteti jos kod doktora pa me zanima kako mogu da mu pomognem dok ga ne nagovorim. Ako neko moze da pomogne napisite. Hvala!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back