Друг Борко Стефановић: Реформе у Србији су карикатура тачеризма

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.danas.rs/danasrs/svet/globus/davenport_tesko_vreme_pred_srbijom.12.html?news_id=294486

borislav-stefanovic.jpg

Borislav Stefanović, šef poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Srbije, naglasio je da se Srbija suočava sa smanjenjem penzija i plata i da će sasvim sigurno doći do smanjenja davanja za poljoprivredu. „Sa jedne strane vlast ne želi da sasluša konstruktivne predloge opozicije i smanjuje primanja, dok sa druge strane stranim investitorima daje subvencije. Izvinjavam se neoliberalima u publici, ali takav način razmišljanja u ekonomiji, a koji se sprovodi u Srbiji je najobičnija karikatura tačerizma“, rekao je Stefanović.

http://www.danas.rs/danasrs/svet/globus/davenport_tesko_vreme_pred_srbijom.12.html?news_id=294486

borislav-stefanovic.jpg

Borislav Stefanović, šef poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Srbije, naglasio je da se Srbija suočava sa smanjenjem penzija i plata i da će sasvim sigurno doći do smanjenja davanja za poljoprivredu. „Sa jedne strane vlast ne želi da sasluša konstruktivne predloge opozicije i smanjuje primanja, dok sa druge strane stranim investitorima daje subvencije. Izvinjavam se neoliberalima u publici, ali takav način razmišljanja u ekonomiji, a koji se sprovodi u Srbiji je najobičnija karikatura tačerizma“, rekao je Stefanović.

jedna od stvari koja me najvise nervira je licemerje dojucerasnjih vlastodrzaca.

ej , oni kritikuju nesto a do juce su vladali i radili kako su hteli.

pa sto juce ne uradiste kako treba nego radiste isto ili gore a sada kritikujete.

jedna od stvari koja me najvise nervira je licemerje dojucerasnjih vlastodrzaca.

ej , oni kritikuju nesto a do juce su vladali i radili kako su hteli.

pa sto juce ne uradiste kako treba nego radiste isto ili gore a sada kritikujete.
Znaci da ne bi smelo da bude kritike?

I sta i u cemu ovaj gresi kada kaze da je ovo karikatura Tacherizma?
I ko, po tvom misljenju uopste i sme da se javi i da nesto kaze , a imajuci u vidu da su do danasnjeg dana svi bili na vlasti, ukljucujuci i Seselja?

Poslednja izmena od moderatora:
Cekaj, tebi je smesno sto je Stambolic onako mucki ubijen? Koji je tvoj motiv da ga u ovom kontekstu uopste i pominjes?

- - - - - - - - - -

Znaci da ne bi smelo da bude kritike?

I sta i u cemu ovaj gresi kada kaze da je ovo karikatura Tacherizma?
I ko, po tvom misljenju uopste i sme da se javi i da nesto kaze , a imajuci u vidu da su do danasnjeg dana svi bili na vlasti, ukljucujuci i Seselja?

niko od njih.sem mozda seselja jer on nije sprovodio demokratske reforme.

sto nisu zavrsili reforme za ajd da kazem 4 godine apsolutne vlasti od 2008 do 2012.

reforme se mogu zavrsiti za 2 godine ako znas sta hoces.

niko od njih.sem mozda seselja jer on nije sprovodio demokratske reforme.

sto nisu zavrsili reforme za ajd da kazem 4 godine apsolutne vlasti od 2008 do 2012.

reforme se mogu zavrsiti za 2 godine ako znas sta hoces.

Ja sam tebe drzala za relativno normalnog coveka, ali izgleda da sam te s nekim pomesala ko ima slican nik.

U Srbiji se reforme nikada ne mogu ni zapoceti, a kamoli zavrsiti, sve dok je glasacko telo operisano od mozga.
a to je izgleeda srpska boljka jos od Milosha ( ne Obilica) Knjaza.
Medjuim, tragedija je da glasacko telo ne mozes da menjas.

Izdajnik Akcionog plana , to su već ozbiljne stvari ,ne bih mu bio u koži . :(
A Bečejka rodila AV , zamisli ti koji tek vas krug roštilja čeka . :sad2:
Још не схваташ провалију над којом си се неопрезно наднео с дражесним Борком.
Бтв АВ је рођен у БГ, а тамо су геопатогена зрачења толико интензивна да је стање свести сасвим скрајнуто... а и њени су се доселили у Бечеј из Госпођинаца.

Ja sam tebe drzala za relativno normalnog coveka, ali izgleda da sam te s nekim pomesala ko ima slican nik.

U Srbiji se reforme nikada ne mogu ni zapoceti, a kamoli zavrsiti, sve dok je glasacko telo operisano od mozga.
a to je izgleeda srpska boljka jos od Milosha ( ne Obilica) Knjaza.
Medjuim, tragedija je da glasacko telo ne mozes da menjas.

glasacko telo je sve politicare dovodilo i svi su se izredjali tako da ne mozemo reci da oni tamo nisu bili a oni su dobri i posteni i doneli bi reforme.SVI SU BILI I SVI SU SE IZREDJALI I SVI SU ISTI.

bio je sps . pa ds ,pa dss, pa opet ds, pa sad sns i SVI na politickoj sceni u zadnjih 15 godina su bili na vlasti .

reforme je lako sprovesti .daju se zaduzenja nekolicini strucnjaka u svakoj oblasti da napisu DOBRE zakone u toj oblasti .dok se ne napisu zakoni svi oni da budu u karantinu.

skupstina usvoji DOBRE ZAKONE koji se na dalje primenjuju u punom obimu i to je to.sud sudi po tim zakonima a CIM se uoci neka rupa u zakonu ODMAH se ispravlja.

ovi nasi pisu epohalno dobre zakone koji posle 2 godine NISTA ne valjaju ( o saobracaju npr.) i koji se OPET pisu na isti nacin kao i prosli.

POMESALA si me sa nekim normalnim ako ima i takvih na balkanu.

Poslednja izmena:
glasacko telo je sve politicare dovodilo i svi su se izredjali tako da ne mozemo reci da oni tamo nisu bili a oni su dobri i posteni i doneli bi reforme.SVI SU BILI I SVI SU SE IZREDJALI I SVI SU ISTI.

bio je sps . pa ds ,pa dss, pa opet ds, pa sad sns i SVI na politickoj sceni u zadnjih 15 godina su bili na vlasti .

reforme je lako sprovesti .daju se zaduzenja nekolicini strucnjaka u svakoj oblasti da napisu DOBRE zakone u toj oblasti .dok se ne napisu zakoni svi oni da budu u karantinu.

skupstina usvoji DOBRE ZAKONE koji se na dalje primenjuju u punom obimu i to je to.sud sudi po tim zakonima a CIM se uoci neka rupa u zakonu ODMAH se ispravlja.

ovi nasi pisu epohalno dobre zakone koji posle 2 godine NISTA ne valjaju ( o saobracaju npr.) i koji se OPET pisu na isti nacin kao i prosli.

POMESALA si me sa nekim normalnim ako ima i takvih na balkanu.
a

Ima ihihihi normalnog sveta ovde, ali su to ljudi koji ne broje vreme od dvehiljadite godine.
Katastrofa i kataklizma pocinje pre 25 godina, ali ti o tome nemas pojma.

a

Ima ihihihi normalnog sveta ovde, ali su to ljudi koji ne broje vreme od dvehiljadite godine.
Katastrofa i kataklizma pocinje pre 25 godina, ali ti o tome nemas pojma.

od 90-te do 2000 - te je bio sps koji je i prvi na mojoj listi a jedno vreme i sa srs-om

nema u politici takvih jer sto rekose u nekom filmu - dok nema nesto sa cime te moze ucenjivati da radis kako hoce , nece ti dati da napredujes.

]ne mozes napredovati dok te ne drze u saci na neki nacin[/B].stoku nisam spominjao a politikom se ne bavim zato sto kazem ono sta mislim a to se u politici ne ceni.

Tako je, zato svako ko ima dva grama mozga u glavi, diplomu koja je validna, odlazi u beli svet, tamo je uspeshan, manje ,vise, to je sve individualno,
ali je to bio razlog i za odlazak Tesle i Pupina.

:cepanje:
:tambalamba:

- - - - - - - - - -

Сестро слатка јеси ти свесна глупости коју си одвалила???

u pravu je .u srbiji se nista nije od tada promenilo.

dokaz za to su knjige nusica i domanovica koje su pisane pre 100 godina a kao da opisuju danasnju srbiju.

dobro ima i toga sto su tesla i edison ipak imali bolje uslove u americi ali mentalitet nam je ostao isti.

evo i sada imamo i VODJU i MRTVO MORE i GOSPODJU MINISTARKU i DR.

Poslednja izmena:
Смешно је да чемерни зулуфар б стефановић, са неиживљеним рокенрољ амбицијама, уопште прича о политици, а урнебесно је смешно кад га подржавају комунисти титоисти и сличан шљам

u pravu je .u srbiji se nista nije od tada promenilo.

dokaz za to su knjige nusica i domanovica koje su pisane pre 100 godina a kao da opisuju danasnju srbiju.

dobro ima i toga sto su tesla i edison ipak imali bolje uslove u americi ali mentalitet nam je ostao isti.
Тесла и Пупин су емигрирали с територије Аустроугарске.
Пре одласка Тесла је радио у Паризу и Стразбуру, а у САД је отишао јер у Европи није било разумевања за његове идеје.. а ни доцније у САД јел су спроведене тек кад је он одустао од наплате.
Пупин је прогањан због чланства у српској омладини па је морао отићи у Праг, а потом из АУ у САД.
Њихови разлози одласка апсолутно немају везе са Србијом њиховог доба.

Back