Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Друг Борко Стефановић нови шеф псланичког клуба ДС
Ovi tvoji su bili u vladi kada je Rusima prodat NIS pocetkom 2009.; dakle, tada u vlasti nisu bili DSS i Veljina NS...
Da je kojim slucajem DS ostala na vlasti, oni bi radili na prodaji Telekoma i EPS-a, a sada kada su u opoziciji su navodno protiv privatizacije tih fifanata. Isti su kao i nazadnjaci - jedno pricaju kada su u opoziciji, a drugo rade kad su na vlasti...
Еј, "националисти", друг Стефановић је родољуб пар екселанс за вашег силиконца који приликом поновне посете Великој Немачкој каже "Немачка је сита српске политике", што се вама наравно допада, јер сте ви срБски националисти
Ко је теби рекао да ја готивим ћосићевца Тадића?
Јесам за њега гласао, и то зато јер је он чак и као такав кретен - бољи је хиљаду пута од Дипломе, али нисам ја његов фан.
Па шта с тим? бенд из Новог Сада свирао Southern Rock? и,шта с тим? у чему је поента? као, друг Стфановић - расиста?!
И ја слушам Allman Brothers Band, па шта?
Него, спамеру и провокатору, запамти када сам ти нешто одговорио.
Па шта с тим? бенд из Новог Сада свирао Southern Rock? и,шта с тим? у чему је поента? као, друг Стфановић - расиста?!
И ја слушам Allman Brothers Band, па шта?
Него, спамеру и провокатору, запамти када сам ти нешто одговорио.
Cuj njega - "drug Stefanovic". Pa A. Hitler je bio veci levicar i borac za prava i standard radnika od sve te tvoje bagre koju (bezuspesno) pokusavas da predstavis kao "levicare".