gost 274412
Aktivan član
- Poruka
- 1.049
Šta je to drskost i bezobrazluk?
Jel to kada kažeš bobu bob, a popu pop?
I kakve veze hijerarhija ima sa tim?
Jel to kada kažeš bobu bob, a popu pop?
I kakve veze hijerarhija ima sa tim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je to drskost i bezobrazluk?...
...I kakve veze hijerarhija ima sa tim?
Zna se šta je
A hijerarhija ima veze
nadređeni ne bi trebao tako
a podređeni NE BI SMIO...
u pravu si-podređeni oće neće-ne može
tako smo i došli do toga da ti vrijeđaju zdrav razum zato što im se može-ti ...nadređeni
a...ima svakakvih...ne možeš sve u isti koš
političare i privatne poduzetnike mogu, bez razmišljanja
men se cini da je jednom davno bila slica tema.![]()
ma hajde?
jabogme.
a mene bi trebalo da zanima zbog?
pa onako...da budes upucen da ti tema nije originalna.![]()
Ne smeta mi ako je već bila ova tema-to je stvar moderacije (da spoji teme)...Novi učesnici-nova je i tema...
Inače,Danijela je lepo objasnila da su drskost i bezobrazluk odbrambene poze...A ja bih dodao PRIMITIVACA! ! !
Kulturan i obrazovan se ne ponaša ni drsko ni bezobrazno...No ima situacija kad je i takav prinuđen na drsko
i sarkastično ODBIJANJE ataka na ličnost...
Recimo,u poslovnom razgovoru jedan drugom nudi neku robu s avansnim plaćanjem jer mu treba novac.Ovaj kaže da istu robu
ima bez avansa na drugoj strani.Prvi mu nudi nižu cenu ,ali insistira na avansu.Biva odbijen uz zahvaljivanje na ponudi.Nastavlja
da insistira,e sad drugi dolazi u priliku da mora da se brani i drskijim i sarkastičnim rečima... Naravno da ovakvi razgovori
nisu retki i poslovni ljudi znaju da po inerciji nastave i u daljim situacijama da budu nešto drskiji i odbojniji...Tako da poslovne
ljude počinje da prati glas da su arogantni,drski,bezobrazni...Naravno da ih posao ne može opravdati...Ja često pribegavam
naglim promenama tema-s poslovne na neku ribolovačku ili lovačko-švalersku...I ima efekta...Treba i znati voditi
različite vrste razgovora...I menjati ton-bez gubljenja iskrenosti...
Postoji tema, ali je "bajata", neaktivna godinu i po dana, i odnosi se na drskost na forumu.
Idemo dalje.
Ne smeta mi ako je već bila ova tema-to je stvar moderacije (da spoji teme)...Novi učesnici-nova je i tema...
Inače,Danijela je lepo objasnila da su drskost i bezobrazluk odbrambene poze...A ja bih dodao PRIMITIVACA! ! !
Kulturan i obrazovan se ne ponaša ni drsko ni bezobrazno...No ima situacija kad je i takav prinuđen na drsko
i sarkastično ODBIJANJE ataka na ličnost...
Recimo,u poslovnom razgovoru jedan drugom nudi neku robu s avansnim plaćanjem jer mu treba novac.Ovaj kaže da istu robu
ima bez avansa na drugoj strani.Prvi mu nudi nižu cenu ,ali insistira na avansu.Biva odbijen uz zahvaljivanje na ponudi.Nastavlja
da insistira,e sad drugi dolazi u priliku da mora da se brani i drskijim i sarkastičnim rečima... Naravno da ovakvi razgovori
nisu retki i poslovni ljudi znaju da po inerciji nastave i u daljim situacijama da budu nešto drskiji i odbojniji...Tako da poslovne
ljude počinje da prati glas da su arogantni,drski,bezobrazni...Naravno da ih posao ne može opravdati...Ja često pribegavam
naglim promenama tema-s poslovne na neku ribolovačku ili lovačko-švalersku...I ima efekta...Treba i znati voditi
različite vrste razgovora...I menjati ton-bez gubljenja iskrenosti...