Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa lepo ja kazem``ko nema u glavi...`` al` potrudicu se,obecavam bobeSilent Bob:Kad namandeljiš ~9.000 postova za godinu dana, javi se...
A kao nije ti lepo ovde?tara623:mene navukla Dana,i to bas,bas....Sad razmisljam kako da joj se osvetim...baraba jedna...![]()
A sta radis sada?Dana2503:A kao nije ti lepo ovde?
Tesko Obija u vodu naterati...![]()
ih pa mnogo pitas ...cekaja da se resetuje pa uloguje pa resetuje pa uloguje pa resetuje ...u jeeeeeeeeeeeeetara623:A sta radis sada?![]()
![]()
![]()
A sta radi Obi?![]()
![]()
![]()
nije ona takva samo pravi male pauze izmedju epizoda,jel da?LysergicAcid:ih pa mnogo pitas ...cekaja da se resetuje pa uloguje pa resetuje pa uloguje pa resetuje ...u jeeeeeeeeeeeee
Ma nije to nista za nju...LysergicAcid:ih pa mnogo pitas ...cekaja da se resetuje pa uloguje pa resetuje pa uloguje pa resetuje ...u jeeeeeeeeeeeee
Sve znas,ko veliki...colle75:nije ona takva samo pravi male pauze izmedju epizoda,jel da?
E' ne mogu sad' da menjam nickMYOB:E Tsutomu, ako ti je trebalo toliko da napises onda ti stvarno nije dobro. Ovo tvoje ime mi ide na nerve. Ne mogu da ga potrefim nikako.
I da, navuce se covek na krstaricu. evo vec pola sata govorim sebi sad cu, sad cu. Uzas.
Jbt kako mi se pije pivo... :-(Tsutomu:E' ne mogu sad' da menjam nick
Pa nije mi dobro, a ako sad' legnem ispeglaću, još ako
legnem na levu stranu...Tako mi uvek gore. A bože ne želim o sutra da razmišlam,
pući će mi glava.
Ma ne moj ni da spavaš, ja sutra radim, mamuran i neispavan........jes.
Zašto nisam mog'o sinoć...
Nisam procitaOtara623:Ma nije to nista za nju...![]()
e,jesi li procitala poruku za macke?
ih meni pricas , ono najgore je kad ti nestane (jevrejska kletva)tara623:Jbt kako mi se pije pivo... :-(
aaaaa....a zasto nisi procitaO?LysergicAcid:Nisam procitaO
ako si pio pivo cimni sad casu vode i tabletu za glavu,ujutru ko nov,probajTsutomu:E' ne mogu sad' da menjam nick
legnem na levu stranu...Tako mi uvek gore. A bože ne želim o sutra da razmišlam,
pući će mi glava.
razmisljs "naglas"Tsutomu:E' ne mogu sad' da menjam nick
pući će mi glava.
meni nestalo pre 6 meseci...LysergicAcid:8-)
ih meni pricas , ono najgore je kad ti nestane (jevrejska kletva)
pa neznam di da prOcitamtara623:aaaaa....a zasto nisi procitaO?
Večeras ga bilo previše, a mi iz dobre namere da ne ostane ništa mladomtara623:Jbt kako mi se pije pivo... :-(
Uh,sad tek vidim da sam sve pomesala....Izvini veliki Otara623:Ma nije to nista za nju...![]()
e,jesi li procitala poruku za macke?