Drogiranje sopstvenom psihom

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Drugar je na letovanju u CG i po ceo dan ume da surfuje, čak nekad preskače i obroke i ceo dan po 10 sati neprestano surfuje.

Kaže meni: "Ti nisi sportski tip ti to nikad nećeš moći da shvatiš. Kada uzjašem talas, kakav adrenalin ororadi u meni! Neopisivo!"
Ali se žali da kada dođe kući posle takvog jednog dana oseća duboku depresiju i opet ima želju da radi isto..

Ja mu kažem siluje svoje hormone. Nemožeš se na silu osećati dobro čoveče! Ne možeš protiv Boga, protiv duše svoje koju tako nadražiš tim iživljavanjem svojih hormona koje luče adrenalin..I na silu se osečaš "dobro" a posle toga sledi depresija...

Savremeni svet ima velike problema sa depresijom. Savremeni čovek = Depresivni čovek. Da li ljudi danas znaju granicu? Da li znaju da utišaju strasti?

Drugar je na letovanju u CG i po ceo dan ume da surfuje, čak nekad preskače i obroke i ceo dan po 10 sati neprestano surfuje.

Kaže meni: "Ti nisi sportski tip ti to nikad nećeš moći da shvatiš. Kada uzjašem talas, kakav adrenalin ororadi u meni! Neopisivo!"
Ali se žali da kada dođe kući posle takvog jednog dana oseća duboku depresiju i opet ima želju da radi isto..

Ja mu kažem siluje svoje hormone. Nemožeš se na silu osećati dobro čoveče! Ne možeš protiv Boga, protiv duše svoje koju tako nadražiš tim iživljavanjem svojih hormona koje luče adrenalin..I na silu se osečaš "dobro" a posle toga sledi depresija...

Savremeni svet ima velike problema sa depresijom. Savremeni čovek = Depresivni čovek. Da li ljudi danas znaju granicu? Da li znaju da utišaju strasti?
Ne treba to sputavati i zivotariti

Kao prvo, ne stavljati u usta reči (depresija) o čijem smislu nemamo pojma.

Kao drugo, možeš i protiv boga. Jel nas nije napravio kao bića slobodne volje? Onda?

Kao treće, (uzimajući u obzir kao drugo), retko ko siluje sam sebe ma čim. Ljudi rade ono što žele.

Kao četvrto, ne suditi o stvarima koje nismo na koži osetili, i/ili lično doživeli.

Kao peto, ne suditi.

ako mu prija shto ne
ih preskakanje obroka, moja omiljena disciplina lol
veze to nema ili ne mora da ima sa depresijom, chovek na letovanju radi shta hoce opustio se prija mu

Па то је исто ко и ја што се налочем кафе и буде ми супер.....а после два сата сам опет сјеббан. Иначе ја пијем антидепресиве и анксиолитике од 1998. Не ваља силовати мозак То код ових који су здрави. Ја који имам психолошки поремећај морам да га "Силујем" таблетама јер у супротном он силује моју психу.

Back