Drogirani i pijani vozači brže reaguju od onih koji tipkaju po ekranu infotejment uređaja!

Што се мене тиче, екрани у ауту не морају да постоје.
Хајд' ако је за навигацију, али само то - а да иста не може да се намешта ако се ауто креће.

Врло сам задовољан што у ауту имам радио (који не користим) и климу са три права прекидача (за паљење, за брзину и за температуру). Температура је лети ионако на "минус", тако да треба само брзину да ставим на 1 и притиснем паљење.
Једноставно, како и треба да буде.

Са друге стране, немам појма колико степени добијам... Држим на 1 од 4... није много. Само бих губио време да подешавам температуру. Знам шта радим у стану, шта би било за ауто, исто или не... Нит' знам нит' ме брига.

Знам да ће мој следећи ауто да буде са екраном и унапред изражавам незадовољство.
Kako znaš? Čak ni većina novih automobila iz ove godine ipak nema te ekrane.

Треба да се сви ти екрани гасе када ауто иде брже од 30 на сат.

На оноликом екрану треба да остане само пар ствари - клима, радио и пар једноставних података (температура, сат). Ништа више.

Или, пошто то већ имамо и у аутомобилима, нека се пројектује на шајбну, па нека радио и температуру климе подешавамо тако. Све остало није битно.
Не знам какав то возач треба да бира ауто на основу величине таблета у њему?!?!?
Slazem se .

Audi bas forsira to ,sve je digitalno na touch meni se to ne svidja.
Па шта ћеш... свако је у Фолксвагену добио задатак: Шкода је јефтина, као и Сеат, Ауди је полу-спортски, а "класични" такорећи сигурица су Голф и Пасат.
Разне марке можеш да купиш у више величина... слобода избора.

Back