Droga

Od dana kada se po prvi put pojavila, prodaja droge je beležila stalni rast. Milioni trgovaca drogom zadovoljno trljaju ruke i broje novac zarađen na tuđoj nesreći. Od vlada pojedinih zemalja ( znate na koje mislim ), pa sve do najsitnijih dilera , svi se trude da zarade što više. Da bi to i postigli oni preko urbanih mitova lansiraju se priče kako pojedine droge oslobađaju čovekov um i čini ga slobodnim i nezavisnim od materije. To je fantastična obmana čovečanstva jer svaki pojedinac teži ka sopstvenom miru, nirvani u kojoj će živeti bez problema. Trgovci drogom kažu:„Uzmite drogu i videćete raj na zemlji i nove fantastične svetove.“ Odlično zvuči, to prizanjem. Jedini problem je u tome što je to od istine daleko barem toliko kao i ti svetovi. Jedini fantastični svet koji droga donosi je svet novca koji se dobija njenom prodajom.
Pošto je ceo svet u totalnom haosu i duša svakog pojedinca teži za odgovorima koji se u tom haosu sve teže i teže nalaze, trgovci drogom i smrću to vešto koriste i žele da ubede svakog kog mogu da su svi odgovori koji su potrebni čoveku u maloj tabletici, potpuno bezazlenoj maloj, maleckoj tabletici. Ali, tabletica daje samo jedan odgovor i to kako najbržim i najlakšim putem stići do najbližeg groblja.
Ja nikole ne mogu dati odgovore na teška životna pitanja, ali vam garantujem da se odgovori ne nalaze u psihoaktivnim supstancama. Da bi se došlo do odgovora, potrebno je prvo mnogo vremena, a drugo, volja da se to vreme pronađe jer postoji toliko dobrih knjiga koje čekaju na vas.
Lično ja sam bio na dnu. Moj porok nije bila droga, već alkohol. Pobedio sam svoj porok tek kada sam pronašao odgovore. Trajalo je dugo, ali sam uspeo. Svakom od vas ko ovo pročita želim da što pre pronađe odgovore i put do svog mira.
Izvinjavam se svima koje sam smorio, ali predpostavljam da su to oni kojima nema povratka sa puta samouništenja.

Da li i mi treba da se propijemo da bi nasli odgovore na dnu case?
Ne zvuci lose.
Salim se.Upravu si sto se tice droge.Strasne stvari se desavaju.
Uhvatili pre neki dan neke dilere ispred osnovne skole kako prodaju deci u sestom razredu.Zgrozila sam se.Steta sto nema smrtne kazne.Mada sam ja u sustini protiv nje,za neke stvarno treba.

lelavi;bt69780:
Da li i mi treba da se propijemo da bi nasli odgovore na dnu case?
Ne zvuci lose.
Salim se.Upravu si sto se tice droge.Strasne stvari se desavaju.
Uhvatili pre neki dan neke dilere ispred osnovne skole kako prodaju deci u sestom razredu.Zgrozila sam se.Steta sto nema smrtne kazne.Mada sam ja u sustini protiv nje,za neke stvarno treba.
In vino veritas

Bravo :klap::klap:
Ne izvinjavaj se nikome,govori
govori sto vise!
Znam iz bliske okoline sta je alkoholizam, i nisam mogla da shvatim, drogu jos manje.Jednostavno- NE RAZUMEM?
A tebi sve pohvale sto si uspeo jer nije lako dici se sa dna..

Back