Droga

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Muzika je moja,
a post je o nekome drugome.
pa da se ne bi radilo o meni, kao, da je post o nekome drugome, a ja sam to, eto, samo napisao. Shvatas? Na kraju se predozirao, i umro, da bi bilo jos g-b-o-olje.
Ali post treba procitati do kraja da bi se to vidjelo.
A neki to ne vide ni kad procitaju do kraja.
To je iluzija, hiperbola. :ok:

ti si bivsi narkoman koji podrzava narkomane
izmedju predozirao i umro ima jos toga, dok je stigao dotle
pa dobro pisite kako vam je bilo super da malo uzivamo i patimo sto smo jos sa ove strane

@hirajgoagain moram da ti pojasnim gornji post.
Muzika je moja, a post je o nekome drugome - neko drugi mogu biti i ja u proslom trenutku vremena, dakle, u proslosti, prije neke promjene, koja ne znaci da sam prestao da se drogiram, nego nesto drugo mozda, a mozda i znaci? To je "bivsi".
Vrati se na "Ti si mi u krvi", zar ti ne pada na pamet slika nekoga ko lezi u krvi? To sam mozda i ja, u buducnosi, ako uradim nesto sto mozda ocu, ali ne zato sto bi sebi naudio, nego zato sto bi me neko drugi iskasapio. Na kraju se prodizirao i umro se odnosi na ono sto sam pisao o endorfinima, jer mozda mislim da svako od nas mozda umire od endorfina, prije nego sto umre od onoga sto je htjelo da izazove smrt, i sto bi je sigurno izazvalo da se nisu oni umijesali. I da se mozda i umire samo zato sto se oni mijesaju, tj. kad se oni umijesaju.
Dakle, iluzija i hiperbola je smrt koju nije izazvao sam organizam sebi, mozda. A MOZDA I NIJE.
Zamislimo situaciju:
S ledja na mene leti kamen od milion tona, koji je ispalio neki top brzine svjetlosti. Ja sam kosmonaut, i u bezvazdusnom sam prostoru, ne mogu osjetit strujanje vazduha prije nego sto me udari. Ni da nesto cujem prije toga pa se okrecem oko sebe, jer nema vazduha, niti je organizam toliko brz da ce pri samom udaru u lobanju pri brzini od brzini svjetlosti izazvati dovoljno vremena da prije nego sto umrem se izluci previse endorfina i ubije me.
Ali mogu da se pitam zasto sam otiso u bezvazdusni prostor?
Ti si najdvosmislenija na temi, tako da, molim te...

Poslednja izmena:
Jasno je meni zašto postoje te zabrane koje si nabrojala, ali se jednostavno uopšte ne slažem sa razlogom. Čovek treba da ima apsolutno pravo da sa svojim životom radi šta god poželi. Naročito je apsurdno da je u velikoj većini zakonodavstava i samo posedovanje narkotika kažnjivo. Dakle, neće ti oduzeti gudru i reći: ''to je za tvoje dobro, štitim te od sebe samog'', nego će te strpati iza rešetaka na duže vreme.

Neki od primera gore ni ne pripadaju grupi. Npr, zabrana eutanazije. Ta zabrana postoji ne zbog toga što ''država zna bolje'', već zbog komplikovanih etičkih čvorova, za koje je najzaslužniji uticaj religije.

Što se tiče vrača i primitivnih društava, ona su sva po pravilu okrenuta zaštiti kolektiva, a na uštrb ličnih sloboda. ''Zaštita pojedinca'' im je poslednja stvar na pameti.

Sad vec zalazimo u oblast filosofije i ljudskih sloboda. :) Meni je potpuno jasno zasto se zajednica ponasa na taj nacin. Nije samo mladja populacija uskracena od toga. I penzionerima se ogranicava kupovina bensendina, jer drustvu nije potrebna armija beskorisnih narkomana koji bi neminovno pali na teret lecenja zajednice,vec zdrava i jaka populacija koja moze da radi i postize napredak.

Sto se tice eutanazije ne bih rekla da bilo koja religija ima tako jak uticaj da moze da spreci ubistvo na kraju kad nije mogla da spreci ubistvo na pocetku tj.abortus.

Poslednja izmena:
I penzionerima se ogranicava kupovina bensendina
Dje?
Onda im ih daju dzabe, tima koji imaju prepisano. Mogu starima da prepisu i midazolam cak, a ne bensedin koji je u poredjenju sa njim igracka...

Ima li neki penzioner da mu posaljem pismom bensedine a on meni pare, posto oni psi nisu dresirani na bensedine... salim se.

Dakle, neće ti oduzeti gudru i reći: ''to je za tvoje dobro, štitim te od sebe samog'', nego će te strpati iza rešetaka na duže vreme.
Nisam primijetio. Pusio sam dok sam setao korzoima gradova, ulazio sam krvavih ociju u stanicu policije sam nesto nevezano za narkomaniju da prijavim drugoga nekoga, pricao interventnim policajcima da sam nedavno kupio 50 grama Kanabisa, Kokain i Heroin, i da inace to cu da uzimam, reko kad su mi upali u kucu i pitali me imam li sto od droge "imam, trazite, sto nadjete, vase je", iso sa dijagnozom politoksikomanije dje pise da nisam odlucio da prekinem drogiranje da mi za prepisane ljekove daju recepte, bio prijavljivan policiji od starne dame koja se brinula za dijete na donjem spratu da dim sa gornjeg dje sam ja ne padne dolje, dje su joj rekli da ih ne zove vise, da to ne moze,.. bio pretresan skroz dok sam imao brdo ljekova za koje treba recepat i koji se ne prepisuju istovremeno, i nista... Bio zaustavljan drogiran od onih specijalaca sa heklerima... Preko telefona pisao svakvakve poruke i slusao na zvono telefona jednog policajca ovo:

Poslednja izmena:
Ali kakve veze ima sa temom koje zene ti se svidjaju i sa kim si smrakao? Sto se niste boli u venu kokainom, ili od njega napravili crack, nego ste smrkali?

Poslednja izmena:
za to se koristi lijek koji moze da se uzme bez recepta, to su ljekovi koji sadrze pseudoefedrin, kostaju oko 2 evra. Kokain kad se smrka unistava mirisni epitel nosa mozda cak i nepovratno, ne znam da li nepovratno, ali na duge periode, i ne sav, ali smrk po smrk dio po dio, i gubis culo mirisa dio po smrku. Zenska kosa mirise prelijepo i to toliko lijepo da niko ko smrce kokain nije normalan.
Mislim da ti ne shvatas temu ozbiljno, igla je mnogo jaca iako efekat krace traje od smrkanja, razlika je skok djeteta od 5 godina-let do neba. Naravno, psihicke krize, ako se pojave, mnogo su jace poslije igle. Kad si vec imao prilike da mozes da imas cist kokain, Eskobarov, a korisnik si bio, zasto se nisi ubo? Povremeno ubadanje cistim kokainom, ako uopste i steti venama, ne steti toliko da se neko ko to voli treba da boji da se ubode 10 puta u toku dana, bar za bozic i uskrs, cisto zbog vena.
Ovo o "10 puta u toku dana za bozic i uskrs" kazem radi prevencije stetnog za culo mirisa smrkanja!
Drugi nacin prevencije je uzimanje ispod jezika.
Ili gutanje/pijenje kokaina. Ko je alergican na lokalne anestetike ne bi trebao da ga guta/pije.
Bodenje u misic moze da bude jako opasno, cak i smrtonosno ako se radi cesto.

Poslednja izmena:
to sto ti nisu prisli kad si bio drogiran policajci, nije zato sto nisu provalili nego iz drugih razloga, vrlo moguce da im je bilo jasno. al kao sto rekoh, da neko bas hoce da mnogo iskoreni drogu onda bi se to radilo jer nije toliko tesko, samo krenes od najnizih "listova" (narkoman - diler - diler ...). a to se radi tu i tamo. ali mislim da si pobedio na ovom forumu : )))

je l ti radis za darka sharica kad toliko reklamiras taj kokain
sta sad bude sa mnom
bensedin se ogranicava svima, ne mozes da udjes u apoteku i kupis tek tako, moras da imas neku potvrdu ili recept od doktora

Poslednja izmena:
ja sam protiv kokaina. reko sam samo da neko ko voli to nema razloga da se cisto zbog vena boji ako ima cist... jer sam vise protiv smrkanja kokaina nego bodenja. a sta sam pobedio na forumu, nisam shvatio
pa bensedini se ne mogu bez recepta ili dozvole kupovati, samo sam onu pitao dje se starima ogranicava kupovanje jer su stari
sta sad bude s tobom? ne znam, mozda te napadnu oni sto prodaju to... ja ne prodajem nista, a prije bi se ubio nego da nekome prodam kokain

Poslednja izmena:
ja sam protiv kokaina. reko sam samo da neko ko voli to nema razloga da se cisto zbog vena boji ako ima cist... jer sam vise protiv smrkanja kokaina nego bodenja. a sta sam pobedio na forumu, nisam shvatio
pa bensedini se ne mogu bez recepta ili dozvole kupovati, samo sam onu pitao dje se starima ogranicava kupovanje jer su stari
sta sad bude s tobom? ne znam, mozda te napadnu oni sto prodaju to... ja ne prodajem nista, a prije bi se ubio nego da nekome prodam kokain

Ne znam za to da se bensendini mogu kupiti bez recepta osim ako ne poznajes apotekara pa ti daje na svoju odgovornost. Starima se upravo kupovinom na recept ogranicava konzumacija,jer ih oni nekontrolisano trose i znam vise slucajeva gde su deca zaplenila bensendine roditeljima i daju im po potrebi.

Uvek mi je bila smesna potreba za klasifikacijom zavisnika. :) Za mladje narkomane starci tabletomani ili alkosi su seljaci, a za ove druge mladji narkosi su ludaci :lol: Sujeta i pripisivanje sebi viseg mesta na rang lestvici zavisnika pa tako imamo fensi narkose tipa Biljana Srbljanovic i male cigancice ispod mosta sa kesom lepka . Interesantno je kako mi gledamo na te razlicite, a sustinski iste stvari. To govori o nama kao pojedincima, a i drustvu u celini

pa valjda (i) od vrste droge koju neko voli i zavisi kakav tip narkomana je on. Ali zavisi i od onoga sto ti propagiras na temi kao jedini valjani kriterijum klasifikacije, koji bi se mogao nazvati, ako dozvolis da ga imenujem, razlog zbog cega neko uzima drogu. Ali nekad covjek nije svjestan svojih stvarnih namjera.
Tako da imas situacije kad znas da ne znas sve o sebi, pa onda znas da mozda i ne znas razlog ili sve razloge zasto uzimas drogu, ali znas bar to kakvi mogu da budu efekti, pa na osnovu toga znas nesto o sebi, na osnovu osobine efekata droge koja ti se svijda u efektima i sa cijim efektima zelis nesto da postignes, u svakom slucaju.

Poslednja izmena:
Ja ne shvatam zasto svi misle da se ja zezam ovo za specijalce i ostalo... Imam li dozvolu da zbog ovoga sto ova zenska prica o restrikcijama za bensedine postavim sliku svoje dozvole od strane doktora za primanje u venu bensedina od 10mg (najvece po miligramazi su tablete od 10 mg, ja sam dobio u venu ampulu od 10 mg a ne tabletu.)

Poslednja izmena:
Ja ne shvatam zasto svi misle da se ja zezam ovo za specijalce i ostalo... Imam li dozvolu da zbog ovoga sto ova zenska prica o restrikcijama za bensedine postavim sliku svoje dozvole od strane doktora za primanje u venu bensedina od 10mg (najvece po miligramazi su tablete od 10 mg, ja sam dobio u venu ampulu od 10 mg a ne tabletu.)

Evo ovde ću da ti odgovorim ,jer mi već drugi put postavljaš isto pitanje , baš te intrigira :lol: Ovo je Twyla :)

http://monsterhigh.wikia.com/wiki/Twyla

I da dodam u vezi teme. Ja sam uvek bensendine povezivala sa penzionerima ,ali ti mi pokazuješ da su očigledno zastupljeni i u mnogo mlađoj populaciji i da ih ti dobijaš na recept bez problema.

Poslednja izmena:
sve kapiram, ali kad sam nedavno pročitala da je neki bračni par u americi bio navučen na so za kupanje, bilo je wtf?!! :eek:
jeste bizarno, ali možda su matori "kuvali" nešto koristeći najpristupačniji mogući sastojak:lol:

Mozda da bi ja ovo shvatio o cemu ti pricas moram da procitam ovaj link o toj. Mladi mogu lako da dobiju recept za bensedine, ali izgleda mnogi ne vole da imaju javnu sliku o sebi kao nekome ko to uzima. Mene su cesto pitali: "A sto si nervozan" - "Pa kad bi znao to ne bi bio nervozan." Ja se inace i stidim toga sto sam nervozan, to shvatam kao manu, kao neki znak da nisam beskrajno dobar u dusi. Na ovakvu pricu svi su mi prepisivali bensedine i slicno. A na pricu "Ne znam sto da se desi ja bi i dalje bio nervozan" su mi prepisivali dozvole za bensedine u venu.

I ubuduce nemoj da pricas sto te ko pita na privatne poruke, jer mogu da te na forumu kazne zbog toga. Ja izjavljujem da nemam nista protiv sto je to pricala o porukama privatnim, tako da ne zahtijevam da se ona kazni.

I izjavljujem da cu ako bude kaznjena zbog ovoga iznijeti malo podataka o tome koliko se postovao i postuje pravilnik foruma od strane moderatora na forumu.

Poslednja izmena:
1om i užasno iskustvo. Nikad više.
Ja sam imao uzasna dusevna stanja dok sam bio u vezi sa nekim zenama. Treba li to da znaci da sigurno ne treba nikad vise da budem u vezi sa zenom? Ili da je sigurno svaka ta zena kriva za to a ne ja? (Koristim termin "veza" u smislu bilo koje vrste odnosa sa osobom koji je i prijateljski i erotski u isto vrijeme.)

Poslednja izmena:

Back