Drkosi

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Inspirisana ovim postom pitam vas koliki ste drkos i koji su vam razlozi za tako nesto? Cemu svrha? Ili ste urodjeni drkosi? :think:

Ah da nisam naveo moj primer, evo prvi, momak je u stanju da ignorise devojku pola sata ili celo vece zbog nekih sitnica kada izadju i ponase se ko krajnji drkos.

Ljudi su se previše opustili i previše dopustili sebi, ponašaju se kao deca, kao imbecili, njima je sve sitnica, sve je nebitno, naravno, samo u slučaju kada oni to urade, a da njima neko uradi isto to, to bi bio ogroman problem. Ja sam u stanju da nekoga ignorišem ceo dan, ma, ceo mesec ako treba dok ta osoba ne shvati da se debiliše... Video sam da od zdravorazumskog razgovora argumentovanog i svega ostalog nema vajde, prosto nema, nekome kažeš nešto ono na jedno uđe a na drugo izađe, ovako ima vremena za razmišljanje. To ne znači da se durim za svaku sitnicu koja postoji, ali volim da stvari budu jasne, da se zna šta može a šta ne, takođe, isto to poštujem kod drugih...

Inspirisana ovim postom pitam vas koliki ste drkos i koji su vam razlozi za tako nesto? Cemu svrha? Ili ste urodjeni drkosi? :think:

Meni bi bio blam da se moj momak ponasa tako. ...verovatno bi sledeci put izasla bez njge u grad:cool:...tako da ni sebi ne dopustam tako nesto..kad sam sa nekim zelim da i njemu i meni bude lepo vece.

Poslednja izmena:
Ljudi su se previše opustili i previše dopustili sebi, ponašaju se kao deca, kao imbecili, njima je sve sitnica, sve je nebitno, naravno, samo u slučaju kada oni to urade, a da njima neko uradi isto to, to bi bio ogroman problem. Ja sam u stanju da nekoga ignorišem ceo dan, ma, ceo mesec ako treba dok ta osoba ne shvati da se debiliše... Video sam da od zdravorazumskog razgovora argumentovanog i svega ostalog nema vajde, prosto nema, nekome kažeš nešto ono na jedno uđe a na drugo izađe, ovako ima vremena za razmišljanje. To ne znači da se durim za svaku sitnicu koja postoji, ali volim da stvari budu jasne, da se zna šta može a šta ne, takođe, isto to poštujem kod drugih...

Nek si nam reko.

Moja frendica zakasnila 10 minuta na dogovoreno mesto, a momak ignorisao je narednih pola sata, a nakon toga je imao posla van grada i bio 3 nedelje u drugom gradu.

Poslednja izmena:
Zakasnila 10 minuta na dogovoreno mesto, ignorisao je narednih pola sata i otisao van grada na 3 nedelje.

Nije mi se dešavalo da kasne, možda će zvučati glupo ali dolaze čak i ranije :D

Kao što rekoh ne zbog takvih stvari, uostalom neko možda fizički nije mogao kroz gužvu, ali ima dosta tih "sitnica" koje ljudi gledaju kao "pa, šta sad?", a da se njima desi to isto gađali bi te atomskom.

Svi imaju neki trenutak kad im nešto nije po volji,i kad su nesnosni na kratko, ali me to baš kratko drži, ne durim se i ne ćutim danima i takve ljude zaista ne mogu da podnesem.
Ako mi nešto smeta ili se iznerviram reaugujem odmah i kažem šta je problem a umem i da priznam svoju grešku.

Zaista mi energiju neverovatno oduzima onaj suprotni tip ljudi, oko kojih moraš da obigravaš i da istražuješ i pogadjaš šta im je, a oni se prenemažu satima ili danima. Odnos sa njima je kao hodanje po jajima.

Ranije sam i imala strpljenja donekle sad ih više zaista ne podnosim u svojoj blizini.
Neka jedu nečiju tudju energiju, jer to su ubice svakre radosti i razdraganosti životne.

Nije mi se dešavalo da kasne, možda će zvučati glupo ali dolaze čak i ranije :D

Kao što rekoh ne zbog takvih stvari, uostalom neko možda fizički nije mogao kroz gužvu, ali ima dosta tih "sitnica" koje ljudi gledaju kao "pa, šta sad?", a da se njima desi to isto gađali bi te atomskom.

To je famozno "nadjahavanje" u vezi koje toliko mrzim. Nekom to zanimljivo, ali meni je to rasipanje energije, mada nije da se nisam time bavio.
Dolaze ranije, jer su verovatno procenile tvoj karakter i znaju da nema zezanja, ali nekog vise tolerantnog pokusavaju itekako da jasu.
U mom slucaju, moze da prodje jednom, dvaput, ali posle dolazi oluja.

To je famozno "nadjahavanje" u vezi koje toliko mrzim. Nekom to zanimljivo, ali meni je to rasipanje energije, mada nije da se nisam time bavio.
Dolaze ranije, jer su verovatno procenile tvoj karakter i znaju da nema zezanja, ali nekog vise tolerantnog pokusavaju itekako da jasu.
U mom slucaju, moze da prodje jednom, dvaput, ali posle dolazi oluja.

VIdi, svi pričaju da bi gotivili to igranje bez garda, to bez nadjahavanja, to gde se ide u istom pravcu, gde je cilj uživanje jedne osobe u drugoj i obrnuto, gde će oni jedno drugo činiti srećnim i uživati u životu nasmejani... Ali... To nisam viđao osim na filmu, uvek ima to neko pokazivanje teritorijalnosti, discipline, dominacije i uvek je neko zahajan... Kod mene se, kao što ti kažeš, uvek desi to da vrlo dobro procene moj karakter i da tu nema mnogo igranja u tom glupom pravcu, vuk sit a ovce na broju. :)

Prilicno sam flegmatican i ne trzam se zbog sitnica . Jedna mi djevojka namjerno kasnila 15 minuta na prvom sastanku .
Stala ispred izloga knjizare i gleda knjige . Nije ukapirala da sam ja sa druge strane ulice naslonjen na
zid i da je posmatram . Pogledava ona na sat i ne mrda . Pogledavam i ja i cerekam se . Kad je krenula
pogleda uokolo i ugleda me . Bila je crvena ko paprika . Sto je to vece bila fino stvorenje , cudo jedno .:)

VIdi, svi pričaju da bi gotivili to igranje bez garda, to bez nadjahavanja, to gde se ide u istom pravcu, gde je cilj uživanje jedne osobe u drugoj i obrnuto, gde će oni jedno drugo činiti srećnim i uživati u životu nasmejani... Ali... To nisam viđao osim na filmu, uvek ima to neko pokazivanje teritorijalnosti, discipline, dominacije i uvek je neko zahajan... Kod mene se, kao što ti kažeš, uvek desi to da vrlo dobro procene moj karakter i da tu nema mnogo igranja u tom glupom pravcu, vuk sit a ovce na broju. :)

:roll:

Treba postaviti granice preko kojih ljudi ne mogu da gaze ali ne treba biti težak i cepdilaka, ne shvatati sve kao napad na našu ličnost.
Nekad neko nije mislio ništa loše a pogrešno ga shvatimo ili nije mogao da stigne negde na vreme, ili bilo šta drugo, ljudima treba dati šansu.
Tolerancija do odredjene tačke, Nikako rigidan vojnički zadrti stav.
Fin osećaj je potreban.

- - - - - - - - - -

Prilicno sam flegmatican i ne trzam se zbog sitnica . Jedna mi djevojka namjerno kasnila 15 minuta na prvom sastanku .
Stala ispred izloga knjizare i gleda knjige . Nije ukapirala da sam ja sa druge strane ulice naslonjen na
zid i da je posmatram . Pogledava ona na sat i ne mrda . Pogledavam i ja i cerekam se . Kad je krenula
pogleda uokolo i ugleda me . Bila je crvena ko paprika . Sto je to vece bila fino stvorenje , cudo jedno .:)

Možda je pokušavala da se iskulira, kao nešto gleda i možda je uopšte nisu zanimale knjige niti je htela da te provocira namerno kašnjenjem.

Ne mogu da verujem da nisi napisala "al ti je poređenjeeee" hahahaha :D

Treba postaviti granice preko kojih ljudi ne mogu da gaze ali ne treba biti težak i cepdilaka, ne shvatati sve kao napad na našu ličnost.
Nekad neko nije mislio ništa loše a pogrešno ga shvatimo ili nije mogao da stigne negde na vreme, ili bilo šta drugo, ljudima treba dati šansu.
Tolerancija do odredjene tačke, Nikako rigidan vojnički zadrti stav.
Fin osećaj je potreban.

Nisam rekao da treba biti psihopata koji će sve shvatiti lično, mada ima i previše ličnog u tome, previše igre, manipulisanja svesnog i nesvesnog, realno, ali opet nije 100%, i kao što rekoh neko nekad prosto fizički ne može stići negde, dešavalo se i meni, ne mogu da letim, ali u svakom slučaju volim odnos "vuk sit a ovce na broju". :)

Šojka, da li mogu da te zovem mušmulica ili tako nešto? :D

Araon;27871278[COLOR="#000080[COLOR="#0000CD":
"]]Ne mogu da verujem da nisi napisala "al ti je poređenjeeee" hahahaha :D

[/COLOR][/COLOR]

Nisam rekao da treba biti psihopata koji će sve shvatiti lično, mada ima i previše ličnog u tome, previše igre, manipulisanja svesnog i nesvesnog, realno, ali opet nije 100%, i kao što rekoh neko nekad prosto fizički ne može stići negde, dešavalo se i meni, ne mogu da letim, ali u svakom slučaju volim odnos "vuk sit a ovce na broju". :)

Šojka, da li mogu da te zovem mušmulica ili tako nešto? :D

:andjeo:

haha ne verujem, ne verujem, to je teško namćorstvo.
pravi si tragač za dlakom u jajetu. Meni ne bi mogao da ćutiš pola sata. Ili razgovor ili armagedon.

Celo vece Shojo, izasli zajedno u nekom drustvu, on sa 2 drugara, ona sa 1 drugaricom i on je u klubu ignorisao celo vece...:lol:
A uradila nesto u ovom rangu.

Ne znam zasto je njoj zanimljivo sa njim, sama kaze da joj nije bitan, ali ono, lik izgleda kao Tom Kruz, pa joj se mozda svidja taj pozeraj sa njim.:roll:

Back