Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Koliko ste zapravo strpljivi? Koliko možete da trpite da vas neko drka a da ćutite zarad ljubavi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako te neko drka onda to nije ljubav. Tako da nemas zbog cega da cutis.Koliko ste zapravo strpljivi? Koliko možete da trpite da vas neko drka a da ćutite zarad ljubavi?
Nema ništa bez Zolpidema... samo tabletu uzeti posle drkanja, da ne zaspiš u pola posla.A sada moram da ispoštujem tabletu za spavanje na biljnoj bazi.
Strpljiv sam. Uopšteno - dobro vladam sobom. Iako ne volim da govorim o sebi; da se premeravam i definišem. Ostavljam drugima koji to čine da daju sud.Koliko ste zapravo strpljivi? Koliko možete da trpite da vas neko drka a da ćutite zarad ljubavi?
a predsobljem axaxaxaStrpljiv sam. Uopšteno - dobro vladam sobom.
zašto onda to radiš upravo sad npr lol kakav folirantIako ne volim da govorim o sebi
Napravio sam izuzetak, Tamarice - da bi me ti bolje izanalizrala.a predsobljem axaxaxa
zašto onda to radiš upravo sad npr lol kakav folirant
awwwNapravio sam izuzetak, Tamarice - da binme ti bolje izanalizrala.![]()
Ma samo Melatonin, a za ovo drugo sam se žestoko zajebbala.Nema ništa bez Zolpidema... samo tabletu uzeti posle drkanja, da ne zaspiš u pola posla.
Ah da, to nije bilo pitanje, izvinjavam se.