Driver pack solution, potrebni savet

gost 225213

Primećen član
Poruka
718
Pozdrav,

Koristm driver pack solution 13 i dosta je dobar program, nalazi mi u 98% slucejva sve potrebne drajvere.
Planiram sad da skinem novi driver pack solution 14 ili 15 ako izadje uskoro.

MEdjutim ako se desi da mi neki drajver nedostaje uglavnom je to za "unknown device" ili neki audio.
Zanima me da li posotji mozda jos neki bolji program za drajvere, a da je besplatan i offline naravno? I da li posotji neki dobar (znam da postoje ali nisam siguran kakvi su) program specijalno za sve audio drajvere?

HVala!

Najbolje je drajvere skidati sa oficijelne stranice proizvođača datog hardwera...ali, alternativa je Driver Pack.....Boljeg nećeš naći...Eh sad, ti možeš skinuti i zadnju verziju ali znaj da na novoj verziji drp-a nemaš neke stare drajvere jer je logično da izlaskom novog hardwera izlaze i novi drajveri a samim tim za stare nema mjesta...Ja lično za stare mašine koristim verziju DriverPack Solution 13 Revision 320. Za novije mašine koristim Driver Pack 2013-R399. Skinuo sam i ovaj zadnji DriverPack Solution 14.11 ali još mi nije bio potreban...

odlično mesto gde mogu svim pametnjakovićima sa krste da kažem da mogu da popuše kitu za njihovo guglaj... :)
ovaj mamlaz može posebno da ****** i dva puta:
http://forum.krstarica.com/showthre...cer-Aspire?p=27069540&viewfull=1#post27069540
i tek toliko da znate, evo mi ga funkcionalan xp na laptopu... zahvaljajući driverpack solution-u...

Ja ne vidim ovdje nijednog člana foruma sa one teme koju si linkovala i ne razumijem uopšte zašto se ovdje tako ponašaš. Šta je sa tobom...

Back