driblanje...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
dali vas je nekad šef uvatio da zloupotrebljavate službeni konpjuter (čitaj forumašite na krsti jel) i koje su bile sankcije, ako ih je bilo...? misim kako sise izvuko/la iz nebranoga grožđa...?

dali vas je nekad šef uvatio da zloupotrebljavate službeni konpjuter (čitaj forumašite na krsti jel) i koje su bile sankcije, ako ih je bilo...? misim kako sise izvuko/la iz nebranoga grožđa...?

Ne, ali znam koga jeste. Server im je imao zabranu na pojedine sajtove, među njima i Krstin a eto uspešno je zaobiđeno. Kada je administrator primetio neregularnosti, dobio je samo "packu" u vidu opomene. Na koju foru? Na šarm. I na dobro i besprekorno poslovno vladanje do tog momenta. :D

:hvala:

Ne, ali znam koga jeste. Server im je imao zabranu na pojedine sajtove, među njima i Krstin a eto uspešno je zaobiđeno. Kada je administrator primetio neregularnosti, dobio je samo "packu" u vidu opomene. Na koju foru? Na šarm. I na dobro i besprekorno poslovno vladanje do tog momenta. :D

:hvala:

:lol:
ako je to poso jebbem te posle...

obožavam ovo...:lol:
jer sad kad bi vam napisao da ne koristim net na poslu, da se to meni nije desilo, vi mi naravno kao i uvek ne bi verovali, te mi stoga ne preostaje ništa drugo nego da teram po starom i kad napišete najebbaćeš, da vam ja kao i obično idem niz dlaku u tim vašim (ne znam kako da nazovem) komentarima i odgovorim ne da ću najebati nego ću mnogo najebati...ma u dupe će me jebbati šefovi, izbaciće me s posla i te stvari...:lol:
likovi ste majkemi...:mrgreen:
a meni je super...

- - - - - - - - - -

ajmo na temu...jel vas navato nekad šef da umesto što radite ono za šta primate platu da ne radite to, nego fejsbukujete, forumašite, skajpujete i ko zna šta sve ne...?

Back