DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
dali vas je nekad šef uvatio da zloupotrebljavate službeni konpjuter (čitaj forumašite na krsti jel) i koje su bile sankcije, ako ih je bilo...? misim kako sise izvuko/la iz nebranoga grožđa...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali vas je nekad šef uvatio da zloupotrebljavate službeni konpjuter (čitaj forumašite na krsti jel) i koje su bile sankcije, ako ih je bilo...? misim kako sise izvuko/la iz nebranoga grožđa...?
shta je bilo,nisi se valjda ukakio...![]()
Ne, ali znam koga jeste. Server im je imao zabranu na pojedine sajtove, među njima i Krstin a eto uspešno je zaobiđeno. Kada je administrator primetio neregularnosti, dobio je samo "packu" u vidu opomene. Na koju foru? Na šarm. I na dobro i besprekorno poslovno vladanje do tog momenta.![]()
![]()
pa surfuj brate sa mobilnog
neznam štaje smešno, neumem ja ko vi...da umem a ne neznam nebi mi se rugala, jel sise navreme iškolovala...a teo bi...nije da nebi...
bas tako![]()
neznam štaje smešno, neumem ja ko vi...da umem a ne neznam nebi mi se rugala, jel sise navreme iškolovala...a teo bi...nije da nebi...
![]()
мени једном посло ПП
btw.moja direktorka se ne razume u koNpjuterske stvari...![]()
![]()
- - - - - - - - - -
važno da je direktorkakolko glupih ljudi zauzima čelna mesta...
nemoj da si na kraj srca....znaš kako ima jak glas...kad nam podvikne,oma se svi skupimo ko mišovi..![]()
![]()