Drevni rukopis otkiva: Isus bio ozenjen.

Нема се ни поузданих доказа да је Исус заиста постојао.

- - - - - - - - - -

Pa odkad je ruzno imati decu. On je sam ziveo zivot onako kako je propovedao. Uvek je davao licni primer. Pa ako je propovedao da ljudi treba da imaju decu, onda je valjda svojim licnim primerom to i pokazao. Sta sad kao ispasce da je manje vredan ako je imao decu, svasta.

Зато што је пропагирао нешто друго. Да је Син Божји и слична лудила.

Ta prica kaze da je bio ozenjen Marijom Magdalenom,imao decu,i da je loza Merovinga sacuvala Isusovu lozu,kao i svetu krv.

Nagadjanja su mnoga,ali mnogi istorijski izvori i razne religije potvrdjuju postojanje Isusa .Mislim da je on bio jedan od Avatara

poslanika na Zemlji...a kroz istoriju ih je bilo mnogo.I Tesla je bio jedan od njih.Tako ja to shvatam.

Svaki od njih je doneo Malu renesansu na Zemlji.

Ako je i hodio ovom zemljom u liku čoveka, imao je i čovečije potrebe. Bog nam je podario emocije i potrebe, a i "alate" da ih zadovoljimo. Nije valjda svom sinu stavio zabranu na seks? Ako je i stavio, mogao je da ga pošalje među nas kao bespolno biće.

Tacno tako... Njegova uloga mucenika tim jos vise dobija na tezini, ako je potpuno bio ukljucen u ovaj materijalni svet tj. imao sve veze tako i reproduktivne na fizickom svetu... Isus nije jedini koji na sebe prima nevolje sveta tj. losu energiju koju stvaramo... ima mnogo drugih bezimenih Isusa ...

Poslednja izmena:
Ne kazem da je istina,ali ponekad naucnici da bi se proculi objave tako nesto..

Naucnici ovde tvrde da su pronasli dokaz. Kako su naucnici, drugi naucnici ce dokaz proveriti da li je istinit ili nije, a ako se ustanovi da nije, to prvima ne daje proboj, vec kako to ide u naucnim krugovima - suprotno od slave i priznanja zbog naglasene vijuge materijalizma vecine njih.

Samo najveca svetska religija kao dokaz tebi nije dovoljno???

Ni meni to nije baš neki dokaz, iskreno rečeno.
Ljudi su ovce, a u čoporu je toplo (je da malo smrdi ali je toplo)

Ali ako ga i nije bilo, trebalo bi ga izmisliti.

- - - - - - - - - -

Pravo ime Isusa je Jmmanuel,što znači Onaj sa dobrim znanjem,ziveo je preko 110 godina,nikad nije tvrdio da je Božiji sin,već je širio mudrost,kako čovek treba da živi.

Otkud sad to, molim te ? :eek:

Back